Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: SUUR jama 2.3 mootoriga! (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 2175)
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980

postitati 10.05.07 12:26 Tsiteeri
SUUR jama 2.3 mootoriga!

Teel rootsi laevale väsis mul ära mootori esimene tugipuks! Rootsi jõudes vahetasin selle ära! Polnud nagu suurem asi selle vahetamine! Kuid kui see puks ära väsis, jõudis ta mootorile teha päris palju kurja! Nimelt väänas ta mootori nii palju yles et lõhkus ära selle suure kummist kobaka mis tegeleb õhuga ja on vaakumi all (ei teagi kuidas selle täpne nimetus on)! Parandasin selle ka ära! Kuid pärast juppide vahetust lakkas mootor normaalselt töötamast! Tyhikäigul töötab norm. Käima läheb ka norm. Kuid kui kaasi põhja virutad siis tõmbab hinge kinni! Eriti kylma mootoriga! Keskmist kytusekulu ta mul ka enam ei näita! Kogu aeg on nullis! :s Kas võib olla et see jama ajas mul paigast ära syyte? Või lõi paigast ära hammasrihma!? Kytusekulu paistab olevat ka päris suur :( Igasuguse info eest olexin tänulik!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
armin
huviline

Registreerunud 11.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 quattro

postitati 11.05.07 08:20 Tsiteeri

Oled ikka kindel, et Sa selle lõdviku täielikult ära parandasid?
Üldiselt ei anna enam seda parandada, sest vibratsioon teeb oma töö.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Laurigt
huviline

Registreerunud 04.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.07 08:36 Tsiteeri

äkki on hammasrihm üle läinud siis on ka uimane ja küttekulu suur ja süüde võib ka olla mul olid samad sümptomid ainult et b4 vaata need asjad kindlasti üle ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Marje
huviline

Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro best ET10,2sec@240,24km/h, topspeed on 1 mile 304km/h

postitati 11.05.07 08:53 Tsiteeri

ma panustaks ikkagi selle lõdiku peale . Kunagi oli sama probleem . Ainuke lahendus on uus lõdvik osta (paranada pole mõtet ) ja neid on romulatest saada , u. 300.-

Mulle ei meeldi kiiresti sõita vaid madalat lennata
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
armin
huviline

Registreerunud 11.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 quattro

postitati 11.05.07 08:54 Tsiteeri

uuest peast päris kallis
Kuid on olnud kogemusi ka sellega, et hammasrihm viskab üle.Tundub, et see on nende mootorite juures tihe viga.

lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 09:03 Tsiteeri

millegipärast panustan ise ka hammasrihmale! kuidagi kahtlane ja jõuetu on see asi! usun et see lõdvik peab! sai see korralikult ära paigatud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 09:51 Tsiteeri

kui sa mõtled seda ruudulist ja triibulist kummijullat pritsepeast sisselaskekollektorini, siis unista edasi et sa selle ära suutsid paigata, isegi kui sa paikasid ära, siis on ta peale esimest käivitamist/gaasivajutust jälle laiali ja imeb hoolega õhku vahele.

rihma märgid võid üle vaadata, kuigi ma olen kindel et need on paigas.

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 12.05.07 12:43 Tsiteeri

Kas nukaratas on lihtsalt koonuse otsas või on tal miskine kiil ka.
Loogiliselt peaks kiiluga olema, kuigi 1 spetsialist väitsi vastupidist. :/

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
axm
huviline

Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, A6

postitati 12.05.07 18:52 Tsiteeri

See kummijulla on selle mootori üks nõrkusi, ja ta võib paigates küll töötada, kuid harvaõnnestuv. Kontrollismiseks kasuta järgnevat käiku: kui mootor töötab, siis sõida edasipidi rahulikult, jääd seisma rahulikult ja siis tagurdad vähe järsemalt (ära transmissiooni lõhu!!!) ja kui mootor hakkab puterdama ja tahab välja surra siis saab ta sealt lõdvikust lisaõhku, kuna mootor vajub teisele poole kui edaspidi sõites.:)
üleüldiselt tahab see mootor korralike lõdvikuid ja ühendusi, nii et vaata need kõik üle, ka karteri tuulutus tee vajadusel seest puhtaks! :)

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 22:19 Tsiteeri

oli omal ka kunagi B4 samamootoriga...ja ainus suurem n*ss oli ka tänu sellele samale õhulõdvikule

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 22:34 Tsiteeri

hmm! siis võib tõesti olla asi selles! kylmalt just tõmbab asi hinge kinni! kui mootor soojax läheb siis enam kinni ei poo aga minek pole enam see kui varem!

K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 13.05.07 08:12 Tsiteeri
V:

Kui ika rihmakaitse mõlkis või muljuda saanud on siis kindlasti kontrolli ka rihm & süüde ära ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.07 10:21 Tsiteeri

rihmakaanel pole justkui viga midagi! kuid sellegipoolest on mul plaan see maha kiskuda sest mul pole õrna aimugi millal seda rihma vahetatud on!

ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 14.05.07 21:00 Tsiteeri
K:2.3 100 KW poob soojalt??

autoks siis audi 90 2.3 88' Kylmalt käivitub hästi ja minek on väga hea - ei jäta vahele ega poo kinni aga kui oled oma 10 km sõitnud siis tühikäigul pöörded hakkavad kõikuma- vahel tahab väljagi surra:( !ja kui siis sõidu pealt gaasi anda siis kuni 3000p poob kinni ja yle selle jälle pääseb lahti ja jõud tuleb tagasi- millest alustada vea otsingul???

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.05.07 22:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauri55
Teel rootsi laevale väsis mul ära mootori esimene tugipuks! Rootsi jõudes vahetasin selle ära! Polnud nagu suurem asi selle vahetamine! Kuid kui see puks ära väsis, jõudis ta mootorile teha päris palju kurja! Nimelt väänas ta mootori nii palju yles et lõhkus ära selle suure kummist kobaka mis tegeleb õhuga ja on vaakumi all (ei teagi kuidas selle täpne nimetus on)! Parandasin selle ka ära! Kuid pärast juppide vahetust lakkas mootor normaalselt töötamast! Tyhikäigul töötab norm. Käima läheb ka norm. Kuid kui kaasi põhja virutad siis tõmbab hinge kinni! Eriti kylma mootoriga! Keskmist kytusekulu ta mul ka enam ei näita! Kogu aeg on nullis! :s Kas võib olla et see jama ajas mul paigast ära syyte? Või lõi paigast ära hammasrihma!? Kytusekulu paistab olevat ka päris suur :( Igasuguse info eest olexin tänulik!

Kas oled kindel, et näiteks õhulugeja juhtmestik kuidagi kannatada ei saanud, kui isegi lõdviku suutsid kuidagi kinni nikerdada. See kütusekulu näidiku värk jäi kummitama su jutust.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.05.07 22:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ZGR
autoks siis audi 90 2.3 88' Kylmalt käivitub hästi ja minek on väga hea - ei jäta vahele ega poo kinni aga kui oled oma 10 km sõitnud siis tühikäigul pöörded hakkavad kõikuma- vahel tahab väljagi surra:( !ja kui siis sõidu pealt gaasi anda siis kuni 3000p poob kinni ja yle selle jälle pääseb lahti ja jõud tuleb tagasi- millest alustada vea otsingul???

Kõik temperatuuriandurid üle kontrollida. Kui mõni mäda, keeratakse segu puu taha. Sümptomid vastavad küll kõik mõnele termoandurile.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 09:14 Tsiteeri

peangi käima kapoti all ja kõik juhtmed ja pistikud ja andurid jne yle vaatama! kytuse näidik töötab mul kyll aga keskmist kytusekulu kompuuter ei näita! kogu aeg on nullis! läbida jäänud kilomeetrite arv on 2000 olgu siis kytust palju tahes jne. :(

Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 14:29 Tsiteeri

mul hetkel sama viga, hakkas vahetult enne hammasrihma vahetust ja kestab siiamaani. pandi süüde ja asi kõik paika, aga ikkagi. täna jukerdasin linna vahel kõigil jalus, kuna auto lihtsalt edasi ei sõitnud.gaasi lahti lastes oli kõik normaalne. Kui gaasiga jaurata, siis paugutas kergelt, nagu oleks süüde vale, aga mulle tundus, et kui pea kapoti alla surusin, siis oleks nagu paugutanud õhu võtu kandist...aga kui natuke ootasin, mootor soojenes või miskit ja siin sain rahulikult edasi sõita ! kotermann ukeradb sees.
Minu arvates, et kui süüde on vale, siis ta on kogu aeg vale, aga mitte ei loksu ise paika...
Kahtlane on igatahes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 15:46 Tsiteeri

ma ei saa ka aru! kylma mootoriga mul kaasi andes tõmbab hinge kinni ja alles pärast 3000 rpm pääseb hing valla! aga kui mootor soe siis kõik norm! töötab norm! tõmbab ka enam vähem kuid mitte enam nii hästi kui enne mootori esimese tugipuxi vahetust!

Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.07 12:25 Tsiteeri

mul täpselt sama.
käisin eile teeninduses, seal öeldi, et kõik andurid ja muud värgid on töökorras, süüde pidavat imevähe vale olema...millalgi siis laki tänavale piiluma minema,seal olevat mingi koht, kus süüdet timmitakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.07 13:34 Tsiteeri

a kus tehaxe 2.3 ng mootorile diagnosti??? kuuldatavasti räägitaxe selle kohta igasugu õudusjutte!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]