Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vajaks abi woofri valikul!!! (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2073)
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 21.04.07 17:59 Tsiteeri
Vajaks abi woofri valikul!!!

Tere! Vajaks nõu vähe targematelt meestelt!

Asi järgmine: minu valduses on siis see sama kõlari kasti mis ka lingil ilusti kujutatud----> http://www.zone.ee/vipp/tehtud/04.htm
Tehtud kindla kõlari jaoks.Seda kõlarit enam aga pole ning vaevalt ,et seda mudelit ka kuskilt leiab. Kuna asi niisama seisab siis tekkis mõte sinna sisse ka mingisugune kõlar paigutada :P <---- nüüd siis käes hetk kus ootan targemate ettepanekuid. Mis kõlari peale võiks mõelda ,et ta ennast selles kastis enamvähem hästi tunneks ??? Või lihtsam osta kõlar ja lasta uus kast kokku lüüa??? :(

Kiro

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 21.04.07 20:50 Tsiteeri

ma arvan, et ära seda kasti niisama võssa viska kuna kast on tehtud väga hästi!
osti parem sinna selline element millel on sellise kasti parameetrid!

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.07 22:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: CarlosSQ
ma arvan, et ära seda kasti niisama võssa viska kuna kast on tehtud väga hästi!
osti parem sinna selline element millel on sellise kasti parameetrid!

Jep see olekski plaan ;) aga kahjuks pole kogemust woofrite vallas ,et kuidas ja mida vaadata. Ehk teadjamad annaks otsa kätte. Näiteks soovitaks miskit mida sinna võiks paigutada jne. Igasugune info on teretulnud :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.07 18:23 Tsiteeri

Käisin täna noortehnikus ja mulle soovitati kolme kõlarit mis sinna kasti võiks sobida. Kindlasti on vaja kast ümber häälestada kuna inverter vaevalt ,et täpselt sobib. Tuleb selle pikkusega mängima hakata.

Kõlarid siis järgmised:

http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=538 - Alpine toodang

http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=225 - Gas-i toodang

http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=52 - Hertz-i toodang

Nüüd võiks teadjamad mehed rääkida kas see jutt vastab ka tõele ,et need elemendid selle kastiga sobivad. Olen kuulnud ,et noortehnikus antavat infot ei saa alati tõepähe võtta.!!!

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.07 18:40 Tsiteeri

1. Kas sa seda tead, mis element seal enne sees oli? Kui tead, siis osta sama.
2. Kui ei tea, mis enne sees oli - siis kas sa kasti ruumala oled välja arvutanud? On see 60 liitrit?
Järeldan, et on 60l, sest pakutud elemendid olid kõik ühte auku, selles suhtes, et tahtsid 60 l kasti (Alpine kohta polnud toodud). Võimsuse osas on kõik võrdsed.
3. Inverteri pikkus on väiksem mure, seda on ju lihtne lühemaks teha. Kui on pikemat inverterit vaja, siis on uut vaja. Pikkuse kohta saad täpsemad andmed elementi ostes kaasa. Võib muidugi netist ka tuhnida.
4. Mis võim sul üldse on? Kui sul on näiteks 200W võim, siis pole mõtet osta 500W kõlarit nagu sulle pakuti (vaata kõlari võimsust RMS mitte max järgi). Võid muidugi võimsama elemendi ka osta, midagi halba see ei tee, aga lihtsalt raiskad mõtetult raha :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.07 18:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
1. Kas sa seda tead, mis element seal enne sees oli? Kui tead, siis osta sama.
2. Kui ei tea, mis enne sees oli - siis kas sa kasti ruumala oled välja arvutanud? On see 60 liitrit?
Järeldan, et on 60l, sest pakutud elemendid olid kõik ühte auku, selles suhtes, et tahtsid 60 l kasti (Alpine kohta polnud toodud). Võimsuse osas on kõik võrdsed.
3. Inverteri pikkus on väiksem mure, seda on ju lihtne lühemaks teha. Kui on pikemat inverterit vaja, siis on uut vaja. Pikkuse kohta saad täpsemad andmed elementi ostes kaasa. Võib muidugi netist ka tuhnida.
4. Mis võim sul üldse on? Kui sul on näiteks 200W võim, siis pole mõtet osta 500W kõlarit nagu sulle pakuti (vaata kõlari võimsust RMS mitte max järgi). Võid muidugi võimsama elemendi ka osta, midagi halba see ei tee, aga lihtsalt raiskad mõtetult raha :)

Ma tean küll mis kõlar seal sees oli. Aga tegu suht haruldase loomaga ja seda ei saa kindlasti kuskilt enam. Kui just keegi enda oma müüma ei kipu (samas pole väga levinud element) Kast on 65 liitrit mul (kastist pilt ja kogu info esimeses postis olevalt lingilt). Võimu mul ka hetkel ei ole. Samas selle ostan kõlarile vastava. Kuskil 4k ringi peaks võim maksma minema uurisin seda ka noortehnikust. lihtsalt ,et kas see 65liitirt oleks normaalne nendele kõlaritele. Ma ei ole eriline spetsialist ja ei tea mida see mõne liitrine vahe teha võib? :D

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.07 18:51 Tsiteeri

Õigus jah kasti tegemise lingil oli toodud kasti ruumala 65 l. See 60 l on sinna üsna lähedale, see 5 l ei tee midagi hullu. Nooredtehnikud siis sulle ei valetanud, aga mulle tundub et pakkusid üsna kalleid elemente.
Vaata siis koos elemendiga kohe ka võimendi välja.

Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.07 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Õigus jah kasti tegemise lingil oli toodud kasti ruumala 65 l. See 60 l on sinna üsna lähedale, see 5 l ei tee midagi hullu. Nooredtehnikud siis sulle ei valetanud, aga mulle tundub et pakkusid üsna kalleid elemente.
Vaata siis koos elemendiga kohe ka võimendi välja.

http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=887&muuja=1&lang=est&currency=EEK

kas antud võimendi sobiks ilusti. Võimsust peaks ju piisavalt olema nende kõlarite jaoks??? Hetkel üks vähekasutatud müügis ja haaraks ehk ära.

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.07 06:21 Tsiteeri

Sobib küll supakale, selleks see ongi mõeldud
See on 1 kanaliga võim, st kui tahad teistele kõlaritele ka võimu taha panna, siis pead eraldi võimu ostma või osta kohe mitme kanaliga võim

Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.07 10:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Sobib küll supakale, selleks see ongi mõeldud
See on 1 kanaliga võim, st kui tahad teistele kõlaritele ka võimu taha panna, siis pead eraldi võimu ostma või osta kohe mitme kanaliga võim

Eks teistele kõlaritele tulevad hiljem eraldi võimud ;) Haaran selle võimendi siis ära :cool: 2800kr peaks olema normaalne hind?? garantii kehtib veel 6 kuud jne.

Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.05.07 18:13 Tsiteeri

Nüüd siis projekt valmis. Võim ostetud(see jbl siis) ning kõlariks tuli GAS 123 pro silver. Kasti pidin tegema ringi (lõikasin nurgad ära kuna muidu oleks pidanud natuke plekki saagima). Inverteri pidin ka uuega asendama kuna vana mängis väga mööda.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.4% - SQL: 75.6%]