Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: DVDmängija paigaldamine (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 3071)
lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2.5 tdi 00 Q

postitati 11.04.07 10:30 Tsiteeri
DVDmängija paigaldamine

olemas tv, navi plus, cd-box. tahaxin panna ka dvd mänija autosse mis mängix kõike jpg, divX, mp3 jne. Ise olen mõelnud et võiks olla tagaistme käetoes seal kus see arstipakk käib. On keegi paigaldanud, teab mida teha, kas on raske, millist dvd mänijat panna ja palju midagi maksab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 11.04.07 16:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lairer
olemas tv, navi plus, cd-box. tahaxin panna ka dvd mänija autosse mis mängix kõike jpg, divX, mp3 jne. Ise olen mõelnud et võiks olla tagaistme käetoes seal kus see arstipakk käib. On keegi paigaldanud, teab mida teha, kas on raske, millist dvd mänijat panna ja palju midagi maksab?

Mina lasin panna oma allroadil näiteks kindalaekasse.
http://www.hot.ee/maakorraldus/allroad/DVD1.jpg

Paigaldus tehti serwendis
DVD mängija ise selline!

Seal taga käetoe sees plaati vahetada hästi ma ette küll ei kujuta. Juhtpuldi kannatab ehk ette tuua, aga plaate kindlasti ebamugav vahetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.07 06:39 Tsiteeri

see kindalaeka variant vast ikka jah kõige mõistlikum:) aga see maki hind on tiba soolane. olen ise ebayst paar asja sõbra kaudu tellinud ja pole probleemi olnud, nüüd vaatasin seda ka http://cgi.ebay.com/ebaymotors/All-Regions-InDash-CAR-DVD-CD-DIVX-MP4-MP3-Player-AM-FM_W0QQitemZ290102446335QQihZ019QQcategoryZ38649 QQrdZ1QQcmdZViewItem mis keegi arvab sellest? firma on küll tundmatu, aga kui asi toimib sama moodi ja hind mitu korda vähem on, siis pole ju vahet või on???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 12.04.07 06:41 Tsiteeri

tee kõigepealt kindlaks,mis sagedusi ta mängib:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.07 06:57 Tsiteeri

vot ei ole selles audio teemas eriti tugev ja ei saa aru mis sagedusi mõtled? aga seal annab andmed:

Region Free Player
Video System : PAL / NTSC
PAL/NTSC Auto Switch
Play format DVD, VCD, CD-R, CD-RW, CD, MP3
MPEG 4, DivX Support
Built-in AM/FM Receiver : Yes
Built-in USB & SD/MMS Slot
FM frequency range 87.5~ 107.9MHZ
AM frequency range 530~ 1110kKHZ (can't use in USA)
Presets FM : 8 / AM : 12
Dolby Digital AC3 : Yes
Fluorescent LCD Display
2 Channel RCA Preamp output
Built-in 45Wx 4 Class AB Amplifier
Net Dimension (mm) : H 50 x W 178 x D 192
Power Input : DC 12V
The unit have standard One Din IN-DASH dimension.
With FM/AM tuner, FM Frequency range: 87.5~107.9MHz, AM Frequency range: 530~1110KHz.
LMF (Last memory function): When power is suddenly down, then power on again , the player will play from last position it played , not from the beginning of disc.
Electronic anti-Shock function inside. The unit is provided to support disc track buffer time (CD/VCD 12sec, DVD 3~6sec, MP3 110sec).
Dolby AC-3 and DTS audio decoders inside.
Composite function on front.
The unit is also support CD-R upgrade.
44xChannels 45w Audio outputs+4x Pre-AMP RCA Audio outputs
2 way RCA video output, can connect two monitor device at the same time
RCA Line Input
Antenna Control
FM can save 8 bands, AM can save 12 bands.
Time display on panel.
Power Requirement 12V DC

või ma ei saa asjale pihta?

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 12.04.07 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
see kindalaeka variant vast ikka jah kõige mõistlikum:) aga see maki hind on tiba soolane.

Aga miks sa sama pilli siis siit ei osta?

lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.07 19:18 Tsiteeri

käisin täna ülemiste keskuses seal Audio-soundi poes, leidsin ilmaekraanita spetsiaalse dvd-mängija(mängib pea kõike divX jne) USB, mis käib kindalaekasse. veidi väiksem kui makk puldi andur tuuakxe välja. kena musta värvi oli ka sobib mul masina sisuga. firmat kahjux ei mäleta. aga müüa soovitas ka, ning hind koos garantiiga on 3400.- kui ma õieti mäletan:) arvatavasti otsustan selle kasux:)

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 12.04.07 20:30 Tsiteeri

http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/BOA85700DVD_USB.jpg

Tegemist siis Saksamaa toodanguga ...firmaks on BOA.
Maaletooja on juhuslikult firma Top Vox kes ühtlasi esindab tuntud kaubamärki ALPINE

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.07 06:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priitpoiss

Maaletooja on juhuslikult firma Top Vox kes ühtlasi esindab tuntud kaubamärki ALPINE

täpselt sama, ma arvan et sobivaim variant mulle:)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.04.07 11:42 Tsiteeri

Igati ok valik. DVD-mängijale polegi mingit infoekraani vaja, täpselt paras plaat sisse suruda ja pardatsokk kinni lüüa. Edasi saab juba puldi ja suure ekraaniga hakkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pirx
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 Q

postitati 17.04.07 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tervist.Omast kogemusest või öelda, et kui sul on Navi Plus millel on TV funktsioon, siis ära pane Boa mängijat-sellel signaal nõrk.Mul oli selline alguses-virvendas, vilises ja tegi igasugust jama.Ja Alpine maaletooja ei osanud ka midagi tarka öelda.Ma vahetasin Vieta vastu välja ja nüüd töötab siiani ilma probleemideta.Seda mängijat on mõtet panna ainult siis, kui TV-d ei ole ning tuleb panna sisendi. Ja lisaks veel see, et mina panin mängija roolist vasakule jäävasse laekasse(mul autoks A8), ma ei kujuta ette, kuidas kindalaekasse juhiistmelt neid plaate panna ja võtta on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.07 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pirx
Tsitaat:
Tsitaat:

Tervist.Omast kogemusest või öelda, et kui sul on Navi Plus millel on TV funktsioon, siis ära pane Boa mängijat-sellel signaal nõrk.Mul oli selline alguses-virvendas, vilises ja tegi igasugust jama.Ja Alpine maaletooja ei osanud ka midagi tarka öelda.Ma vahetasin Vieta vastu välja ja nüüd töötab siiani ilma probleemideta.Seda mängijat on mõtet panna ainult siis, kui TV-d ei ole ning tuleb panna sisendi. Ja lisaks veel see, et mina panin mängija roolist vasakule jäävasse laekasse(mul autoks A8), ma ei kujuta ette, kuidas kindalaekasse juhiistmelt neid plaate panna ja võtta on?

selge võtan arvesse. aga oskad öelda mis mudel see Vieta on? ja palju maxab?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.04.07 06:49 Tsiteeri

Muide, alati ei pea tsiteerima. Eriti, kui ei oska. Allpool on lihtsalt "vasta" nupp ka olemas...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant Tdi Q

postitati 19.04.07 09:45 Tsiteeri

Mul ka Navi + peal, lasin ka selle Boa mängija kindalaekasse panna cd boksi kõrvale.Pean ütlema, et väga hästi töötab ei virvenda ega midagi.Võibolla pandi mingid valed adapterid vahele või on juhtme ühendused halvad.
Pean kiitma väga hea mängija,saab muuta ka basse kahes erineva seades, pluss veel DSP-funktsioone ning ekvalaisergi peal...+100 muud fuktsiooni pole kõike asju veel näppinud.
Ma lasin panna selle kallima adaperi, et saab põhifunktsioone ka Navi menüüst valida, et ei pea kogu aeg pulti otsima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranar
huviline

Registreerunud 08.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 06:43 Tsiteeri

kus sa selle dvd mängija paigaldada lasid ja palju see maksma läks?

lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.07 08:15 Tsiteeri

huvitav, ma siin enne lugasin et kui tv-tuuneril on taga AV pesa siis ei ole vaja vahele mingit adaptrit panna vaja? ei on?
võibolla siis pirx il see virvendas ja viliseski, et adaptrit vahel polnud.
GT1, millise adaptri ostsid ja kust?
mul siin pakuti Boa oma aga loobusin kuna arvasin et see ei sobi, vieta oli viz 1500.- kallim:S tahax ikka seda boa oma panna:) see soodsam

GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant Tdi Q

postitati 20.04.07 14:20 Tsiteeri

Osta saab Top Voxist,kes on ka siis Alpine maaletooja nagu keegi siin mainis.Sealt sain nii mängija kui adapetrid,sinna juurde läks ka 2 komplekti mingeid audio juhtmeid.
Sain väga hea hinnaga kuna tunnen ise ühte omanikku aga see selleks...
Paigaldas minu sõber kes teeb asju kodus ja juhtumisi ka Alpine tehniline konsultant.
Tema on suuremjagu ehitunud ka kõik Alpine näituse masinad.
Eks paigaldaja peab ka asja tundma mis ja kuidas...
Gala juhe tuleb ka läbi lõigata muidu sõites pilti ei näe!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pirx
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 Q

postitati 24.04.07 19:13 Tsiteeri

Lugu siis selline, et minul täesti ei olnud adapterit vaja, sest mul oli TV tuuneris kõik need asjad olemas.Boa mängija lihtsalt ei sobinud minu autoga.Tuttaval ka A8-talle pandi adapter vahele aga ikka vilises ja ei töödanud normaalselt.
Ja mis mõtet on mul veel ühte sisendit sinna tuunerile vahele toppida, kui kõik asjad olid olemas.Ma maksin 800 eeku rohkem ja panin kallima mängija ning kõik toimib siiani-adapter maksab 4500. Nagu ma ennem juba ütlesin, siis isegi Alpine maaletooja ei saanud aru ega osanud mind aidata selle probleemiga, et Boa minu autoga ei sobinud.Ega mulgi Boa vastu midagi ei ole, oli see mu esimene valik-väike ja sellest tulenevalt mugav paigaldada, normaalne pult-kõik oli hästi, aga ei töödanud minu autos.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
XraunoX
huviline

Registreerunud 09.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q

postitati 25.04.07 05:31 Tsiteeri

küsimus järgmine et kes tallinnas dvd paigaldamisega tegeleb

Probleemide lahendaja rehvi ja velje maailmas
lairer
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.07 07:20 Tsiteeri

alpine lehel: http://alpine.ee/index.php/icd
pakub seda adapterit mis läheb 02-... 976.- aga kas see siis vanematele(00) ei lähegi? mis neil siis vahet on?
Kus sa pirx aru said et sinu TV tuuneril kõik vajalikud asjad olemas on? kas pilti või skeemi kuskil näha ka saaks.
ma olen aru saanud ka et kui selle adapteri vahele paned saab lugusi muuta juba keskkonsoolist ja roolilt:P?

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 25.04.07 19:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: XraunoX
küsimus järgmine et kes tallinnas dvd paigaldamisega tegeleb

A-Sound Järve Keskuse 0 korruse parklas
Pärnu mnt. 238
Telefon: 6578566

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.1% - SQL: 59.9%]