Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 80 le armatuuriblokki (haapsalus) (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1460)
katts70
huviline

Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 2.0E

postitati 20.03.07 21:49 Tsiteeri
audi 80 le armatuuriblokki (haapsalus)

armatuuriblokki/see kus kellad on/taebla lammutusest otsisin aga sattusin sellise otsa kus tuli taga ei põle.endal sama mure.oskab keegi aidata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
katts70
huviline

Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.07 21:50 Tsiteeri
sorry

audi 80 b4 1992 2.0 bensiin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 21.03.07 05:28 Tsiteeri

Pirnide vahetust oled proovinud ? Või seda armatuuri tulede valgusheleduse nuppu keerata ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 21.03.07 05:57 Tsiteeri

üldiselt võib nii olla küll, et valgustus ei põle.. aga kas spidokas ise funkab. Spidoka pistikus tuleks paar otsa ringi tõsta siis hakkab valgus ka põlema (ma arvan et vool on lihtsalt teises kohas)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 21.03.07 06:01 Tsiteeri

ja haapsalus sa rohkem ei leiagi kuskilt - Kirbul ka pole

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
narkokoer
huviline

Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant

postitati 21.03.07 16:12 Tsiteeri

mul on üks plokk alles mingil määral

katts70
huviline

Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.07 21:35 Tsiteeri

peugeoti keskuses öeldi et siin enam kahjuks midagi ei päästa,voolu ei tule peale mis kummaline kaugtulede ja käsipidurite märgulambid töötavad aga valust ei ole kellade taga.pirnid ja kaitsmed kõik täiesti terved.

katts70
huviline

Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.07 20:09 Tsiteeri

nagu ma aru saan ei ole kellelgi pakkuda mulle korralikku töötavat blokki:)

Tõstan teemat

Autti
huviline

Registreerunud 17.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0l B4 85 Kw (1994.a.)

postitati 23.03.07 20:38 Tsiteeri

Minul oli samasugune probleem.Tuled ei põlenud , kahtlustan jooteid sest paar päris suurt mõra on plaadis sees. Õnneks leidsin siit samast haapsalust korraliku kasutatud kelladeblokki ja valgus täitsa olemas :)

Vana blokk mul muidu täitsa olemas, iseasi kas töötab... vaata jooted üle :!

vanal blokkil minu autos valgust ei olnud :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.07 08:33 Tsiteeri

Aga ühenda siis juhe otse parktule juhtmelt selle reostaadi külge. Kõige pealt proovi üldse seda reostaati lühistada-2 mutrit (selle nupu all millest armatuuri tulede eredust keerad) ja kui nüüd pirnid põlema hakkavad on selle viga, kui ei siis vea lihtsalt otse juhe parktuledelt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2t

postitati 27.03.07 09:37 Tsiteeri

Mul üks kellade plokk olema B4 oma, millel 220km/h ja tahhokaga. Ise küll tartust aga kui huvi siis PS või 5133071

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
katts70
huviline

Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.07 20:04 Tsiteeri

niisiis täitsa metsas on nüüd asi hakkas jamama ka spidomeetri seier.ei liigu paigast kusjuures auto nagu ujub ka sel hetkel teel,kehvasti on juhitav.Ja siis järsku hakkab tööle,nagu mitte midagi poleks olnud.vaja lähipäevadel paar pikemat sõitu teha aga ei julge .miks ta nii teeb?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]