Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tehase signa/immo a4 b5 (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1823)
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 16.05.07 20:17 Tsiteeri
Tehase signa/immo a4 b5

teema siis järgmine, auto alles ostetud. toodud on saksast. öeldi, et peal on tehase valve. kuna autole tuleb nii või naa peale uus alarm ja immo ei ole sellel tehase kompotil tähtsus aga sportlik huvi asja vastu ikka on:P.
asi nii, et hakkasin siis kodus proovima seda tehase valvet, ja mis ei tööta see ei tööta. igaksjuhuks mainin, et kesklukk avaneb ja sulgub võtit ukselukus keerates (pulti võtmel pole). ehk siis auto käivitub nii metall võtmetega kui ka plastikust pardatsoki võtmega. siis proovisin veel nii, et olin autos ja läbi lahtise akna sulgesin uksed väljastpoolt siis aga käivitasin auto plastikvõtmega. seega järeldus, et kui ka mingi tehase kaitse peal on see ei tööta. algul oli mõte, et valve kaitse väljas kuid kaitsed kõik olemas ja korras.
oskab keegi öelda kus see tehase teema autos paikneb ja kuidas ta töökorras olekus töötama peab

imre

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 16.05.07 20:22 Tsiteeri

Minul on vähemalt armatuuril selline oranzikas tuluke,kus auto pilt ja võti peal,kui sul seal see olemas on,siis tehase immo peaks ikka peal olema?!
Õige võtmega ta laseb käivitada,muud vast ei olegi aru saada

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 20:23 Tsiteeri

pakun et sul ei olegi seal mingit valvet, in ainult kesklukk ja kogulugu, seegi käib võtmest. omal oli pult juurde aretatud.
Läksin siis lõpuks ikka serwendisse ja seal siis vaadati mis küljes ja mis puudu ja lisati puuduv osa - alarm ja asjad;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yokker
huviline

Registreerunud 12.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x1.9tdi 66&96kw+suzuki sv1000s

postitati 17.05.07 05:56 Tsiteeri

mul on 2002 aasta a4 plastikv6tmel immo sees kuna olen sellega auto käima pannud ja auto on näidanud armatuuris immo tuld. kui v6tit raputada siis see k6riseb!

Õllesõber :P
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 17.05.07 06:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yokker
mul on 2002 aasta a4 plastikv6tmel immo sees kuna olen sellega auto käima pannud ja auto on näidanud armatuuris immo tuld. kui v6tit raputada siis see k6riseb!

jätkan siit ka enda teemat. nimelt minul autol oli ostes kaasas ainult üks võti( immo ja nupuga kesklukk siis kõik ühe võtme sees) ja tekkis selline idee et kuna uue võtme valmistamine maksab 1600.- oli vist et kui ma võtan selle immo pulga sealt ära ja panen ta kuhugi süüteluku juurde et kas asi toimib? siis uus võti lasta teah 25.- ja ongi olemas sest nii kui nii sai juba ka autole korralik alarm peale pandud koos keskluku ja muude värkidega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 17.05.07 16:46 Tsiteeri

peaks toimima!

teema algatajale aga soovitaks võti keerata fooliumisse, sedasi saad kontrollida orig.immo toimivust.

lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 22.08.07 10:38 Tsiteeri

mul see küs, et kas saab autol "ära keelata" võtme puldi kuulamist? Sai outle korralik signa peale pandud ja kogu liikumine peaks käima ainult läbi selle puldi. praegu aga toimib nii võtme pult (ei võta küll signa maha, aga uksed teeb lahti), kui ka uue signa oma.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.7% - SQL: 62.3%]