Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 2,6 jahutus (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1083)
duman
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,6; 100 C4 2,3

postitati 23.03.07 11:56 Tsiteeri
A6 2,6 jahutus

siuke jama järjekordselt et töötava mootoriga kusagil parklas vms seistes tekib jahutussüsteemi suur rõhk ja hakkab korgi alt välja ajama... termostaat ja kõik muu sai vahetatud... sõites töötab kõik viimase peal.... samamoodi juhtunud juba neljandat korda....keegi teadis öelda et mul äkki jahutuspropellerid ei tööta? et kas saab sellest siuke viga olla.... iseenesest nagu pole kunagi tiivikuid töötamas näinud ka..... ja kuidas seda kontrollida saaks??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zyc666
huviline

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: vw golf2

postitati 23.03.07 12:11 Tsiteeri

se suht tõenäoline jah mul endal oli wv (õudus unenägu) käisin pärnust tartusse ja tagasi kõik ok pärnus 5 mintsa maja ees ja radikas puru propeller ei töötand.
Samas isal on mul mb ta võtis omal üldse tiiviku ära tal olevat se töötand aga nii vana või ma ei tea et tall pole sellest tiivikust enam kasu olnd et tiiviku nurgad ei puhu enam äieti seda jahedat õhku peale. kõige lihtsam variant proovi nii et võta paisu paagil kork ära pane auto tööle ja kui kaasi annad ja samal ajal lööb paisu paagist dosooli välja 2 varianti kas radikas umbes või mootris rõhk sees ( soovitaks ploki kaane ja selle tihend sii süle kontrollida)

või siis pane auto tööle ja mine vaata kapotti alla ja oota kuni hakkab jälle dosooli sealt v'älja ajama kui hakkab ja diivik ei tööta siis on diiviku probla et ei tööta siis soovitaks diiviku mootori stepslist välja võtt ja pane diivik sund pöörlemisele seda saab väikse juhtmega lihtsalt ühenda 2 otsa omadega kokku ( muidugi ära võta seda mis talle üldse voolu annab välja .

mul endal oli siis probla selles et ta ei saand maandust ja plus juhe oli ka oksudeerund.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
duman
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,6; 100 C4 2,3

postitati 23.03.07 17:34 Tsiteeri

ma mõtlen et rõhk nagu ei saa olla kuna probleem tekib tühikäigul.... teoorias peaks ju vastupidi olema etr gaasi andes mootoris rõhk suurem ja siis ajab plokikaane vahelt välja....müstika:mad:

ssj9999
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant 2.6 V6

postitati 25.03.07 12:23 Tsiteeri

Mul sugulasel oli kaa selline jama.
Vist vahetas 3 korda termostaati ennem kui korda sai.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 25.03.07 15:59 Tsiteeri

Endal oli sama jama MB250D. Kohapeal käis ja viskas vee välaja, kui anda natuke pöördeid 2000 siis OK. Probleem oli plokikaanes nimelt mõra ja ajas gaase veesärkki. Suurematel pööretel jaksas veepump vee ringi ajada. Vaata kas paisupaaki auru ajab ja kas lõdvikud lähevad kõvaks. Kui nii siis kas tihend või plokikaas. Mis temperatuur on kui vee välja lööb? Kas ahjust sooja tuleb kui käib tühikäigul? Muidu natuke üle 90 peaks ventikas käima minema. Ja veepump võib ka nõrk olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 9.2% - SQL: 90.8%]