Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: naljakas mail. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1742)
Svenska
huviline

Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra

postitati 18.12.03 16:59 Tsiteeri
naljakas mail.

Ehk siis omamoodi lähenemine auto hinna tingimisele. Oli 1 Tartu mees. Soovis minu S4 kohta infot, mida ma talle ka andsin. Vastuseks sain sellise kirja:

Kahjuks pole lähiajal plaanis Tallinnat külastada aga teeksin siiski autot proovimata oma pakkumise.
Lähtudes sellest, et alates 1.maist kaob eelinfo põhjal kasutatud autode impordi käibemaks ca 15% müügihinnast ja 98 bensiini eest tuleb maksta peale aktsiisi tõusu ca 11 EEK-i (18,9 l/100km), pakun 80000. Kuna mul pole lähiajal ostuga kiiret, siis ei soovi lihtsalt tekkivat kahju enda kanda võtta.

Vat ei tea, kust mees selle 18,9L küttekulu võttis. :) Mina naersin igaljuhul tükk aega.

--
Svenska
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 18.12.03 18:03 Tsiteeri

irw.. ega pole midagi öelda, majanduslikult mõtlev mees, kes arvatavasti sellise mõtteviisiga ei saa kunagi autoomanikuks :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 18.12.03 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja teints
irw.. ega pole midagi öelda, majanduslikult mõtlev mees, kes arvatavasti sellise mõtteviisiga ei saa kunagi autoomanikuks :D

Mine kurat tea, vahest võib jopata. Mul tuttav ostis omega kunagi taheti 45 kilo, tüüp vaatas mõtles siis ütles müüjale, et tal 35 on ja juurde pole lootust saada, vana konkreetselt, et ei müü sellise hinnaga. Nuh ei müü siis ei müü, sõber igaks juhuks viskas visiitkaardi, mingi kuu aega oli vaikus siis helistati, et ok tal kähku raha vaja, kas oleks veel 35-ga võtja, sõber siis vastu, et paar tonni sellest rahast ää kulunud, et mingi 33 saaks kokku. Ja auto ta selle hinnaga kätte saigi, vot selline lugu siis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tier
huviline

Registreerunud 15.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.0E 83 kW

postitati 19.12.03 12:13 Tsiteeri

ja noh minu meeest pole too mees uudiseid kaa kaua vaadanud.....sest mina kuulsin kunagi uudistes et bensiini aktsiisivärk lykati tagasi j abena ei tõuse kuhugi nii järsku...tõuseb edasi nagu alati on aastatega loomulik tõus olnud....ma sain nii aru....kui ei ole nii siis andke andex

Hilft dir selbst - so hilft dir Gott !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
janek
klubiliige

Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: kuubik + "kaubik" + A3

postitati 19.12.03 12:28 Tsiteeri

Kui nii mõelda siis tasuks oma auto praegu maha myya ja oodata paar kuud ja siis saab juba ju kõvema ja kallima auto !!! Ja alati võib ju osta endale 1000 liitrit bensiini seisma. Kui hind tõseb, myy bensiin maha ja saad veel kõvema ja uhkema auto endale. Kindlasti on veel ja veel selliseid võimalusi. Raha nagu maast ju leitud :D:D

Kui nyyd aga mõelda loogiliselt, siis ............ saab vast igayks isegi selgitusi jagamatta aru.
:cool:

.............
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 37.1% - SQL: 62.9%]