Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Võimendi remote kaabel (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 4472)
dabbiz
huviline

Registreerunud 13.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2013a. 2.0 TDI Quattro

postitati 08.03.07 18:53 Tsiteeri
Võimendi remote kaabel

Tere,

Kuna makil puudub võimendi juhtimise funktsioon ja süütelukku kaabli vedamisest ei ole keegi eriti huvitatud ja ise ka ei tahaks seda tegevust ette võtta tekkis järgnev küsimus: kuna võimendi asub pagasiruumis, siis on seal samas kohe tagatuli. Minu mõistus ütleb, et selle vajaliku signaali võimendisse võin võtta sealt samast tulest....!? Kuna tuledega sõitmine on nii-ehk naa kohustluslik ja makki kuulan ka ainult sõidu ajal oleks minu probleem lahendatud.

On selline lahendus võimalik? Kui ei siis ootan mõistlike alternatiive...

veel lisaks, et tegemist on B4 avant´iga

Asjalike vastuste eest tänades....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.03.07 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dabbiz
Tere,

Kuna makil puudub võimendi juhtimise funktsioon ja süütelukku kaabli vedamisest ei ole keegi eriti huvitatud ja ise ka ei tahaks seda tegevust ette võtta tekkis järgnev küsimus: kuna võimendi asub pagasiruumis, siis on seal samas kohe tagatuli. Minu mõistus ütleb, et selle vajaliku signaali võimendisse võin võtta sealt samast tulest....!? Kuna tuledega sõitmine on nii-ehk naa kohustluslik ja makki kuulan ka ainult sõidu ajal oleks minu probleem lahendatud.

On selline lahendus võimalik? Kui ei siis ootan mõistlike alternatiive...

veel lisaks, et tegemist on B4 avant´iga

Asjalike vastuste eest tänades....

Vabalt võid võimu juhtimispinge tagatulest võtta samas toitevool peab ikka normaalsest kohast (loe: akust) tulema.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.07 19:44 Tsiteeri

et siis vöim töötab ainult siis kui taga tuled pölevad?
saan ma öigesti aru? nii tahad siis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 08.03.07 19:59 Tsiteeri

Kas makil el. antenni juhtimise otsa pole? Enda võimendi juhtimise võtsin sealt.

Edit: Kas komputer tagatulede töötamist ei kontrolli?
Juhul kui kontrollib siis võib juhtuda, et kompu arvab tule läbi olevat kuna ühe tule koormus(takistus) suureneb.

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 08.03.07 19:59 Tsiteeri

Hmmm ega jah, et mis imemakk see selline veel on millel antenn remote kaabel puudub. Siiani kõiki veidigi uuemaid pille mida näinud olen on selle kaabliga varustatud :) Ise olen kogu aeg just seda kaablit selleks kasutanud. Sinise lipikuga kaabel millel tavaliselt veel eraldi kaitse vahel. Ma isiklikult kaaluksin siiski siis süüteluku põhja külge minevaist juhtmeist võimule vahekabli tõmbamist. Üldiselt on ju tänapäeval neid häid klemme mille puhul ei pea isegi juhet läbi lõikama vaid lihtsalt paned klemmi ümber ühendatava juhtme ... torkad lisajuhtme ka sinna kõrvale ja näpitsatega surud ühendusklemmi alla et ta mõlemast isolatsioonist end läbi lõikaks ja ühenduse tekitaks ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
dabbiz
huviline

Registreerunud 13.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2013a. 2.0 TDI Quattro

postitati 08.03.07 20:24 Tsiteeri

Tsitaat:

Hmmm mis imemakk see veel on millel antenn remote kaabel puudub. Siiani kõiki veidigi uuemaid pille mida näinud olen on selle kaabliga varustatud

makiks on sony cdx s2020 ja juhendit lugedes ning makilt tsekkides tuli tõepoolest välja, et sellist funktsiooni ei ole makil olemas...makki ostes sai põhi rõhk pandud sellele, et sobiks interjöriga kokku, tehniliselt polnud tagantjärgi mõeldes just kõige targem ost :P

Tsitaat:

et siis vöim töötab ainult siis kui taga tuled pölevad?

Idee oli põhimõtteliselt jah selline, kuna sõidu ajal peavad nii või teisiti ju tuled põlema ja mingeid välisimmaneid reeglina ei korralda :D

Tsitaat:

Kas makil el. antenni juhtimise otsa pole? Enda võimendi juhtimise võtsin sealt.

võim töötas ainult raadiot kuulates, mis ka üsna loogiline tglt..:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.07 20:28 Tsiteeri

no jah kui simmaneid ei korralda siis vist vöib;)

ma pidin pärast vöimu ja kasti paigaldamist ikkagi uue maki ostma sest rca väljundit polnud. aga rahul nüüd ikkagi

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 08.03.07 21:23 Tsiteeri

See pistik mis on maki taga ...Sony spetsiaalne ----ISO (reeglina komplektis kaasas).
Kas seal pistikus tumesinine juhe on ?
Kui leiad ...siis see ongi Antenna Remote ja sinna ühenda oma võimu remote juhe.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priitpoiss
See pistik mis on maki taga ...Sony spetsiaalne ----ISO (reeglina komplektis kaasas).
Kas seal pistikus tumesinine juhe on ?
Kui leiad ...siis see ongi Antenna Remote ja sinna ühenda oma võimu remote juhe.

Vaata paar posti ülesepoole, kirjutati ju, et see ots proovitud ja võim töötab ainult raadioga.
Tõesti imelik, et süsteem nii on tehtud sel makil kuid ega siin maakera peal toodetakse neid asju kuidas juhtub ka.
Kui seisva autoga kuulamist ei ole võid selle remote voolu vabalt tagaulest võtta, selle remote otsa tarbimine on alla 0,3A ehk siis suht olematu ning mitte miskit muud jama ülejäänud süsteemiga ei teki ka. Ise olen sama lahendust kasutanud mõningate originaal autostereotega kus ka selline lülitus ots makist lihtsalt puudus.

aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 07:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tegelt ei ole ikka loogiline küll. Näiteks kuulan raadiot sõidab antenn välja. Lülidan cd peale ümber sõidab antenn sisse ja mingi hetk tahan raadiot siis antenn sõidab jälle välja. Kus loogika on see suht mõtetu antenni kulutamine. Teada on, et mis liigub see kulub.
Midaiganes, võta siis tagatulest.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 08:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: aivo_
Tsitaat:

Tegelt ei ole ikka loogiline küll. Näiteks kuulan raadiot sõidab antenn välja. Lülidan cd peale ümber sõidab antenn sisse ja mingi hetk tahan raadiot siis antenn sõidab jälle välja. Kus loogika on see suht mõtetu antenni kulutamine. Teada on, et mis liigub see kulub.

On küll loogiline, ja täpselt nii asi toimibki nagu sina ütlesid. Väga paljudel makkidel on kaks remotet juba, üks el.antenni jaoks mis toimib ainult siis kui raadiot kuulatakse ja teine millega lülitada sisse väliseid seadmeid.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.03.07 09:33 Tsiteeri

http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=CDX-S2020&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&category=ICA+CD+T uners

Pre-amp Output (stereo RCA)
NO

Sub Output (mono, RCA)
NO

Sub-Switch (rear out / sub out switchable)
NO

Mina peaks targemaks makki vahetada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 09.03.07 09:54 Tsiteeri

sry for OT: aga tegelikult Sony on üldse selline natuke kahtlane ...just selle pärast, et paljudel odavama otsa makkidel puudub RCA liini väljund. Samas on olemas 3,5mm AUX-in.
Isiklikult eelistan ikkagi Alpine toodangut ...ilus punane värv mis sobib Audiga kokku. :)

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 15:25 Tsiteeri

Nojah olgu siis loogiline mis siis teha. Nagu juba ennist mainisin mis liigub see kulub ja minu arust see antenni loksutamine suht mõtetu. Vähemalt see hea, et oskan järgmise audio süsteemi puhul seda jälgida. Kindlasti valin sellise isendi millel on võimalik makist ka supika väljundit juhtida nagu praegusel.

Ei midagi isikliku lihtsalt arvamus.

CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 09.03.07 22:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Algselt postitas: aivo_
Tsitaat:

On küll loogiline, ja täpselt nii asi toimibki nagu sina ütlesid. Väga paljudel makkidel on kaks remotet juba, üks el.antenni jaoks mis toimib ainult siis kui raadiot kuulatakse ja teine millega lülitada sisse väliseid seadmeid.

ise isegi ytleks et see on super et atenn jookseb sisse, kuna pesulas vaikuses passida on suht igav.

Kuid jah, muud ei olegi kui osta normaalsem makk, kusjuures kasutatud normaalse maki saab paari tonniga.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Maserati 4200GT

postitati 30.03.07 13:28 Tsiteeri

Mõnedel võimudel on ise sisselülitus ka, kui impulsi peale saavad. neid siiski pole vist liiga palju, DLS-idel näituseks on featuur olemas. Aga kõige lihtsam on ikka viia ise juhe jah, näiteks tagurdamistule pealt ;)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.07 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KrahvAga kõige lihtsam on ikka viia ise juhe jah, näiteks tagurdamistule pealt ;)

Naljaga nagu ütlesid või missasja???

Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Maserati 4200GT

postitati 30.03.07 13:47 Tsiteeri

Ei ma mõtlesin, et võiks mussi ainult tagurdades kuulata, saaks paremini süveneda muusikasse, eespool aset leidev ei häiriks ja kes see taha ikka vaadat viitsiks ;) Huumor ikka, head nädalavahet! :p

Ch

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 3.0 tdi

postitati 01.04.07 14:37 Tsiteeri

Mina võtsin maki toite juhtmest voolu ja panin väikse lüliti vahele. RCA küljes oli ka remote võimu jaoks ja seega oli mugav see maki lähedalt võtta. Maki remote töötab mul millegipärast niipidi, et kui makk väljas, siis vool peal ja kui makk sees siis voolu pole :P Tegemist täiesti tavalise vanema pioneeri cd makiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urmps
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Sigar; Lancia Delta 80.a

postitati 01.04.07 18:30 Tsiteeri

Endal on ka sony CDX ....mingi ja sellel saab antenni väljundisse (plaaditööajal ) lasta voolu mingi parameeter AF... AT...vms mis paneb raadio otsima uudiseid infot jms kui plaat töötab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.8% - SQL: 58.2%]