pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 27.11.03 15:18
|
|
|
Uduvastased ja jäätumisvastased vahendid
Ostsin just spray-pudeli uduvastase vedelikuga. Paljud seda kasutavad ja millised on tulemused?
Audil, vähemalt minu omal, pidevalt talvel jama, et seestpoolt udused aknad jäätuvad öösel ära, salongivent on ka suht tagasihoidlik (tagasihoidlikult
öeldes) ja ei tee klaasi kiirelt puhtaks.
Samas teine teema - jäätumisvastane spray, mida proovisin eelmine talv kasutada, tuli kanda akende väljapoole, misjärel need ei paistnud vaabšee enam
läbi. Ning kui kojamehed tööle panid, et midagi näha, siis kadus see aine ka klaasilt ja järgm. hommik kõik jälle jääs.
Niisiis jäi see vedelik lihtsalt sahtlisse kasutult vedelema... 
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 27.11.03 15:58
|
|
|
kuna kogu sellelaadsed keemiatooted tuuakse proovmiseks tasuta siis vägagi palju katsetanud ning aru saanud et....et kui siis pigem kohe defa või
webasto, mis selle tööga ka ilusti hakkama saaks...puhtale aknale lisaks saab sooja salongi + sooja moto mis kütusekulule suurpäraselt mõjub
külmaga...
kui siis aeg-ajalt kojamehed ja klaas kasvõi atsetooniga puhtaks...muu keemiaga aga see kul ei tasu end reeglina ära....
|
|
|
Tegurmaan
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.0 66kW
|
postitati 09.12.03 12:47
|
|
|
Otseselt ei ole minu kasutatav vahend küll ei jää ega udu vastu võitlemiseks, kuid klaaside puhtaks kraapimine on siiski hulga hõlpsam, kui olen
kasutatud rainaway nimelist keemiat - vahel olen sellega ka esimesi küljeklaase töödelnud ja kui siis hoomikuti kraapima peab, on esimeste ja
tagumiste vahe päris tuntav. Lisaks teevad kojamehed sellise klaasi ka paremini puhtaks.
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 09.12.03 13:26
|
|
|
tänud teema upitamise eest, tundub, et siinne rahvas eriti selliseid vahendeid ei kasuta.
enivei ma usun, et neil, kel eelsoojendust ei ole, teeb selliste värkide kasutamine elu natukene lihtsamaks. väiksed kogemused juba ka.
|
|
|
|
conx
huviline
Registreerunud 27.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi'80 91 2.0 85kw
|
postitati 01.01.04 21:34
|
|
|
Tagantjärgi tarkus aga... Sai siin paar päeva tagasi klaasi puhastatud 'kaabitsaga' ja nyyd om paari kuu vanune klaas triipe täis... Et kui
oleks kasutanud miskit sprayd ei oleks seda juhtund. Eriti ull om see Pärnus kus lendab liiv ja lumi talvel/kevadel/sygisel korrga ringi. 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
morpheus
huviline
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.04 08:04
|
|
|
sai miskit uduvast vedelikku akendele määritud ja paar nädalat oli päris hea...siis aga hakkasid aknad jäätuma nii väljast kui ka seest!!!
ja ühele mazdale lasin ka seda uduvastast sprayd ja sellel küll aru ei saa, et parem oleks...ikka lähevad aknad uduseks 
|
|
|
sam
huviline
Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: audi- A6 2,8 142kw
|
postitati 02.01.04 10:42
|
|
|
vajadusel kasutan jääsulatajat, akende kraapimisest olen loobunud kuna klaas muutus suht kiiresti kriimuliseks.
|
|
|