888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
|
postitati 14.03.07 18:56
|
|
|
V8 Automaat VS manuaal...
Olex siis huvi panna automaadi asemele manuaal (3,6 v8 ) Küsix sellise küsimuse et nagu kas 4,2 ja 3,6 kastide sobivus on sama mida peab sellex vahetama ja kas on mõtet?
|
|
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
|
postitati 14.03.07 22:39
|
|
|
Kast sobib ilusti. Manuaalile ei sobi esi poolteljed,kardaan ,kered on erinevad ja veel mõned pisiasjad. Omal see tõõ tehtud
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 14:42
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: lzv8q
Kast sobib ilusti. Manuaalile ei sobi esi poolteljed,kardaan ,kered on erinevad ja veel mõned pisiasjad. Omal see tõõ tehtud |
asuu
Aga kuda on hoorattaga olen kuulnud et see ka ei sobi
Silmil nagu s6 4,2 manuaali käimakas ja sinna kuuluv et nagu kas see läheb või ei ja palju kupatus võix plekkida 
|
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
|
postitati 15.03.07 15:52
|
|
|
Manuaal ja automaat käigukasti hoorattad on kapitaalselt erinevad. Automaadil plekist südamik mille külge kinnitub hammasvöö aga manuaalil kogu
kupatus rauast.
|
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 15:56
|
|
|
kered on erinevad |
Kui palju need kered erinevad? Üldiselt peaks kered autodel ikka samad olema olenemata mootorist ja käigukastist.
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
|
postitati 15.03.07 16:06
|
|
|
Kusjuures, ei pruugi olla päris samad kered. Automaatidel on tihti kardaanitunnel laiem ja hiljem võib tekkida probleeme kahe pedaali asemel kolme
mahutamisega.
Leidsin ka paar teemat "automaat manuaaliks". 200 ümberehitatavate juppide listi peaks saama siit
|
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 16:24
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: lunatic
Kusjuures, ei pruugi olla päris samad kered. Automaatidel on tihti kardaanitunnel laiem ja hiljem võib tekkida probleeme kahe pedaali asemel kolme
mahutamisega.
Leidsin ka paar teemat "automaat manuaaliks". 200 ümberehitatavate juppide listi peaks saama siit |
Sellisel juhul ei tohiks siis manuaaliks tegemisel probleeme olla. Kuid ikkagi tundub imelik et auto kere tehakse käigukasti järgi aga mitte
vastupidi.
|
|
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
|
postitati 15.03.07 18:38
|
|
|
Manuaalil ja automaadil tunnel käigukangi kohalt erinev. Pedaalid sobivad ilusti. Omal on V8 pandus S4-ja 6k kast
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
postitati 15.03.07 18:40
|
|
|
Manuaalil ja automaadil tunnel käigukangi kohalt erinev. Pedaalid sobivad ilusti. Omal on V8 pandus S4-ja 6k kast |
Päris ilusti nad siiski ei sobi, sest tunnel laiem ja pedaalide vahe jääb kitsamaks, kui originaalis, kuigi jah harjub ära. 
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 19:09
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ve1ks
Manuaalil ja automaadil tunnel käigukangi kohalt erinev. Pedaalid sobivad ilusti. Omal on V8 pandus S4-ja 6k kast |
Päris ilusti nad siiski ei sobi, sest tunnel laiem ja pedaalide vahe jääb kitsamaks, kui originaalis, kuigi jah harjub ära. |
Ühesõnaga on see siiski võimalik aga seda alles korraldan siis kui
automaat lendab ja ma arvan et sellega läheb ikka aega aga tänud sellegi poolest
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 19:13
|
|
|
Ma hästi ei mäleta, kust ma seda lugesin, kuid seal kirjutati, et V8 automaatkäigukast on vastupidavam kui 6 käigune manual.
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 19:27
|
|
|
Ma hästi ei mäleta, kust ma seda lugesin, kuid seal kirjutati, et V8 automaatkäigukast on vastupidavam kui 6 käigune manual. |
Olen isi ka kuulnud seda juttu 
Aga kuidagi imelik tundub see asi
Muidugi mugav ja hää selle automaadiga sõitta aga kui midagi lendab siis nati jama
nu kurat siis tulex ikka ma arvan et automaadi poolt olla
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
|
postitati 15.03.07 19:30
|
|
|
manuaalil ja automaadil on erinev see plekk kust käikari hoovastik salongi sisse tuleb.Automaadil seal pisike auk (aint tross läheb läbi) aga
manuaalil suurem (hoovastik läheb läbi).
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 19:30
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: 888
Ma hästi ei mäleta, kust ma seda lugesin, kuid seal kirjutati, et V8 automaatkäigukast on vastupidavam kui 6 käigune manual. |
Olen isi ka kuulnud seda juttu 
Aga kuidagi imelik tundub see asi
Muidugi mugav ja hää selle automaadiga sõitta aga kui midagi lendab siis nati jama
nu kurat siis tulex ikka ma arvan et automaadi poolt olla
|
Mul toimiv automaatkast olemas 
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.03.07 15:15
|
|
|
Manuaali nii naljalt ei leia müügist. Tehti neid nii vähe (saksas oli üks müügil 5500 euriga) Muidu on suht keeruline ja palju jändamist, et saaks
autom. ---- manuaal. Muidu endal manuaal ja meeldib sellega sõita. Suur ja võimas auto ei pea alati autom. olema, eritit kui vahel armastad natuke
lõbutseda ( jäärajal 100% naudinkut rohkem jne)
Mõtte muidu hea. KUi aga tegemiseks läheb siis koosta päevik selle kohta. Eks siin neid veelgi kes tahaks endale sellist asja ette võtta
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.03.07 16:27
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Manuaali nii naljalt ei leia müügist. Tehti neid nii vähe (saksas oli üks müügil 5500 euriga) Muidu on suht keeruline ja palju jändamist, et saaks
autom. ---- manuaal. Muidu endal manuaal ja meeldib sellega sõita. Suur ja võimas auto ei pea alati autom. olema, eritit kui vahel armastad natuke
lõbutseda ( jäärajal 100% naudinkut rohkem jne)
Mõtte muidu hea. KUi aga tegemiseks läheb siis koosta päevik selle kohta. Eks siin neid veelgi kes tahaks endale sellist asja ette võtta |
ex ma siis anna teada kui projektix läheb
|
|
|
|