Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K:Mida ette võtta...? (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1140)
Suun
huviline

Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: MB E280

postitati 30.05.07 14:57
K:Mida ette võtta...?

Nii asi sai alguse sellest päevast kui hakkasin sidurit vahetama. Sidur vahetatud oli avastus suur et käigukast on õhtal.
Mis siis ikka sai natuke foorumis tuhlatud ja jäi silma kasutaja UM kuulutus et müüa S6 käigukast, hinnaks 4500.- kuigi oli ka Ur666 pakkuda 8500.- 6k käigukast, läksin odavamat vastupanu kuna 2 päeva pärast olid võistlused. Sõitsin Tallinna kasti järgi, küsisin et kuidas on öeldi et peaks olema korras et mootor oli töökorras ja ju siis küigukast kah. Sai siis kiiruga kast pagassi visatud ja raha ära maksud, kuid kogu jant algas siis kui kast oli kell 4 ööse alla saadud ja oli vaja õli sisse panna. Kohe jäi silma et õlipunn oli natuke Lahti, kuid arvasime et müüja lasi õli välja et see ei hakkaks mul auto pagassis kuskil immitsema. Nii kui punni lahti keerasin tuli sealt päris mitu hammasratta tükki...:( Loomulikut oli tol hetkel viha missugune sest tekkis mõte et raudselt ta pidi nägema et sealt tuli hammakate tükke aga ok see selleks.
Võtsin ühendust siis Kasutajaga UM kes kasti siin foorumis vahendast, rääkisin talle loo ära mainisin ka seda et õlipunn oli kahti väitis ta et nemad seda lahti ei keerad...ju siis oli avarii S6 nii kõva et keera sise vindi lahti ja õli voolas välja:D ja mõne aja pärast helistan müüja ja vabandas et ei teadnud jne. LUBAS KASTI TAGASI OSTA..saatsin oma arve nr ja kokkulepe oli et ta saadab raha ja tuleb ise kastile järgi. Nädalake möödus ja ei kippu ega kõppu. Otsustasin siis ise tallinna sõita kuna 4500 eeku on ikkagi suur raha millest ei taha niisama ilma jääda. Sain kasti tagasi anda kui siis ütles vend et teeb ülekandega, aga ütlesin et ei ole enam kütte raha ja ei saa tartu. Ostis siis mulle 500.- eest kütet Neste krediitkaardiga ja LUBAS järgmise päeva hommikul ära kanda. Ootasin siis 2 päeva aga ei ikka raha ei ole:mad:
Võtsin ühendust siis uuesti ja siis hakkab vend väitma et see ei ole see sama kast...no siis viskas mul küll kopu üle maksa...! Ise võttis kasti vastu ja siis ei pannud tähele:D ja möödub 2 päeva ja siis kui mina ühendust võtan siis tema avastab et on vale kast...Viisin talle sama kasti tagasi ainuke asi mis sai muudetud oli see et tollel kastil oli ülijahutus torus millele sai pimedad ette ehitatud...

Oeh...Lihtsalt mind ajab nii närvi see et kui ise lubab kasti tagasi osta siis ostgu...Käisin 2 korda tartust-tallinna oma rahade eest(u.1500 eeku kütte raha)...:(
Ma ei ole endam huvitatud Tallinna sõitmisest et talle tõestada et see on see sama kast... Täiesti masendav...

- Täpsiracing Team - Sponsored By RedBull
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
UM
huviline

Registreerunud 05.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Q 2,8 V6

postitati 30.05.07 16:40

Jõudu!
Ma palusin helistada ja rääkida omanikuga. Kuulutuses on number olemas, miks Sa seda teinud ei ole? Temalt said sa komplektse kasti (kahjuks osutus olema rikkega ), tagasi jõudis kast ilma siduri süsteemita ja jahutustorud (läbilõigatud ja kinni keevitatud). See ei olegi nii suur probleem, aga on veel mõned küsimused millele oleks omanik soovinud vastuseid. Oleme üritanud ühendust saada ja mina isiklikult olen 3 x helistanud, aga keegi ei suvatse vastata! Viimane proovimine oli täna 18.57.
Kellelgi ei ole kavas kedagi petta, asjad tuleb lihtsalt selgeks rääkida! Me pakkusime Sulle variante, kuidas kast tagastada, aga ise ütlesid , et tood ära. Jutt oli veel Haapsalusse toomisest! Aga see selleks. Ole hea ja helista ise või võta telefon vastu kui Sulle helistatakse.

Tervitustega, Kalle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 30.05.07 17:14

Aeg see teema sulgeda ning loodame, et asjasse segatud inimesed suudavad nüüd telefoni teel asjad selgeks rääkida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.4% - SQL: 68.6%]