Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 paneb peale chippimist näkku-----viga leitud (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2040)
Deiv
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.07 16:57 Tsiteeri
A4 paneb peale chippimist näkku-----viga leitud

Sai siis paar päeva tagasi chippimas käidud ( A4 1.8 TQ ,110kw, 1999 a )ja kohe ilmnes,et 1.3 bar.juures nagu lööks fuel cut-i ---alla selle rõhku hoides oli minek hea ja töötas ülihästi !!!!!! Nüüd on aga see putru täis viskamise laadne asi kolinud juba ca 0.7 bari juurde ja peale selle hinge kinni tõmbamist on selgelt näha kuidas aju ise hoiab rõhku 0.3 bar-i juures ---- kui gaas maha lasta ja siis uuesti vajutada siis jälle kogub rõhku täiega...........:o ja sõitmine suht võimatu !!! Äkki keegi oskab öelda kus sellisel autol MAP sensor asub või saab keegi samasuguse auto omanik korra N75 klappi laenata proovimiseks :)??? Chipi paigaldaja nagu arvas ,et viga pigem autos kui chipis kuna asju paigaldatud korduvalt !!! Map ei pidand ka 1.3 bari juures veel otsa saama ....!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.07 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Deiv
Sai siis paar päeva tagasi chippimas käidud ( A4 1.8 TQ ,110kw, 1999 a )ja kohe ilmnes,et 1.3 bar.juures nagu lööks fuel cut-i ---alla selle rõhku hoides oli minek hea ja töötas ülihästi !!!!!! Nüüd on aga see putru täis viskamise laadne asi kolinud juba ca 0.7 bari juurde ja peale selle hinge kinni tõmbamist on selgelt näha kuidas aju ise hoiab rõhku 0.3 bar-i juures ---- kui gaas maha lasta ja siis uuesti vajutada siis jälle kogub rõhku täiega...........:o ja sõitmine suht võimatu !!! Äkki keegi oskab öelda kus sellisel autol MAP sensor asub või saab keegi samasuguse auto omanik korra N75 klappi laenata proovimiseks :)??? Chipi paigaldaja nagu arvas ,et viga pigem autos kui chipis kuna asju paigaldatud korduvalt !!! Map ei pidand ka 1.3 bari juures veel otsa saama ....!!!

ei ei, ma ütlesin, et saada orig kivi palun mulle! ma ei ole su autot süüdistanud ;)
1 analoogse autoga ilmnes ka selline probleem (kuid mitte päris nii nagu sinul), mis seal probleemiks oli ja kas lahenes ei teagi.
1.8T on tehtud korduvalt, kuid saamaks aimu kui palju on erinevaid ajusid ja erinevaid softe 1.8T mootoril, võib vaadata http://www.elecauto.com/auda4.htm
enamus tehtud asjad ei ole identsed

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 21.04.07 19:35 Tsiteeri

mu vanal autol pole probla lahenenud, varsti pöördub see inimene minu poole.. nii et oleks vaja map sensorit talle kuidagi. Eks ma pean harima veel ennast vahepeal

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Deiv
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.07 18:46 Tsiteeri

Viga käes ...küünlad polnud suurenenud rõhuga nõus ja boosti all auto puterdas ------- peale madalama hõõgarvuga küünalde paigaldamist käib OK :P

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 30.04.07 21:05 Tsiteeri

ma endal vahetasin ka vahepeal küünlad ära- äkki peale seda hakkas jamama???- täpselt ei mäleta enam.. peaks uurima/proovima äkki sama viga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 30.04.07 22:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi97
ma endal vahetasin ka vahepeal küünlad ära- äkki peale seda hakkas jamama???- täpselt ei mäleta enam.. peaks uurima/proovima äkki sama viga.

Oluline on ka õige küünla vahe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 01.05.07 08:46 Tsiteeri

Mis küünlad oleks siis parimad? Originaalid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 01.05.07 08:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audivend
Mis küünlad oleks siis parimad? Originaalid?

Jah, originaalid, revalist, või boschist

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Deiv
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.07 19:40 Tsiteeri

Ma ei pannud originaale :) !!!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 30.8% - SQL: 69.2%]