Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:Audi originaal hf moderniseerimine (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1629)
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 01.05.07 09:30 Tsiteeri
K:Audi originaal hf moderniseerimine

Autoks siis A6 ja tegu sisseehitatud handsfree süsteemiga. Valmistaja on selline firma nagu CULLMAN, originaalis on mõeldud Nokia 5110, 6210, 6310(i), 7110. Endal oleks soov see ümberehitada oma uuemale Nokia telefonile (6233), mis omab POP porti. Kuna laadija peaks oma voolu poolest sobima, siis ainus probleem on 6310 väljundotste ja POP pordi otste vastavusse viimine.
On teadjaid, kust leida neid telefoni väljundite selgitusi?
Või siis veel lihtsam, kas oleks klubilistest keegi, kes võtaks sellise töö ette? Lisaks võin veel niipalju öelda, et telefonihoidikust ühendub juhe esiistmete vahel olevasse pesasse, kuid see pole standard PIN lahendusega, see on iseärane, saaksin vajadusel ka pildi saata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3,0q

postitati 01.06.07 10:39 Tsiteeri

sama probleem mis eelkõnelejal,
oleks siis soov handsfreed kas uuendada või asi üldse välja lõigata. Autos siis handsfree mõningatele vanadele nokia telefonidele, mikrofon esiklaasi üleval nurgas jne, asi ise kinnitub maki ja keskkonsooli vahele.
1)Küsimus siis selline, et kas on võimalik ainult telefoni hoidja välja võtta ja juhtmeotsa aretada hoidja mis sobib uuematele telefonidele?
2)Kuidas see telefonihoidja alus kinnitub? kas see on raadio ja konsooli vahele on liimitud ja annab lihtsalt välja tõmmata või on seal mingi tõsisem kinnitus?
3)annab äkki vana süsteemi külge aretada bluetooth lahenduse? sel juhul jääb ikkagi küsimuseks telefonihoidja eemaldamine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 01.06.07 11:11 Tsiteeri

Sai siin uuritud natukene, mul sõbral ka A6 2003 aasta ja ka autotelefon peal, vahe selles, et ta tahtis olemasolevale autotelefonile külge aretada siis oma telefoni (Nokia 6233)hoidiku ja HF kaabliga viia see autotelefoni süsteemi. Tal oli see 10pin pistik istemete vahel. Igatahes see ei tulnud välja kuna mingisugused andmete protokollid on juba totaalselt erinevad. Originaaltelefoniga näitas isegi armatuuris oleval displeil ära helistaja nimepidi. Ühesõnaga, mis ma tahan öelda, kõik se kakast kommi tegemine on muidugi vahva kuid minu siht on siis selline isend Pioneer AVIC-D3 sellele lisades BT lisa telefonile, saab täisväärtusliku 2DIN esitlusseadme, tal on veel boonusena lisaks ka väljund ext monitorile,mis siis nagu ma aru saan lubab ühendada selle näidikute juures oleva monitori. Miks siis AVIC-D3, mitte AVIC-HD3BT. Vastus lihtne, hind. Kui lisada esimesele BT ja TV tüüneri lisaks on hind ka odavam kui sellel teisel. Igatahes ostsin ma rahakassa ja korjan krooniseid :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3,0q

postitati 01.06.07 11:47 Tsiteeri

kahtlustasin jah, et see eriti mõtekas pole:(
a sel juhul jääb ikkagi küsimus, et kuidas see hall alus raadio ja konsoolivahelt välja tuleb? kas on ikka liimitud sinna?
mul selline variant http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/305/auto_php-id=201305-view=50-www_auto24_ee.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.0% - SQL: 78.0%]