Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Hüdrotõukurid? (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 7110)
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 14.05.07 16:10 Tsiteeri
Hüdrotõukurid?

Tere,

Autoks siis Audi A4, 1.8i, 92 kw, 1995 a. Probleem siis selline, et sai vahetatud talvel hüdrotõukurid olen sõitnud nüüdseks umbes 20 000 km ja jälle teevad hüdrotõukurid häält, mitte kogu aeg, käima pannes ja vahest ka kui tühikäigul on pikemalt töötanud. Õlivahetusi olen teinud korralikult kogu aeg 10 000 km tagant.
Oskab keegi öelda mis probleem võib olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.07 16:47 Tsiteeri

Äkki kasutad mingit mittesobivat õli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.07 16:54 Tsiteeri

õli on comma poolsünt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 14.05.07 18:26 Tsiteeri

Esiteks võiks kasutada täissünt õli 5w-40,teiseks võib mootoris samamoodi klõbiseda kett kui pinguti vigane on.Loomulikult tasuks üle kontrollida mootoris õlisurve.Viletsa õlisurve puhul saab kiiresti tõukuritest jagu.

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.07 18:43 Tsiteeri

täissünti ei julge eriti sisse valada. aga kontrollin õlisurve ära.

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 14.05.07 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kalmeer
millisest ketist jutt käib

Ketist mis ühendab omavahel nukkvõlle

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.05.07 23:05 Tsiteeri

Õlifiltri korpuse sees on üks klapike, kas seda on vahetatud? Elcatsi jooniselt leidsin selle isegi üles 077103175B. Sellelt jooniselt nr. 15.
Tihend kah ikka vahetusse kui lahti kakutakse.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 15.05.07 04:14 Tsiteeri

Lõhnab ikka rohkem tõukurite moodi, ise vaevlsein ka sama probleemiga, mees töökojast ütles enamvähem kuulamise järgi, et tegemist oli tõukuritega (mitte ketipingutiga), nüüdseks vahetatud ja mootor vaikne. Aga ma hoiatan 20 klapiline = kui kõik tõukurid = siis mitte üldse odav lõbu :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kukk
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4/1.8/96.a

postitati 15.05.07 07:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: darkSlide
Lõhnab ikka rohkem tõukurite moodi, ise vaevlsein ka sama probleemiga, mees töökojast ütles enamvähem kuulamise järgi, et tegemist oli tõukuritega (mitte ketipingutiga), nüüdseks vahetatud ja mootor vaikne. Aga ma hoiatan 20 klapiline = kui kõik tõukurid = siis mitte üldse odav lõbu :D

Kui odav on odav või kui kallis on kallis...ehk siis ka infoks teistele, millega arvestada tasuks? Kuna ilmselt nii mõnelgi hakkavad järjest rohkem sellised tööd ees ootama, ei ole ju enam esimeses nooruses auto:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 15.05.07 11:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kukk
Tsitaat:

Kui odav on odav või kui kallis on kallis...ehk siis ka infoks teistele, millega arvestada tasuks? Kuna ilmselt nii mõnelgi hakkavad järjest rohkem sellised tööd ees ootama, ei ole ju enam esimeses nooruses auto:)

Kõik mis raha eest saab on ikkagi suhteliselt odav :P

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 15:41 Tsiteeri

tõukurid maksid 119 eeku tk. kui ma ei eksi pluss tihendid endises aaves nüüd vist autoekspert. hetkel veits kiire, pole seda manomeetrit ja üleminekut et õlirõhku mõõta, aga ehk aitab forss hädast välja kuna aeg mul seal kirjas.

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: uudi
täissünti ei julge eriti sisse valada. aga kontrollin õlisurve ära.

Miks sa täissünti ei julge sisse valada.

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 16:26 Tsiteeri

ma kardan et võib selle mustuse lahti lüüa ja siis õlikanalid täis, kuna mina ei ole mootorit eriti puutunud ja ei tea kas eelnev(ad) omanikud on. Paljudel on juhtunud niimoodi.

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 16:07 Tsiteeri

Kui sa oled kasutanud siiani poolsünti siis täissündi sisse valamine ei tohiks küll mingeid probleeme tekitada.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 16.05.07 16:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Kui sa oled kasutanud siiani poolsünti siis täissündi sisse valamine ei tohiks küll mingeid probleeme tekitada.

Kas mitte vastupidi ei peaks olema?

Pisike punane putukas
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 16.05.07 18:20 Tsiteeri

Tundub tüüpviga millele peaks käega lööma ilmselt, kui eelkõneleja 20 000 jutt aluseks võtta... ilmselt 1,8 puhul ei peaks seda isegi vist mitte veaks lugema vaid audi inseneri vaimukuseks ?

kas see painab peamiselt vaid 1,8 mootoreid?

LADU24 JA AUTOSAD.EE annavad hinnaks ca 240.-kr/tk... ///
130 eest ... no ma ei tea, mis alustel neid nii odavalt osta saab?

ja miks ma üldse teemasse sekkun:
kena singer tiksub kapote all juba mitmes kuu ja ei aita seal ei castroli magnatec 5w40 ega seni ka mitte mingid muud vahendid mida targad ja kogenud mehed on soovitanud.

siis kui aknad kinni on kõik nagu peab aga kui autost välja tulla siis on ikkagi ebameeldiv ja võõras tiks kuulda... see tähendab, ta ei tiksu just kõrvulukustavalt!

on veel 1 ränk idee... teha agressiivne diisliga pesu... hullemaks ta ikka enam ei lähe ometi...

ühesõnaga on ka minu entusiasm otsakorral peagi ja läheb rauavahetuseks klapikambris.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 18:34 Tsiteeri

1,8 20v revali letikas 353.- :P
V8(ABZ,AEM,AGH) 034109309AN 762.- tk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 16.05.07 18:41 Tsiteeri

Diisliga pesu ei ole kõige mõtekam, kuna kannatavd teised mootori laagrisõlmed, ala saaled jms. Pigem ehk on nukkvõll vms kulunud, on seal nookurid ( 1.8 20v) ? Võib olla ehk need kulunud, On otse nukk õlitõukurile pähe, siis jah, tõukuri enda viga ehk. õlituskanalid umbes vms.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 18:45 Tsiteeri

aga kas siuke asi ei ole võimalik et näiteks kui õlirõhk on madal, kas siis ei hakka hüdrotõukurid tiksuma, põhjuseks võib sel juhul olla ju näiteks õlipump

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Diisliga pesu ei ole kõige mõtekam, kuna kannatavd teised mootori laagrisõlmed, ala saaled jms. Pigem ehk on nukkvõll vms kulunud, on seal nookurid ( 1.8 20v) ? Võib olla ehk need kulunud, On otse nukk õlitõukurile pähe, siis jah, tõukuri enda viga ehk. õlituskanalid umbes vms.

nukk on ikka otse tõukurile pähe sel mootoril, aga täiesti võimalik et mõni õlikanal kinni ja selle pärast sureb ka tõukur. Uurin homme selle vihje järgi kas ikka maksis tõukur 119.- tk. minu meelest oli sest üle kahe kilo läks koos tihenditega aga täpsustan tõukurite tegijat.

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.07 06:17 Tsiteeri

uuri jah seda tõukurite asja... ja ole kena ära hoia küünalt siis vaka all...

selle 119 eek/tk hinnaga ma rohkem ei prooviks aava poolt soovitatud jms nõkse vaid läheks rauda vahetama.

otseselt ma nuka kulumist ei tahaks veel uskuda, siis peaks midagi olema üldises õlituses mäda... ja see omakorda tähendaks ka juba saalede helisevat lõppu...

vähemalt mina, kui ma vaatan ülevalt õlipunni august sisse näen mustavat tumedust, nagu oleks musast ABS plastist kogu mootor tehtud... see tähendab omakorda, et eelmised omanikud ei ole kuigi hoolsad olnud õlivahetuse osas... ilmset vahetati siis kui mootor muutus lärmakaks. eks mul seisab siis ees see rada, et see powerplant taas puhtamaks saada ja toimima "kak palozenno"...

ja tõukuri hinnast veelkord:
on ikka vahe kas 2380 eeku või 4800 eeku tõukurite eest + töö + abimaterjalid, vähemalt minu rahakotis on see vahe olemas ja tuntav. ma võin sulle kasti õlut osta kui ajad 119 eegused hydrod välja ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rants
huviline

Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90

postitati 17.05.07 09:46 Tsiteeri

Oli omalgi probleem, et tõukurid klõbisesid, aga sain asjast jagu ... vähemalt siiani on mootor vaikne.
Kuna keegi 'tark' oli karteril punni keerme p...se keeranud, siis oli ka teab mis ajast veel vana õli mootoris. Kakkusin siis karteri maha (ilma mootorit tõstmata, oli ikka k..p küll) ja uus punn alla. Sai tehtud ka mootori pesu. Peale seda asi just märgatavalt paremaks ei läinud ja kakkusin siis pealt ka lahti, ning igasugu nippe tehtud, et vana paks õli tõukurist välja saada.
Autos praegu kõigeodavan poolsünt õli ja mootor kohe palju vaikem, suveaeg ja hea kohe lahtise aknaga sõita :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 17.05.07 14:32 Tsiteeri

Et siis sisselaske tõukureid on 8 tykki ja väljalaske omasid 12 tykki ;) ;)(1.8 92kW). Väljalakse omad kallimad (vb oli ka vastupid) ja 120 kr tõukur, kahtlustan, et siis tegemist nende vähemuses olevate tõukuritega, 12 pead arvatavasti ikkagi kallima hinnaga ostma, kui kavatsed kõik vahetada.
Mina iskilikult maksin 20 tõukuri, mingi hunnik tihendeid, hammasratas, simmer, hammasrihm, geneka rihm ja rullikud, veepump ja rihm midagi vist oli veel, vahetamise eest koos töörahaga ümmarguselt ligi 12 kilo! Aga mul tiksus ja undas ka ikka vihaselt :P!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.07 16:58 Tsiteeri

no...
hammasrihma ja sellega kaasnevaid rullikuid ja genekarihma ning õli ma just vahetasin... ööö äää vist oli miski 7 kilo umbes...

enne õlivahetust tiksus... arvasin, et saab vahetusega asja paremaks...

no... ei muffigi, korra oli nagu vaiksem (või oli see meelepete) ja nüüd tiksub taas endises hiilguses...

hr aava lahkelt pakkus mingi pesuaine, arvas et sitt ujus tõukuritesse... (üldiselt ma mingeid õlilisandeid ei ole suutnud seni uskuda...) ja ka see ei ole esimese 1000km jooksul muffigi teha suutnud... eks klõbistan need ülejäänud 4000km ka sinna otsa, et teha kena kokkuvõte. ÕLILISANDID on tootja rahakoti jaoks kasulikud, mitte hädasolija mure leevendamiseks.

järgneb ilmselt kerge vihastamine, siis diislipesu ja siis veelkord vihastumist ja siis kogu tõukurikomplekti vahetus...

loodetavasti on siis selle osaga OK IGAVESTI (st niikaua kui ma selle autoga liikuma pean).

hetkel tekkis uus ja huvitav mure, mis varjutas tõukurid...
kui ma nüüd taaskord ei saand mingit erilist sitta 123 kiirjaamast bensiini pähe, siis on probleem turborõhuga...
bypass? bypassi juhtsolenoid? mingi kolmas ja huvitavam probleem?

vaatab kui aega on, siis süvenen teemasse ...
kui pole siis kolistan veidi veel ja panen aja kinni mõnda mutrite keeramisega elatist teeniva ettevõtte juurde, mis ilmselt annab taaskord põhjuse vihastumiseks, sest järjekorrad kipuvad pikad olema...

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 17.05.07 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Et siis sisselaske tõukureid on 8 tykki ja väljalaske omasid 12 tykki ;) ;)(1.8 92kW).

Kas ehk ei ole ikka vastupidi need arvud? Pigem ikka 12 sisse-, ning 8 väljalaske tõukurit. Alati on sisselaskeklappe rohkem, seega ka tõukureid, kui on tegemist 5V per silinder, on sisse 3 ja välja 2:)

Erki, loe veakoode, ei ole ka välistatud, et vile on vanadussurma vaikselt minemas:D

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]