Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Liiklusõnnetus roller vs auto (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2451)
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 06.05.07 08:41
Liiklusõnnetus roller vs auto

4. mail juhtus Viljandis Ringtee ja Pärnumaantee ristmikul õnnetus.
Sõitsin peateel maanteekiirusega, ca 10 meetrit enne ristmikule jõudmist sõitis peatunud auto varjust teele ette roller. Jõudsin keerata tugevalt vasakule ja pidurdada, aga roller tuli liiga suure hooga stopp märgi alt läbi. 10 -15 meetrit on väga lühike maa reageerimiseks ootamatust takistusest mööda saamiseks. Tabamus läks rolleri esiotsa, mees käis esiklaasis, klaas muutus läbipaistmatuks.
Jooksime autost välja (2 inimest oli peale minu veel autos), helistades hädaabi numbril. Sealt öeldi, et hetkel kiirabi pole(!). Mees suri ca 7 - 8 minutit hiljem teadvusele tulemata. Näonahk tõmbus imelikult kortsu, arvati, et kopsud puruks. Alguses oli pulss tuntav, et tea praegu, kas oleks mingigi võimalus ellu jääda olnud. Tee oli 100 meetri raadiuses auto ja rolleri tükke täis. Üldiselt võigas vaatepilt, mees lendas kokkupõrke kohast ca 30 meetrit... Arvatavalt joobes, aga ekspertiisi tulemusi veel pole.
Kiirabi lõpuks tuli, katsus pulssi ja sõitis minema, jättes kannatanu vedelema keset sõiduteed. Isegi roller ja tükid korjati enne kokku, kui mees ära viidi.
Politsei arvuti leidis, et mul on pole juhtimisõigust, (loomulikult oli). Raadio teel tehti andmebaas lõpuks korda.
Krdi lubadeta rollerid tuleks ära keelata. Autoga käskis politsei edasi sõita, kuna rolleritel kindlustust pole. Autol on 1/3 nurk üsna maas... Kuna tegemist oli töö autoga, siis isiklikku majanduslikku kahju pole, küll aga moraalne.

Mehel pidi olema 11(!) last!:(

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.07 12:41

väga kurb lugu, kui ise sõites reeglite kohaselt sellise lõpuga õnnetus juhtub :(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.07 16:00

Autolehes tehti testsõit odava hiina rolleriga(hind alla 10000 eegu) ja peamine mis sealt artiklist meelde jäi oligi see et kiruti pidureid millel enamus detaile valmistatud odavast plastikust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kalmeer
huviline

Registreerunud 20.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 06.05.07 19:28

Ma tean mida Sa tunned, oli analoogne juhus, ka Viljandis oga paarkümmend aastat tagasi ja siis jäi joobnud mootorrattur imekombel ellu. Kuigi süüdi ei olnud aga väääga sant tunne oli kaua-kaua :-(

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 07.05.07 04:25

Kurb lugu,ja et sellised asjad ei hakkaks tihti juhtuma,toetan 100% mõtet keelamisest.Õigemini peaks iga rollerijuht sooritama sõidu ja liikluseksami nagu mootorrattajuhtki.Lapsed kadugu nende seljast ja kindlustus peaks ka olema.Ma arvan , et rolleriga on võimalik ka inimene surnuks sõita.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuTom
huviline

Registreerunud 21.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,9TDI

postitati 07.05.07 06:14

Sant lugu jah... tuju just ei tõsta :(
Ise kasutan ka ilusa ilmaga rollerit.
Peadki sellise arvestusega sõitma, et sind ei nähta.
Kui sul aga kogemusi pole, ei oska sa essugi arvestada. Laks on aga oi kui valus.
Eksam oleks tõesti vajalik. Eriti neil, kel juhiluba üldse puudub
:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 07.05.07 06:35

Tsitaat:
Algselt postitas: OnuTom
Sant lugu jah... tuju just ei tõsta :(
Ise kasutan ka ilusa ilmaga rollerit.
Peadki sellise arvestusega sõitma, et sind ei nähta.
Kui sul aga kogemusi pole, ei oska sa essugi arvestada. Laks on aga oi kui valus.
Eksam oleks tõesti vajalik. Eriti neil, kel juhiluba üldse puudub
:(
vahest sõidavad ridade vahelt sinust kõige ette ja siis jäävad toppama, siis aga hakkad mööda sõitma teed nn ohtliku manöövri ja ongi laks käes. Kõige hullem on kui nad linnas nn "kolonnis" sõidavad. sõidaks nad kolonnis nagu õiged ratturid poleks probleemi. Mina ka nõus et las teevad eksami, sest kujutad sa ette kui 12 aastane nooruk on rolleriga tallinnas näiteks kristiine ees rismikul või kunagi sa ei tea ju et tema ei tea et ees on tulemas paremkäe reegli ala.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Spyder
huviline

Registreerunud 12.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro

postitati 07.05.07 12:05

Juhtus minuga ka selline õnnetus .
Rolleri vennad sõitsid minu audi maha kandmisele.
Nädal vana roller lükati luuaga kokku.
Õnneks maksid rolleri omaniku vanemad mulle auto kinni.
Mõned mehed ei oska sellise aparaadiga kohe midagi teha,peale lolluste.:mad::mad

ervin7
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94

postitati 07.05.07 12:35

Juhtus 2 aastat tagasi ka väike intsident rolleriga. Sõitsin autoga ja minu ees tegi üks auto äkkpidurduse. Otsasõidu vältimiseks sai samamoodi kahe jalaga pidurit tallata. Õnneks suutsin otsasõitu vältida, aga minu taga rolleriga sõitnud 13-14 aastased tibid ei suutnud rolleril hoogu maha pidurdada ja nii nägingi tahavaate peeglis kahte nägu mütakaga vastu tagaklaasi maandumas. Õnneks kellegi midagi viga ei olnud, ainult roller oli pilbasteks ja auto tagastangel 5cm pikkune kriips.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.07 12:37

ma arvan, et sulgeme selle teema, rollerid on ohtlikud ja väikeste laste teadlikkus liiklusest on sama mis vihmaussil IT-st.
ja kui kellegil on mingisuguseid pretensioone selle teema sulgemise kohta, siis kontaktid on mul profiilis olemas.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]