Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A 90 2.3 qutroo sedaan , siduri vahetus? (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 741)
Nokia125
huviline

Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.07 20:05 Tsiteeri
A 90 2.3 qutroo sedaan , siduri vahetus?

Tere
sai osted just aud 90 , 2.3 motoga qutro ,
Vaja vahetada sidur?
Tahaks küsida kui raske ja kas on mingeid erilisi nippe ka selle juures??
Aitäh?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-kruuse-
huviline

Registreerunud 15.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 08:26 Tsiteeri

Tervist , ise just alustasin üleeile audi 90 90 a. 2.3 mootori 98 kw siduri vahetust , erililsi nippe seal vaja pole,gardaan tuleb lahti lasta , sumps alt ära ,poolteljed küljes , käigukangi hoovastik lahti lasta , käigukasti jookseb üx õlivoolik ja kax juhtme pistikut mis tuleb lahti lasta,mina ise lasin sillatala ka allapoole kuna kahele käigukastipoldile ei pääsenud eriti ligi.
Siis kui käigukast oli küljest võtsin sidurikorvi küljest ja sain ketta kätte ;)
Algul asusin ma sidurit otsima , netis pakuti 2500 .- (tutikas) , siis läxin sellisesse esindusse nagu gross "audi,opel,volkswagen" , seal oli siduri hinnax 1700 .- ja lõppudelõpux ostsin siduri automaailmast ja siduri hinnax tuli 1024 .- kliendikaardiga :))
Suht ilma eest sain mina selle siduri , aga jõudu ja jaksu sul selle siduri vahetusega kui probleeme võin küsimustele vastata !! ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.2% - SQL: 86.8%]