tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.03 15:12
|
|
|
AUDI ostmine
Tere audiklubi mehed ja naised,
Ei tea kas see on õige folder teemaarenduseks aga siit ta tuleb. Nimelt tahaks osta audit hinnaga kuni 85t. Välja on mõeldud vaid see, et tegu peaks
olema suurema autoga (B4 juba on ja minu mõõtu mehele jääb pikkadel sõitudel väikseks). Niisiis on viimaste päevadega ära vaadatud kõik sarnased
eestis müüdavad autod ja paar tükki ka välja valitud. Ehk aitate otsustada ja autode häid-halbu külgi välja tuua. Varjandid:
1) 100 V6, 2,6 , 94a, sedaan (210t ls). Auto on tehniliselt super korras kuid kere kipub roostetama??? See on minule uudis kuna kohalt kus värv maas
olen seni audil näinud vaid haljast pinda. Sellel autol aga lausa kobrutab kohati. hind ~80t
2) 100 V6, 2,8, 92a, AVANT, QUATTRO (180t ls). Auto on viimasepeal välimusega- ning ehk on ka tehniliselt korras. Küsimus siinkohal Teile kui
audiomanikele, et palju selline auto bentsu rüüpab? Oletame et auto ka tehniliselt korras.
3) mõtlesin korra ka 2,5TD varianti. Kas keegi on ka arvestanud pealju võiks kokku hoida kui eeldada et nii bensukas kui diisel on tehn. korras?
Abi eest ette tänades,
Tarmo
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 03.12.03 15:48
|
|
|
võtaksin sõna selle roostetamise kohapealt. muust las räägivad need kellel antud isendid perse all on.
nimelt endal autol roostetab kapott ja eestliist, kuna auto on laksu saanud ja siis keegi kunagi hoidis raha kokku ja ostis B-varuosa tsinkimata
keredetailid.
et siis kust see auto roostetas? et kas on reaalne et need kohad kus roostetab on tegu vahetatud b-varuosa plekkidega et nagu vanem laksuga masin?
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.03 16:00
|
|
|
Konkreetsel autol roostetab juhiuks- kuna puudub alumine liist, siis on seda veel eriti näha. Väiksed roostemummud on üleval ka katuse/ukse tihendi
kohal ja ühel tiival. Ilmselt ei saa olla siinkohal tegu varuosatootja halva plekivalikuga.
Aga jah- kellel on eelnevate autodega kokkupuudet olnud siis ootaks huviga kommentaare. Avant Quattro seisab Hiiu autoplatsil (pealehel kohe esimene):
http://www.hiiusuurtukiautopood.ee
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 03.12.03 16:06
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja tarmo
Konkreetsel autol roostetab juhiuks- kuna puudub alumine liist, siis on seda veel eriti näha. Väiksed roostemummud on üleval ka katuse/ukse tihendi
kohal ja ühel tiival. Ilmselt ei saa olla siinkohal tegu varuosatootja halva plekivalikuga.
|
Järelikult selle auto keret on ajaga ikka kõvasti räsitud. Ja taastatud on väga odavalt. Seega ei tasu ka muudelt osadelt palju oodata.
Tsingitud (ja kahjustamata) Audi kere peaks muidu selles vanuses küll nagu uus olema.
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 03.12.03 16:27
|
|
|
See avant paistab küll igati bueno olevat - S6 veljed ja orig. punased tuled jne. Igal juhul pakutud variantidest kõige õigem, juba sellepärast et
Quattro - ega see tali saa lõpmatuseni kah taeva jääda. Peale selle on 2,8 mootor minu arvates igat pidi etem kui 2,6 - kütusekulu praktiliselt sama,
kuid kiirendus üle sekundi parem. Kerehädad on palju tülikamad ja tihtipeale kallimad kui tehnilised probleemid. Liiati ei ole mingit selgust, et see
kobrutav esiveoline 2,6 paremas tehnilises seisus on kui see 2,8Q Avant. Kütusekulu peaks sel Avandil linnas ~13 tulema, kui mõnuga paarutad ja/või
pidevalt ummikutes istud, siis ikka rohkem...
|
|
|
|
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 03.12.03 19:13
|
|
|
Kuna kolmas variant oli diisel, siis lisan siinkohal kolmanda variandi.
Kui diislil on mootor ok, siis pole temaga mingeid problasid, ning ega ta eriti rohkem hoolt kah vaja kui bensukas. Kui juhtud olema kiiruste nautija,
siis diisel just number 1 variandiks ei sobi. Küll aga kütusekulu. Mina näiteks saan paagitäiega (75l umbes) sõita üle 1100.- km-i. võid siinkohal ise
arvutada palju see keskmiseks kütusekuluks teeb. 2,6 või 2,8-ga vahe üle 2 korra. Kuid samas on bensakal omad plussid.
Arvestama pead aga sellega, et diisel variant on mõnevõrra kallim kui samaväärne bensakas.
Mina olen A6 dislat omanud u 3 kuud ja oma valikuga ülimalt rahul 
Parem must minevik kui lilla tulevik
|
|
|
|
MEELIS
huviline
Registreerunud 14.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Honda TYP-R
|
postitati 03.12.03 19:32
|
|
|
2,5tdi väga bro mootor
Pekske rähne
|
|
|
|
tacco
huviline
Registreerunud 24.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.03 20:51
|
|
|
Selle uuema 100 kerega ongi sellised lood, et roostetab. Eriti esiuste iluliistud ja alumine äär. Mul samasugune 2,8 avant quattro ainult automaadiga.
Linnas võtab 14-15 maanteel 10-11.
|
|
|
Tomm
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant
|
postitati 03.12.03 22:55
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja tazzu
Selle uuema 100 kerega ongi sellised lood, et roostetab. Eriti esiuste iluliistud ja alumine äär. Mul samasugune 2,8 avant quattro ainult automaadiga.
Linnas võtab 14-15 maanteel 10-11. |
Ühinen ka selliste numbritega
Diisli ja bensuka küttekulu on märgatav.
Minul enam vähem nii, et 80 l(paagitäis) siis sõita saab umbes 600-700 km
vahest vähem
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.03 07:24
|
|
|
Minu autol (A100 S4 2,2T) on praegu küttekulu linnas järgmine: 67 liitrit = 460 km (14,57 L/100km; suvel umbes 12,5-13,5 L/100km)
|
|
|
Svenska
huviline
Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Leon Cupra
|
postitati 05.12.03 10:18
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Silwer
Minu autol (A100 S4 2,2T) on praegu küttekulu linnas järgmine: 67 liitrit = 460 km (14,57 L/100km; suvel umbes 12,5-13,5 L/100km)
|
lisaks siis enda oma keskmise ka siia. S4 4,2V8, keskmine hetkel 14,1. Sõidus on 1/4 maanteed 3/4 linna.
--
Svenska
|
|
|
|