magicc
huviline
Registreerunud 21.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.07 14:00
|
|
|
Audi 100 2.5 Tdi pumba ümbrus kütusene
Tere
Oman 93 aasta audi 100 avanti,2.5 tdi-d..
Täna vaatasin juhuslikult kapotialla ja avastasin et k6rgsurvepumba ümbrus on küttega koos...kütet ajaks/pritsiks nagu kuskilt välja...seda oli seal
ikka päris ohtralt!!!!!!
Masina kiirendus muidu viimasel ajal suht kehvaks jäänud...see vist sellega seoses...
Milles asi v6iks olla???
Pean hakkama jälle jakobsone raiskama?? 
|
|
|
magicc
huviline
Registreerunud 21.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.07 19:10
|
|
|
Keegi ei oska aidata???
|
|
|
tegija85
huviline
Registreerunud 14.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 02.04.07 20:13
|
|
|
enda diisel audil oli sama jama ja mul oli viga selles, et tihendid olid lihtsalt siis niiöelda väsinud küttepumbal. Vahetamas käisin sellises kohas
nagu Oisu. Kui hästi isegi mäletan siis remont maksis mingi 200 vui 300 krooni.
|
|
|
zyc666
huviline
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: vw golf2
|
postitati 03.04.07 03:52
|
|
|
suure tõenaösusega pead tsekima jah volikuid, torusi ja tihendeid mul endal lasi pumba tihendid läbi. ma sain nii teada et ise vahtisin kapotti alla
kui sõber andis kaasi (nii lihtsam vaadata ja keerutada seal kapoti all kui ise kaasa anda soovitan nii öelda tippides kaasi anda kergem märgata kui
ühtlaselt sest kui sul sealt pritsib lausa läbi siis sellist eba ühtlast nire kergem märgata kui ühtlast.
|
|
|
sults
huviline
Registreerunud 17.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2.5TDI 103 kw AEL Quattro
|
postitati 03.04.07 05:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: magicc
Tere
Oman 93 aasta audi 100 avanti,2.5 tdi-d..
Täna vaatasin juhuslikult kapotialla ja avastasin et k6rgsurvepumba ümbrus on küttega koos...kütet ajaks/pritsiks nagu kuskilt välja...seda oli seal
ikka päris ohtralt!!!!!!
Masina kiirendus muidu viimasel ajal suht kehvaks jäänud...see vist sellega seoses...
Milles asi v6iks olla???
Pean hakkama jälle jakobsone raiskama?? | 100% kaane tihendid ,neid seal 2tk,kui ise vahetama hakkad
,läheb vaja üht spetsvõtit ja natuke ettevaatlikust,et pärast kokku pannes klõik asjad omale kohale läheksid.Edu
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 04.04.07 18:57
|
|
|
Mingil ime kombel on mul ka leemetama hakanud, aga mitte kaanest, vaid otsast kust tulevad torud välja (5tk).Päris täpselt veel jälile pole
jõudnud.Kas selle vastu ka rohtu on?Kellelgi sarnane jama olnud ja mis selle ravim on olnud?
|
|
|
|
sults
huviline
Registreerunud 17.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2.5TDI 103 kw AEL Quattro
|
postitati 05.04.07 05:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Mingil ime kombel on mul ka leemetama hakanud, aga mitte kaanest, vaid otsast kust tulevad torud välja (5tk).Päris täpselt veel jälile pole
jõudnud.Kas selle vastu ka rohtu on?Kellelgi sarnane jama olnud ja mis selle ravim on olnud? | Tihendikomlekt ehk aitab,http://www.dieselsend.de/800920pumps.shtml
Siin foorumis on kuskil Diislikeskuse all sellest kirjutatud.
|
|
|
Diislikeskus
huviline
Registreerunud 13.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.07 19:28
|
|
|
Teeme seda tööd. Kui kaane vahelt jookseb siis vahetame ka ainult kaanetihundit. Üldiselt on aga nii et kui juba kuskilt tilgub siis on kõik kummi
tihendid surnud. Ja need kes on soovind ainult kaanetihendite vahetust on ikka kuni aasta jooksul tagasi tulnud ja siis on juba pump maha ja kõik
tihendid ära vahetatud. Hindadest pump maha peale kuni 2 tundi + Kõigi tihendite vahetus on pumba remondi hind 1920 kr. www.diislikeskus.ee Kuido
55673701
Diiselmootorite toitesüsteemide remont, hooldus, varuosad. Diagnostika Bosch testriga KTS520 www.diislikeskus.ee 55673701
|
|
|
|