B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 12:44
|
|
|
tartu teenindused
kas keegi oskab soovitada tartus või selle ligidal autoteenindust, kus tehakse kvaliteetset tööd. nimelt vaja tagumised puksid ära vahetada aga väike
kartus kohaliku teeninduse töö suhtes.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.05.07 14:41
|
|
|
Ära nüüd nii pessimist kah ole, et nii lihtsat tööd keegi teha ei oska 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
ado
huviline
Registreerunud 17.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 18:25
|
|
|
End huvitavad kohad, kus käite teie, audiomanikud, oma autosid hooldamas ja (mootori)remonti teostamas tartu linnas?
|
|
|
B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 18:44
|
|
|
täpsemalt elan ma Jõgeval ja siinsetel autoteenindustel pole eriti tuntud kvaliteet . sellepärast soovikski mujal vahetada lasta. tagasilla kahe puksi
vahetamiseks kulub neil pool päeva ja sellega kaasneb ka u 800.- arve .
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 19:37
|
|
|
olen nõus maksma selle raha kui töö on kvaliteetne. siin viid auto hommikul ära ja saad alles hiljem kätte. kes teab mis sellega vahepeal tehtud on ja
kas üldse pandud minu poolt ostetud puksid alla, on tuttavatel olnud selliseid kogemusi ka.
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 10.05.07 04:55
|
|
|
Automiil OÜ
Turu 32, TARTU
Tel: 7 339 966
Faks: 7 366 475
E-mail: automiil@carstop.ee
Avatud: E-R 9-18, L 9-16
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.07 12:07
|
|
|
tänud! eks ma vaata järgi.
|
|
|
B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
miilits
huviline
Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8
|
postitati 18.05.07 07:55
|
|
|
mulle jättis tartus nissani teenindus (lõunakeskuses siis) hästi soliidse mulje.
nimelt, külma ilmaga, klaasid jäätunud ja kojamehed jääs olid kojamehed sisse ja tõmbas hoovastiku puru. Läksin siis Tartu esindusse ja seal siuke
vanem härra (elektroonik) tinutas ja jebis 2 tundi. Ta olevat kokku tagasi sulatanud ja õelnud, et las Tallinna teenindus tellib uued, et need on
katki. Järgmine nädal läks siis auto Tallinna teenindusse ja tehtid kõik õlivahetused ja kõik mis vähegi vahetada tahtis vahetati ära. Täielik
ülevaatus pidavat ka olema. Tuli ka vastus, et hoovastik on korras ja nagu midagi polekski tehtud autokallal. Täpselt nii pidavatki see olema.
Järgminenädal läksime teenindusse tagasi, auto akud oli happes nii tühjad, et plaadid sees tõmbas kõveraks.
See selleks, siis 2 nädalat hiljem hakkas esisild kahtlast häält tegema ja läks teenindusse, vastuseks tuli, et kõik on korras. nüüd siis nädal
tagasi, ehk 4 nädalat hiljem veel, pidurid lakkasid töötamast ja jubedad hääled tulid. Vastuseks tuli siis teenindusest, et ratta laager olevat ära ja
see olevat nii ära, et rikkus piduriketta ära ja muid jubinaid veel.
Üldkokkuvõttes, viimane koht kuhu te minna Tallinnas tahate on Nissani teenindus (Fakto Auto) vms.
enne laske teha, 90 aastasel pimedal vanamehel ülevaatus kui nendel rontidel seal.
nii, et see tartu nissani teenindus paistab olevat suht soliidne, muidugi natuke krõbedad hinnad aga mul ainult positiivsed kogemused sellega.
---------------------------
til' audi do us appart.
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 18.06.07 12:50
|
|
|
Panen siis kah siia oma sellise lemmik kontakti.
Tegemist küll autoaiaga aja see eest asjalikuga. Nimelt hakkas Tehaseauto Tartus tegema ka Audide hooldustöid. Ise viin järgmine nädal auto sinna ja
eks siis näib. Mehed ja garaazid on küll väga väga super! Teenindamine on super!
Samas ,kui auto seal ,siis tehke ka platsi peal tiir. Seal igasuguseid ilusaid "unistusi"
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 18.06.07 16:31
|
|
|
Tehaseauto kohta tean ka hea sõna öelda.
Hinnad mõistlikud ja teenindus on tõesti hea.
|
|
|