Lemboss
huviline
Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 V6
|
postitati 12.04.07 09:37
|
|
|
kliima
asi selline et kliima töötas ja nyyd kui nuppu vajutad läheb tuluke põlema aga kui näpu ära võtad kustub ja pole kuulda et kompressor käivitux. kas
asi võib olla lihtsalt kontaktjuhtmes või on midagi tõsisemat viga ?
kus võib kliimat kontrollida ja palju see maxma võix minna ?
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 12.04.07 10:22
|
|
|
kas sa mõtled seda nuppu millel on lumehelbekese märk peal ja kui seda vajutad siis displeile tuleb ka lumehelbekse märk, kui seda, siis on nii, et
kui väljas on jahe või külm, siis ta ei hakkagi tööle, ntx talvel ta ei tööta, kui just soojas garaaziz pole... nii palju vähemalt tean mina, võin
muidugi ka eksida aga asi võib ka muidugi milleski muus olla... kontrollida saab tallinnas ntx revalis aga on ka muid kohti kindlasti...
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
postitati 12.04.07 10:23
|
|
|
alla +5 ta tööle ei hakka!
audi on auto 
|
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.07 10:25
|
|
|
nu siis ma teadsin õieti 
|
|
|
Lemboss
huviline
Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 V6
|
postitati 12.04.07 13:36
|
|
|
seda ma tean et alla +5 ei hakka kliima tööle , vahepal oli väljas +10 ja´ikka ei töödanud , võib olla termomeeter valetas ja soojema ilmaga hakkab
tööle , kuid kahtlen selles.
kui kellegil on sarnane jama kliimaga siis olex tore teada kus , kuidas ja millise hinna eest kliima korda saadi !!!
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 12.04.07 13:57
|
|
|
äkki süsteem tühjaks jooksnud- siis ka ei lase kompressorit käima minna.
Paranduse osas kasuta OTSINGut - seal teema kliima korda tegemisest ja paar asjalikku kontakti
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 12.04.07 14:00
|
|
|
mul selline värk et ei näita ültse seal all seda helbekest aga kui nuppu vajutad käib kusagil mingi selline kolks küll.ja mul selline jama veel et
sõites puhub ainult sooja ja vahest külma ka äkki keegi teab mis viga võib olla ise kahtlustan seda kliima plokki sest osad kriipsud kadunud sealt
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 12.04.07 14:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
sõites puhub ainult sooja ja vahest külma ka |
Mul tegi nii siis kui külmaine hakkas otsa saama 
kliimaseade korda
lugege sealt, ehk on abi
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.07 15:48
|
|
|
viga võib olla mitmes asjas sel juhul... ka mingi juhe ei anna koralikult ühendust või üldse katki vms (mu enda audil oli nii, et 1 juhe oli katki) ja
muidugi võib olla süsteem ka tühi ja mingi leke võib olla... aga kõige targem oleks minna kuhugi teenidusse kus tegeletakse kliimadega... ei tohiks
midagi väga kallist olla... samas saad kohe lasta kliima ära täita jne...
|
|
|
audimiis
huviline
Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2t
|
postitati 13.04.07 12:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lemboss
seda ma tean et alla +5 ei hakka kliima tööle , vahepal oli väljas +10 ja´ikka ei töödanud , võib olla termomeeter valetas ja soojema ilmaga hakkab
tööle , kuid kahtlen selles.
kui kellegil on sarnane jama kliimaga siis olex tore teada kus , kuidas ja millise hinna eest kliima korda saadi !!! |
Mul täpselt sama mure audi coupel aga pole seni suutnud remonti minna...nii et ootan ka huviga lahendust sellele.
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
postitati 13.04.07 16:03
|
|
|
Tegelikult peaks kliima minema tööle veel kahe soojakraadiga. Vähemalt minu autol läks aga siis töötab tsüklitega kuna töötab ennast nn. alarõhku
(lihtsalt arvamus). Praeguseks kliima minu autol nii madala temperatuuriga tööle ei läe. Nüüd käivitub alles 4 kraadiga ja nii ta läheb. Varsti ei
lähe enam 10 kraadiga ka. Sellepärast, et alarõhu andur ei luba tal tööd teha kuna külmaainet on süsteemis vähe. Temperatuuri tõustes muutub ka rõhk
süsteemis siis läheb kompressor tööle.
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
|
|
|
|