Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vabalthingavate chip tuning (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2144)
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 10.03.05 13:35 Tsiteeri
Vabalthingavate chip tuning

keegi meil vabalthingavate chippidega ka tegeleb?

neid turbo mootorite chippajaid on juba küllalt, keegi võiks mõne vabamootori ECU ka ära näppida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
xjan
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 4,2TDI, VW Passat 1.8T, BMW 323ti

postitati 10.03.05 13:53 Tsiteeri

eks neid ole ka mõnevõrra näpitud juba ;) aga seal pole midagi rääkida suurt, kuna effekt nii väike

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ahti
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 22.05.05 12:05 Tsiteeri

Ühesõnaga A6-le 2.8 142 kw ja veel automaat kastiga isendile ple mõtet seda kivi yldse panna ...kasutegur suht 0-i lähedane.....aga kui panna vabalt hingav õhufilter ntx (paneel) kas see nac nagu aitab vähe äkilisemax? ja mida selle peale õhulugeja arvab? :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.05 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi80
Ühesõnaga A6-le 2.8 142 kw ja veel automaat kastiga isendile ple mõtet seda kivi yldse panna ...kasutegur suht 0-i lähedane.....aga kui panna vabalt hingav õhufilter ntx (paneel) kas see nac nagu aitab vähe äkilisemax? ja mida selle peale õhulugeja arvab? :cool:

Seal on see effekt suht väike jah ning kivid kallid, sama ka "sport" filtriga... vabalthingaval ei pruugi vahet üleüldse tunda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 23.05.05 17:08 Tsiteeri

Tean omastkogemusest,et ikka on tunda küll!Kuigi vaid tõstetud on 13kw.Tavalise ajuga on tal algus uimane aga upitud ajuga on kohe algusest nagu tige peni kondi kallal.Lisaks sellele võimsuse kasvule muutub ka mootori dünaamika.Ainult üks ebameeldiv asi on selle juures ja see on paukumine sumbutis kõrgematel pööretel gaasi mahalastes.Lisaks soovitan paneelfiltrit.Katide asemele panna torud katile analoogse kinnitusega nii,et lamdaandurid jäävad külge.Viimane selleks,et ülevaatusel probleeme ei tekiks.Jutt oli siin küll uuemast 2,8 mootorist,kuid olen veendunud,et sealgi midagi teisiti pole.Effekt peaks veel parem olema.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 23.05.05 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimees
Katide asemele panna torud katile analoogse kinnitusega nii,et lamdaandurid jäävad külge.Viimane selleks,et ülevaatusel probleeme ei tekiks.Jutt oli siin küll uuemast 2,8 mootorist,kuid olen veendunud,et sealgi midagi teisiti pole.Effekt peaks veel parem olema.

Seleta oma lauset natuke: mul on küll teine mootor hoopis ja lamda on eespool kui katt oli, aga ma olen aru saanud et ülevaatuselt ma ei saakski läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.05 07:22 Tsiteeri

Motol on suht poogen kas seal on kat või mitte, lambda on enne katti ja kat lihtasalt eraldab miskid osakesed väljalaske gaasidest ning just see on põhjus miks enam ülevaatluselt läbi ei saa. + veel see et kui passis on kat kirjas ning põhjaall otsetoru saadetakse sind ka kohe pikalt.

pahadeplaneet
Bännitud

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4

postitati 24.05.05 10:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi80

paneelist ma ei tea. aga pane korralik koonus kui muud ei muutu siis hääl tautselt sest 2,0 85kw mootorile tuli ikka mõnus mürin juurde.

Ahti
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 24.05.05 11:43 Tsiteeri

Oijah jah tnx aga hääle pärast ma seda ymber ehitama ei hakka.... :D ....seda paneeli tahax proovida siis saax nagu oma persega aru kas moto hingab/liigub veits paremini....kui keegi omab sellist ja ple kahju proovida anda siis võix ju asja ära teha ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.05 13:28 Tsiteeri

Pane siiski paneel ja katide asemele sellised torud mis ühtivad kati otstega.Nii saad ülevaatuseks tagasi katid alla panna:)Mida suurema võimsusega mootor,seda rohkem annab üldjuhul upitud aju juurde .Omal on 128kw upitud 141 kw peale.Muideks tuleb välja ,et seal ajus ainult kivivahetus ei aita.Seal tehakse midagi veel.Lisaks veel,et see hääl mida koonus teeb on minuarust teatavat sorti rullnoklus ja paneeli puhul ei pea midagi ümber ehitama kuid võib juhtida temasse jahedat õhku.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.05 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimeesOmal on 128kw upitud 141 kw peale.Muideks tuleb välja ,et seal ajus ainult kivivahetus ei aita.Seal tehakse midagi veel.

Kus sa selle teha lasid? Oleeev otsib pikemat aega juba oma masinel chipi...

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.05 14:50 Tsiteeri

seda teatakse siin lõunas ja üritati copyda ümber,ning ma ei tea praeguseid tulemusi.Äkki saab neid veel.Kui saab siis annan teada,sain just endaoma laupäeval tagasi ja rohkem endaoma välja anda ei taha.Kuna alguses räägiti,et copymine võtab aega vaid mõni minut,siis nüüd oli ta ära kaks nädalat ja asi selles,et kivi on joodetud plaadile mitte ei ole kasutatud seda pistikut või mida iganes.Kuna ma ise sellest suurt ei jaga mis ja kuidas siis räägin vaid seda mida mulle öeldi.Tartu ajukirurgidel on see upi soft olemas,tehase tänavas.

auto nr 27
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro

postitati 24.05.05 14:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimees
Pane siiski paneel ja katide asemele sellised torud mis ühtivad kati otstega.Nii saad ülevaatuseks tagasi katid alla panna:)Mida suurema võimsusega mootor,seda rohkem annab üldjuhul upitud aju juurde .Omal on 128kw upitud 141 kw peale.Muideks tuleb välja ,et seal ajus ainult kivivahetus ei aita.Seal tehakse midagi veel.Lisaks veel,et see hääl mida koonus teeb on minuarust teatavat sorti rullnoklus ja paneeli puhul ei pea midagi ümber ehitama kuid võib juhtida temasse jahedat õhku.

Räägi nüüd lähemalt jah kes ja kus ma kohe käsi.Otsisin tükk aega et saaks chipi kuid keegi ei suutnud seda mulle pakkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.4% - SQL: 71.6%]