Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C4 sillaosad! (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1631)
Reimers
huviline

Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.07 11:18 Tsiteeri
A6 C4 sillaosad!

Tere foorumlased !

Mul on selline küsimus et vahetasin panin ette uued amordid Bilstein B4 ,läblöögi puksid ja amordi kaitsekummid ! Et mis veel vajaks esiotsas vahetust 95a autol ! Et mis järjestuses seal jupid kuluvad ja vahetust tahaks !

uurisin ladu24 mis jupid seal ees on kuid palju selgust ei saanud kuna ise hästi asja ei jaga ! Äkki keegi on seal juppe vahetanud ja oskab öelda mis pukse ja asju esisilda vaja oleks

Tänud juba ette ! Loodan mõistvat suhtumist !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
InTz
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V

postitati 17.03.07 11:40 Tsiteeri

Mõistlik on remontida asja, mis vajab remonti. Milleks parandada korras asja :D. Vaja läheb neid juppe, mis on läbi. Sellele saad vastuse sillakontrollis ;)

Audi - Home Of Quattro
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 17.03.07 11:48 Tsiteeri

Ma just mõtlesin ka,et kas tõesti on inimestel majanduslik olukord nii heaks muutunud,et hakatakse huupi osi vahetama autol?
Soovitaks ikka käia ära nt kuskil ülevaatuspunktis ja lasta kontrollida sildasid,mis sa niisama lahmid....kui raha üles sul,siis mul AUDI vajab ka mõnda uut osa;)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 17.03.07 12:07 Tsiteeri

Kuna c4 kerega autol pole esisillas väga palju vahetada,siis olen teemaalgatajaga ühte meelt.Milleks iga jupi vahetuse järel jälle sillastendi minna?Õõtsapuksid jms. ei maksa just palju.Parem juba kõik puksid ja siis stendi ning tükk aega mureta.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 17.03.07 12:17 Tsiteeri

Aga peale IGA jubinat polegi ju vaja minna sillastendi?:o

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.03.07 13:28 Tsiteeri

Kui puksiring, siis soovitan tervet ringi korraga, metallliigendite vahetust võid ühekaupa teha. Kindlasti vaata kohe üle ja vähimagi vajaduse korral vaheta välja pooltelje kattekummid ja pidurivoolikud, samas ka roolilati tolmukatted. Enda ühele liikuritest sellist puksiringi peale teinud juba kahel korral ja üks ring on kestnud mingi ~60-70k. Metallliigenditest olen vahetanud ainult ühe rooliotsa ülejäänu kõik on eesti teel väga hästi vastu pidanud. Kui esiveoline isend, siis tagasillas ainult mõni puks ongi, mis ei maksa suht midagi. Quattrol suured "talapuksid" või kuidas krt neid nimetatakse on selline minevam osa ja liigenditest ülemised kaldehoovad.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reimers
huviline

Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.07 13:45 Tsiteeri

ÜV loksutati suvel ja siis oli kõik korras ! Esiamordid ja kõik vahetasin ära kuna need olid juba läbi ikka ! Aga kui ratast ringi lasta siis kõrvalistujapoolt käib kolks vms läbi :( muidu ei kolise ei nagise mittemidagi autol

et mis jupp see võiks seal olla kuna alguses arvasin et viga on amortides kuid need on nüüd täitsa uued seal siis viga selles ei ole !

ja ei ole mul raha siin midagi raisata ma lihtsalt tundsin huvi mis jupid seal saavad läbi olla või äkki on kellegil pilte skeemi mis jupid seal esisillas üldse on ? Palju muidu erinevad puksid sinna maksavad ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.03.07 13:53 Tsiteeri

Ka väsinud mootori või kägukastipadjad võivad sellist nalja tekitada. Link esisillavidinatele.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reimers
huviline

Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.07 17:03 Tsiteeri

Tänud !

Aga oskab keegi öelda palju juppe on tagasillas ? Plaanis siiski tagumised amordid uute vastu vahetada Bilstein B4 aga mis seal veel on läbilöögipuksid ja ?

Aga kui keegi ei tea siis ei ole ka midagi lähen Ravorisse ja lasen üle vaadata et mis vajaks vahetust kuna teed on siin ju teadagi head ja iga väiksemgi kolin tuleb autos esile :mad:

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 17.03.07 17:41 Tsiteeri

Hindu ja mõningaid pilte leiad ka siit www.autoosad.ee

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kolka28
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.07 05:55 Tsiteeri

isiklikult ei soovita ülevaatus punktis mitte midagi lasta üle vaadata, maksad nii sama tühja. konkreetselt oma kogemustest, kus rooliotsad olid täiesti läbi ja kummidel servad siledad, lasti masin ülevaatuselt läbi ja selle kohta ei öeldud midagi. muidugi hea oli see, et kordusülevaatusele ei saadetud, aga nii sama, et lähen ja lasen kontrollida autot mõne sota eest ja öeldakse, et kõik pro........ ei näe sellel enam mõtet. tegelikult neid s...tasid kohti on palju, kus üle prsse tehakse, aga konkreetne jutt käis jõgevamaal asuva ülevaatus punkti kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 23.05.07 07:30 Tsiteeri

Ülevaatuse mehed on minule vastu tulnud ja lubanud alla kanalisse ronida et oma silmaga ka kõike näha- tuleb ainult ilusti küsida ;)

TDU
huviline

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,5TDI V6, Mondeo 2,0

postitati 23.05.07 07:37 Tsiteeri

Kuressaare Tesmanis maksab selline kontroll 80 eeku ja võid auto all näha kõike, mis seal toimub. Tõsiselt vastutulelikud täitsamehed.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 23.05.07 07:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reimers
Tänud !

Aga oskab keegi öelda palju juppe on tagasillas ? Plaanis siiski tagumised amordid uute vastu vahetada Bilstein B4 aga mis seal veel on läbilöögipuksid ja ?

Aga kui keegi ei tea siis ei ole ka midagi lähen Ravorisse ja lasen üle vaadata et mis vajaks vahetust kuna teed on siin ju teadagi head ja iga väiksemgi kolin tuleb autos esile :mad:

mine kusagile autoremonti ja viska meestele 25.- ja korralikult kangiga käivad puksid üle. Mul sõberkui auto ostsin võttis kohe ikka paari meetrise eebli ja hakkas kangutama ja kohe oli asi selge mis on vaja mida ei ole vaja vahetada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 23.05.07 07:43 Tsiteeri

Mina olen ka seda meelt, et esisild teha kõik korraga. Muidu on nii, et alatihti väsib mõni järgmine jupp ära, pidevalt kisu laiali - aeg maksab kah midagi.
Mina olen sellisel puhul länud Forssi, rääkinud ära mis marki autol on soov kõik esisilla kummimajandus ära vahetada ja korras ongi. B4 läks esisilla kummimajandus + moto ja käimari padjad koos tööga 4000 ja kopikad maksma. Pole palju mu meelest, aga vaikus oli majas ja edaspidi pole enam nii suurt väljaminekut karta niipea kui just ise eriti sadistliku sõidustiiliga ei ole

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]