Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Rool Tõmbleb! (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 1794)
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98

postitati 20.04.07 12:59 Tsiteeri
Rool Tõmbleb!

Suvekad alla pandud ja nüüd tõmbleb rool koguaeg! Mis tegema peaks, kas midagi tasakaalust väljas ? :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 20.04.07 13:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maestro
Suvekad alla pandud ja nüüd tõmbleb rool koguaeg! Mis tegema peaks, kas midagi tasakaalust väljas ? :(

Rool käib seinast seina ?
Rool tõmbleb ?
:D
Lase kuskil rehvitöökojas rattad tasakaalustada.

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:08 Tsiteeri

jah! :d! Minu viga, rool tõmbleb!

Ok! tänud!

Aga kas seda ei tehta mitte kohe kui lased rehvitöökojal rehvid alla panna?

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kas seda ei tehta mitte kohe kui lased rehvitöökojal rehvid alla panna?

Oleneb. Kui viisid suverehvid, mis olid juba velgedel ja tahtsid, et need alla pandaks, siis küllap arvati et on juba tasakaalus ja keerati lihtsalt alla.

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:29 Tsiteeri

ei mul võeti talvekad ära ja pandi suvekad! Kas võib olla, et rehvid on viltu või midagi sellist?

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:35 Tsiteeri

Värin/vibratsioon tekkis rooli kohe pärast suvekate alla panemist ?

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:39 Tsiteeri

jah! sirgel teel hakkab, kord paremale kiskuma, kord vasakule, jah vaikselt kurvi võttes peab päris palju jõudu rakendama, et rool tagasi otseks keerata! ja vibreerib kah! ühesõnaga teeb, mis tahab! :o

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 20.04.07 13:51 Tsiteeri

Kas suverehvid pandi samadele velgedele kus olid talvekad?
Kas talvekatega ei olnud seda jama?
Kas suverehv uus või pruugitud?

Kõige lihtsam, mine esimesse rehvitöökotta ja ütle, et tahad lasta tasakaalustada.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:51 Tsiteeri

Küllap uusi rehve tahab :) Kui rehvid kehvad või liigselt kulunud, siis hakkabki auto teel ''ujuma''. Võid tagumised rattad ette tõsta ja vaadata, kas asi läheb paremaks või ei. Kui ei siis tuleb uued suvekad vaadata...

Aga selle vibratsiooni või värina põhjuseks roolis võivad olla tasakaalustamata rattad. Küllap tehti rehvitöökojas sitta tööd, lase rattad seal või kuskil mujal uuesti tasakaalustada.

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 13:54 Tsiteeri

suvekad ja talvekad on samadel velgedel jah, suverehvid on ainult ühe suve sõitnud mustri jääk umbes 4mm, minu arvetes kõlbavad küll, pool suve või isegi suve! aga eks ma siis lähen külastan mõnda rehvitöökoda uuesti! vaatab, mis saab! Tänud!

ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 20.04.07 16:15 Tsiteeri

nagu eespool õeldud mine lase ära tasakaalustada kõigepealt ja kui see ei aita siis on auto tundlik ning tahab head kummi:)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 20.04.07 16:45 Tsiteeri

Minu meelest on siin 100% tegu nähtusega , mida nimetatakse "auto otsib teed".Endal sama asi olnud eelmisega.Võid proovida erinevaid rehvirõhke,mul aitas veidi.(ette vähem ja taha rohkem)Parim lahendus siiski uued rehvid.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 20.04.07 17:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Minu meelest on siin 100% tegu nähtusega , mida nimetatakse "auto otsib teed".Endal sama asi olnud eelmisega.Võid proovida erinevaid rehvirõhke,mul aitas veidi.(ette vähem ja taha rohkem)Parim lahendus siiski uued rehvid.

Lisaks veel seda, et minumeelest paljud "maanteed" on pikirööbastega, ja kui Sul on laiad rehvid, siis lai rehv paratamatult "otsib teed" eriti kui tee on kehv .. Ma ise nuputan sama prob. ümber. Ja rehvirõhud peavad ühtlased olema. Ma panin tanklas juurde ja kodus kontrollides avastasin, et ühes oli 2,6 teises 3,5... aru ma ei saa.:o:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 20.04.07 19:09 Tsiteeri

Äkki on rehvid vanad ja peaks uusi rehve proovima. Mul endal sama viga kui olid tutikad takvekad alla siis oli väga hea sõita. Kui panin oma 5a. vanad aga väga korralikud rehvid alla siis hakkas hullult teed otsima kuigi veljed on originaal mõõtu ja rehvid samuti. Teadjamd teadsid rääkida, et rehvid lihtsalt väsivad ära. Pealmine kulu pind muutub ajaga rohkem jäigemaks(nagu plastmassiks) ja külgseinad järjest pehmemaks, siis ongi selline effekt et korralik rehv aga kisub.

Robin
huviline

Registreerunud 24.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Sport Quattro

postitati 21.04.07 12:44 Tsiteeri

Tsitaat:
jah! sirgel teel hakkab, kord paremale kiskuma, kord vasakule, jah vaikselt kurvi võttes peab päris palju jõudu rakendama, et rool tagasi otseks keerata! ja vibreerib kah! ühesõnaga teeb, mis tahab! :o

Pigem tundub et kokkujooks on paigast ära ! Omakogemuse järgi ütleks et rattad jooksevad laiali hetkel kui vastupidi siis oleks pigem ülejuhitav.

Robin.

”...jos pyörä ei vedä, se jarruttaa...”
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.07 18:07 Tsiteeri

ei tea mis viga! :( täna sõitsin u. 120km ja iga kildiga läks hullemaks, esmapäeval lasen panna tutikad suverehvid alla, vaatab siis, kas muutub midagist! Loodame!

roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.07 10:36 Tsiteeri

Tuleks kontrollida silda ka. Olen sõitnud vastu äärekivi ja ratta täits parlanksist välja. Auto pole kuskile jooksma hakanud. Rool on muidugi vibama hakanud ja kõvasti aga auto pole hakanud ühest teeservast teise kraavist konni vaatamas käima. Muidugi hakkab kiskuma natuke ühele poole aga see on tulnud rohkem tee profiilist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 23.04.07 07:32 Tsiteeri

võti kätte ja vaata veljepoldid üle..seda üsna tihti juhtunud, et lastakse kompressoripüssiga kinni ja osades kohtades on need nii väsinud, et samal päeval jookseb mõni polt lahti.
poltide lahtijooksmist põhjustab ka see, kui kasutatakse valuvelgesid plekkveljepoltidega, siis tuleb poldid korraliku võtmega suht "karujõuga" kinni väänata.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.1% - SQL: 86.9%]