Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kliima (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1513)
Lemboss
huviline

Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 V6

postitati 12.04.07 09:37 Tsiteeri
kliima

asi selline et kliima töötas ja nyyd kui nuppu vajutad läheb tuluke põlema aga kui näpu ära võtad kustub ja pole kuulda et kompressor käivitux. kas asi võib olla lihtsalt kontaktjuhtmes või on midagi tõsisemat viga ?
kus võib kliimat kontrollida ja palju see maxma võix minna ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW

postitati 12.04.07 10:22 Tsiteeri

kas sa mõtled seda nuppu millel on lumehelbekese märk peal ja kui seda vajutad siis displeile tuleb ka lumehelbekse märk, kui seda, siis on nii, et kui väljas on jahe või külm, siis ta ei hakkagi tööle, ntx talvel ta ei tööta, kui just soojas garaaziz pole... nii palju vähemalt tean mina, võin muidugi ka eksida aga asi võib ka muidugi milleski muus olla... kontrollida saab tallinnas ntx revalis aga on ka muid kohti kindlasti...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 1,8t man c5

postitati 12.04.07 10:23 Tsiteeri

alla +5 ta tööle ei hakka!

audi on auto :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.07 10:25 Tsiteeri

nu siis ma teadsin õieti :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lemboss
huviline

Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 V6

postitati 12.04.07 13:36 Tsiteeri

seda ma tean et alla +5 ei hakka kliima tööle , vahepal oli väljas +10 ja´ikka ei töödanud , võib olla termomeeter valetas ja soojema ilmaga hakkab tööle , kuid kahtlen selles.

kui kellegil on sarnane jama kliimaga siis olex tore teada kus , kuidas ja millise hinna eest kliima korda saadi !!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 12.04.07 13:57 Tsiteeri

äkki süsteem tühjaks jooksnud- siis ka ei lase kompressorit käima minna.
Paranduse osas kasuta OTSINGut - seal teema kliima korda tegemisest ja paar asjalikku kontakti

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 12.04.07 14:00 Tsiteeri

mul selline värk et ei näita ültse seal all seda helbekest aga kui nuppu vajutad käib kusagil mingi selline kolks küll.ja mul selline jama veel et sõites puhub ainult sooja ja vahest külma ka äkki keegi teab mis viga võib olla ise kahtlustan seda kliima plokki sest osad kriipsud kadunud sealt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 12.04.07 14:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
sõites puhub ainult sooja ja vahest külma ka

Mul tegi nii siis kui külmaine hakkas otsa saama :(
kliimaseade korda
lugege sealt, ehk on abi

badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.07 15:48 Tsiteeri

viga võib olla mitmes asjas sel juhul... ka mingi juhe ei anna koralikult ühendust või üldse katki vms (mu enda audil oli nii, et 1 juhe oli katki) ja muidugi võib olla süsteem ka tühi ja mingi leke võib olla... aga kõige targem oleks minna kuhugi teenidusse kus tegeletakse kliimadega... ei tohiks midagi väga kallist olla... samas saad kohe lasta kliima ära täita jne...

audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2t

postitati 13.04.07 12:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lemboss
seda ma tean et alla +5 ei hakka kliima tööle , vahepal oli väljas +10 ja´ikka ei töödanud , võib olla termomeeter valetas ja soojema ilmaga hakkab tööle , kuid kahtlen selles.

kui kellegil on sarnane jama kliimaga siis olex tore teada kus , kuidas ja millise hinna eest kliima korda saadi !!!

Mul täpselt sama mure audi coupel aga pole seni suutnud remonti minna...nii et ootan ka huviga lahendust sellele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 13.04.07 16:03 Tsiteeri

Tegelikult peaks kliima minema tööle veel kahe soojakraadiga. Vähemalt minu autol läks aga siis töötab tsüklitega kuna töötab ennast nn. alarõhku (lihtsalt arvamus). Praeguseks kliima minu autol nii madala temperatuuriga tööle ei läe. Nüüd käivitub alles 4 kraadiga ja nii ta läheb. Varsti ei lähe enam 10 kraadiga ka. Sellepärast, et alarõhu andur ei luba tal tööd teha kuna külmaainet on süsteemis vähe. Temperatuuri tõustes muutub ka rõhk süsteemis siis läheb kompressor tööle.

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.6% - SQL: 67.4%]