Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kyttuse kulu on suur audi 80 1.8 55kw (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2100)
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 24.04.07 15:08 Tsiteeri
kyttuse kulu on suur audi 80 1.8 55kw

mul nyyd selline mure isendiks on audi 80 88a 1.8 55kw...
kütusekulu on nagu palju...11l sajale...enamus ajast kyll sõidan linnas...ma ise nagu arvan et on palju ikkagi...sõidan ypriski rahulikult...hiljuti on vahetatud, kyynlad, kyynla juhtmed, jagaja, õhupuhasti ja karpapadi on ka vahetatud, karpa ise on ka käinud remondis, puhastati ja veits remonditi ka...ja väideti et selles ei saa viga olla....
kust võiks veel viga otsida...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 24.04.07 15:52 Tsiteeri

karpa timmitud lõhna ja heitgaaside värvi järgi?
lase segu paika panna.

mul eelmine audi 100 oli 66kw karpa ja linnas sai 7L hakkama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kettmahha
huviline

Registreerunud 18.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: mazda 6 1,8 2004

postitati 24.04.07 16:42 Tsiteeri

Mul ka endal sama masin 88a 1,8 55kw ja üle 8l sajale küll pole võtnud veel, äkki puhastamisega krutiti karbuss paigast ära, lase mõnel oskajal mehel timmida nats.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.04.07 23:36 Tsiteeri

Kas mõistlikumat pealkirja ei osanud teemale panna?

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.07 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps

mis sel häda nagu on....milline siis parem oleks???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.07 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokker
lase segu paika panna.

äkki oskad mõnda head kohta soovitada kus seda tehakse...

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.07 19:58 Tsiteeri

ja mis sa arvad, mis teema võiks peituda teema taga, mille pealkiri on "appi!!!!!!" või "nüüd on küll jama"

mõtle natukene teiste peale ka ja pane arukam pealkiri, millest oleks vähemalt aimatagi, et mis mure sind vaevab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
siim76
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5´05

postitati 25.04.07 20:15 Tsiteeri

sobiks näiteks
Võtab liiga palju kütet - Audi 80 1.8 55kw
Kas koolist siis midagi pole meelde jäänud?

Tsitaat:
Algselt postitas: madgangster
Tsitaat:
Algselt postitas: kps

mis sel häda nagu on....milline siis parem oleks???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 25.04.07 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
lase segu paika panna.

vo kõige lihtsam ja kiirem minna mõnda ülevaatuspunkti
autobaasis nt sõbralikud mehed

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 25.04.07 21:18 Tsiteeri

kui vastus välja tuleb, anna siin ka teada, mul ka just sama masin kõige vähem, ei võta enam ka 10 l ringis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.07 05:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
ja mis sa arvad, mis teema võiks peituda teema taga, mille pealkiri on "appi!!!!!!" või "nüüd on küll jama"

mõtle natukene teiste peale ka ja pane arukam pealkiri, millest oleks vähemalt aimatagi, et mis mure sind vaevab.

selge siis...järgmine kord proovin paremini

madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.07 05:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
lase segu paika panna.

vo kõige lihtsam ja kiirem minna mõnda ülevaatuspunkti
autobaasis nt sõbralikud mehed

ole sa tänatud... eks ma siis uurin asja....

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 26.04.07 05:57 Tsiteeri

Kas masin ei puterda (Tühikäigul, sõites, ...)? Mootori töö on ühtlane?

Kas enne karbussi puhastust töötas mootor pisut teistmoodi?
Karbussi parandusega ei viitsi eriti keegi tegeleda (Pärnus vähemalt mina isiklikult ei tea) :-(

Kes jagaja vahetas? Kas pandi ikka korralikult paika?

Üevaatuspunktis keeratakse vast segukruvi (Sõber keeras mul mootori töötamise järgi. Masin käima, mootor soe ja siis vaikselt timmis).

PS! Kõige esimeses postituses kasuta nupp muuda. Ja pane pealkiri sobivaks :-) Tuleb rohkem vastuseid ja saad peagi oma probleemile lahenduse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.07 22:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Horde
Kas masin ei puterda (Tühikäigul, sõites, ...)? Mootori töö on ühtlane?

Kas enne karbussi puhastust töötas mootor pisut teistmoodi?
Karbussi parandusega ei viitsi eriti keegi tegeleda (Pärnus vähemalt mina isiklikult ei tea) :-(

Kes jagaja vahetas? Kas pandi ikka korralikult paika?

Üevaatuspunktis keeratakse vast segukruvi (Sõber keeras mul mootori töötamise järgi. Masin käima, mootor soe ja siis vaikselt timmis).

PS! Kõige esimeses postituses kasuta nupp muuda. Ja pane pealkiri sobivaks :-) Tuleb rohkem vastuseid ja saad peagi oma probleemile lahenduse.

ega mul palju muud vist seal enam teha ei ole....kui ainult karpa on jäänud...
jagaja pani paika lille tänaval asuvas remondi töökojas yks mees....
ja karpat remonditi autobaasis ...keegi soovitas et sinna tasub minna...kiirendus pumba tegi ta igatahes korda...aga pöördeid ta tõesti paika ei pannud...need pani nagu paika see mees lille tänaval....

aga suured tänud kõigile kes viitsisid vaeva näha ja ei hakkand pealkirja kallal vinguma....ju ma yritan edaspidi paremini teha....
võis siis pyyan muud moodi hakkama saada....

madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.07 22:46 Tsiteeri

loodan et nyyd on kõik rahul....

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 06:11 Tsiteeri

Lille tn peaks olema päris asjalik mees (Ise pole käinud, aga kunagi üks tuttav soovitas oma murega minna). Aare oli vist spetsialisti nimeks?

Kas sul see sooja/külma õhu klapp on korras (Õhufiltri korpusega ühes tükis ...)?
Jahedama ilmaga puterdab rohkem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 07:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Lille tn peaks olema päris asjalik mees (Ise pole käinud, aga kunagi üks tuttav soovitas oma murega minna). Aare oli vist spetsialisti nimeks?

Kas sul see sooja/külma õhu klapp on korras (Õhufiltri korpusega ühes tükis ...)?
Jahedama ilmaga puterdab rohkem?

sul vist on audi selge nagu oma kahe käe sõrmed:P
mul oli vahepeal selle autoga ikka päris suur kamm...seepärast ongi palju asju vahetatud...mul kunagi ta võttis 22l sajale ja niiske ilmaga jonnis...siis tuli välja et yks toru oli poolik ja yks voolik oopis puudu...ostsin need ära...nyyd enam ei jonni niiske ilmaga....
kõik vaakumid osad said yle kontrollitud...voolikud vahetasin igaks juhuks välja...kyynla juhtmed said ka naftaga yle tehtud sest peksid yle...
aga mis on imelik et tyhikäik ka mängib...vahest on 900 pööret vahest 1100 aga sellist pupperdamist täheldanud kyll ei ole....mul on manuaal toores sellel isendil...
aga selline asi on kyll et ennem läks ilusti käima...vahet ei olnud kas kylm või soe...nyyd kylmaga tahab nagu pikkemat eelmängu....aga käima ta läheb
õli vahetus on ka natuke yle läinud aga see ei tohiks ju mõjutada...
ma ise mõtlesin seda et äkki mul peabki kyttuse kulu selline olema sest see auto enne oli automaat...aga eelmine omanik tõstis ta ymber manuaaliks...ja kõigud sellel käigukastil on jõle lyhiksed....minek on väga hea...aga mine tea...
kui sajaga sõidan 5 käiguga siis pöörded on 3000 et kas see palju ei ole...mul endal nagu alles esimene audi et ei tea mis ta pöörded peavad olema...siiamaani kõigi tuttavate käest olen kysind siis nendel on kyll vähem...

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 08:27 Tsiteeri

Enda masinat natuke on saanut putitada tuttavate abiga.
Pisut sarnaseid muresid endalgi olnud.

Kas sul see toru on alles, et mootori juurest saaks karbussi sooja õhku?

Kas segukruvi lasid paika keerata?

Käigukast ei tohiks asjasse puutuda, kuna miski hetk oli sul bensukulu väiksem?

madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 10:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Enda masinat natuke on saanut putitada tuttavate abiga.
Pisut sarnaseid muresid endalgi olnud.

Kas sul see toru on alles, et mootori juurest saaks karbussi sooja õhku?

Kas segukruvi lasid paika keerata?

Käigukast ei tohiks asjasse puutuda, kuna miski hetk oli sul bensukulu väiksem?

ega jah...ju need siis on selle auto tyyp vead...
ma olen siiamaani ise teinud asju sellel mõned juppid ikka ka vahetada lasnud mida kindlat ei oska vahetada
ma ostsin ta aasta tagasi ja siis oli ta jumal ront ...ma siis ei teadnud kyttuse kulu....nii ma olen teda maastmadalast yles teinud...praegust tegelen veermikuga .....pole aega olnud muuga tegeleda olnud...mõtlesin et panen siia teema ylesse et äkki saan targemaks... ma teglt õnnelik et ta niigi vähe võtab...ennem ta ju võttis poole rohkem....ilma tooreta ta yldse ei töötanudki...isegi siis pidi toores peal olema kui mootor olis soe...aga siis kui ta vähe remondis käis siis sain kyttusekulu 15 sajale...siis käisingi karpaga remondis...autobaasis ...seal on mingi vana kes teeb seda tööd juba mingi 15 aastat või midagi taolist....ta puhastas karpa ja ytles et karpa kuskilt väga hullult kulunud ei ole et ypriski korralikult on säilinud...ja peale seda sain kyttuse kulu 11l peale...ma nii väga raske jalaga ka ei ole...aga see on imelik ....kui ma raha saan siis käin vaatan kus saaks selle karpa ära remontida...ma ise arvan et millegis muus viga olla ei saa kõik on juba vahetatud....
see õhuvõtu toru mis võtab kylma õhku see on mul keeratud väljalaske kollektori poole nii et ta ei sõidagi eriti kylma õhuga...see plekk on kyll puudu mis seal väljalaskekollektori peal on...aga remondis öeldi et ta saab niikuinii ainult sooja õhku et see ei tohiks muuta...
aga ma käin remondis ära ja siis annan teada mis sai...

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 13:11 Tsiteeri

Kollektori külge minev toru on enamus B3-del suht läbi roostetanud. Ise soovitan sinna midagi viisakta ise aretada. Et ikka oleks korralikult mootori lähedal ja saaks sooja õhku.

Mõtle kui väljas ikka -20 ja siis see toru on mootorist ca 20-30 cm kaugusel ....?

Aga see siis mitte spetsialisti arvamus. Minu enda kogemus ...
Targemad loodetavasti valgustavad, kui palju see mõjutab.

madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 14:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Kollektori külge minev toru on enamus B3-del suht läbi roostetanud. Ise soovitan sinna midagi viisakta ise aretada. Et ikka oleks korralikult mootori lähedal ja saaks sooja õhku.

Mõtle kui väljas ikka -20 ja siis see toru on mootorist ca 20-30 cm kaugusel ....?

Aga see siis mitte spetsialisti arvamus. Minu enda kogemus ...
Targemad loodetavasti valgustavad, kui palju see mõjutab.

ma ei tea---mul ei ole ta midagi nii 20-30 cm kaugemal....kui seal 2-3cm vahet on siis on kyll hea...aga mul on ta jah päris vastas ta seal...aga hetkel ei ole nii kylmad ilmad ka ...ju ma enne talve plaanin sinna ikka midagi teha ....

Arts
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Coupe GT

postitati 27.04.07 14:52 Tsiteeri

Kas termostaat on korras? Temperatuur püsib ilusti 90 kandis?

Vana auto on must auk!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.07 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Arts
Kas termostaat on korras? Temperatuur püsib ilusti 90 kandis?

peaks olema ...soojaks läheb paari kilomeetriga ...ja seisab ilusti seal 70-90 vahel...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]