B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.07 18:39
|
|
|
tagasilla pukside vahetus
on keegi vahetanud audi B4 tagasilla pukse. endal see plaanis ja tekkis küsimus, et kui raske vahetamine on?
|
|
|
|
cescor
huviline
Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5TDI
|
|
postitati 01.05.07 18:56
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: B4audi
on keegi vahetanud audi B4 tagasilla pukse. endal see plaanis ja tekkis küsimus, et kui raske vahetamine on? |
ise vahetanud pole, aga vanast masinast jäid uued puksid üle, kui soovi, siis pm 
Põhimõtteliselt pead need sealt välja pressima.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 01.05.07 19:10
|
|
|
Oletame, et pead silmas esiveolist isendit ja tagasilla suuri pukse sillatala ja kere vahel. Kui tagasilda päris alt ära ei taha kakkuda, siis on suht
tüütu neid sealt kätte saada ilma korraliku tõmmitsata/pressita. Kui taga on veel see pidurisurveregulaatori jurakas siis pead selle kah maha kakkuma,
kummilutad ette toppima voolikutele regulaatorile jne. Puksi paika ajades vaata, et puksi nö. kolmiku üks osa jääks täpselt tahapoole, ehk siis
paralleelselt sillatalaga. Valesti sisse paned siis väsib puks lihtsalt rutem ära. Kokku ei oskagi öelda palju aega läks ~3 tunni jooksul, kuna
õllepudelitega ümber auto ringi käivaid "segavaid tegureid" oli kah omajagu 
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.07 19:23
|
|
|
Olen ka vahetanud neid pukse esivedulisel ja alla tunni läks. Suure haamriga lõin välja ja uued sama moodi sisse tagasi. Sillatala alt ära ei võtnud
vaid jätsin amortide rippuma.
|
|
|
|
B4audi
huviline
Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.05.07 19:01
|
|
|
no siis vahetan õõtshoova puksid ära ja tagusilla 2 puksi vaatab edasi, kuidas parem saab 
|
|
|
|
jaak
huviline
Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6
|
|
postitati 18.11.07 18:04
|
|
|
krt, proovisme ka sõbra b4 avandil uusi tagumisi pukse sisse taguda ja pressida, mitte ei tahtund minna.
kas on erinevate tootjate pukside vahel ka erinevus, millest tuleks suure kaarega mööda minna?
|
|
|
|
karuh
huviline
Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.11.07 11:52
|
|
|
puuri vanalt puksilt kummi osa välja ,siis lõika rauasaega metallosale sisse sälk ja peksa meisiga puksi ja puksipesa äärevahele! nii sa saad kätte!
ja uue paigaldamisel tee puksipesa puhtaks tee määrdega kokku. seejärel otsi kaks suurt seibi ja jupp keermelatti! keermelati abil venita uus puks
sisse!
mina tegin selle töö ära üksinda ,kui istusin kodus üks käsi kipsis!
jõudu!
|
|
|
|
jaak
huviline
Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.11.07 17:15
|
|
|
määre oli vahel, seibid ja muud värgid olid paigas, keermelatil keerasin (oli vist 10 või 12mm) keerme maha. järgmine päev sõber proovis puksipesa
kuumutada aga ei midagi.
äkki oli kehv toode, maksis vist paarisaja krooni ringis üks puks?
|
|
|
|
karuh
huviline
Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.11.07 19:56
|
|
|
ma arvan sel juhul ,et puksid valed! ma ei tea täpselt ,aga olen nagu kuulnud,et avandi ja sedaani puksidel mingi erinevus (ei ole muidugi 100%
kindel)! üldiselt on raskusi vanade kätte saamisega olnud ,aga uute paigaldamisega ei ole probleeme olnud!
|
|
|
|
jaak
huviline
Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.11.07 21:48
|
|
|
tänud
uurin asja selle koha pealt.
|
|
|
|
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.11.07 22:45
|
|
|
Olen toimetanud samamoodi nagu "karuh", päris mitmel audil.
|
|
|
|
heigo003
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.12.07 13:04
|
|
|
Avandi tagasilla puksid said hiljuti vahetatud .Juhipoolse saime kätte rauasae ja meisliga-kummi ei pidanud läbi puurima kuna see oli nii läbi ,et
tuli kruvikaga välja. Aga uus ei tahtnud sisse minna kohe kuidagi. Proovitud sai keermelati ja seibidega. Abiks oli ka suur vasar. Niimoodi vaikselt
pool pööret ja siis vasar järele, jälle paar pööret jne. Uue puksi sisse saamiseks läks pool päeva. Kunde pool tuli puks ka samuti välja kruvikeeraja
ja rauasaega ja uus läks niisamuti keermelati ja seibidega. Seekord küll ainult 15 minutit. Ei tea siis millest nii suur erinevus.
|
|
|
|