Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Jahutusvedeliku lõhn väljas tuntav tühikäigul või pika sõidu järel ... (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 981)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 04.03.07 09:11 Tsiteeri
Jahutusvedeliku lõhn väljas tuntav tühikäigul või pika sõidu järel ...

Küsiksin kiirelt siis et kas teistel on ka ette tulud, et pikemast sõdust tulles või koha peal veidi kauem töötava mootoriga auto eest läbi jalutades olete tundnud jahutusvedeliku spetsiifilist lõhna. Huvitav on see et kuna eelmine suvi sai terve jahutussüsteem üle vaadatud ja vahetatud kõik tihendid (veepump) jms ära siis peale seda 15 000 km läbimist pole vedelik peaaegu üldse vähenenud ... seega leket pole. Lõhn tekkis peale seda kui flantsi purunemise järel ostsin uue paisupaagi korgi ... siit siis küsimus et kas kuuma mootoriga võib veidi rõhuga seonduvalt auru või vedelikku välja visata korgi vahelt et õhn tuntav on. Paisupaagi kork ju laseb teatavasti mingi osa survest välja kui ta korras on. Kui nii siis on ehk asi hoopis normaalne ja ennem oli ülesurve. Lekkeid ei paista igatahes olevat sest muidu oleks vedeliku kadu kah aga see seisab kogu aeg normis ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5 S6

postitati 04.03.07 09:22 Tsiteeri

selline asi, et millest sul see suur ülesurve tekib?
mul on v6 ja ka aegajalt haiseb natuke. aga ühel audil mida käisin näppimas oli kaugelt aru saada, et liiga suur surve sees ja kaane tihend vms lännu...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 04.03.07 10:43 Tsiteeri

Nu mina olen nagu aru saanud et kinnises süstemis tekkib ikka väike ülesurve mis jahutatakse maha kui sundvendikas tööle hakkab ... tunne on selline et muret võiks otseselt tundma hakata siis kui vedelik hakkab kuhugi kaduma ... samuti ei saa ma nagu kuidagi arvata et mul mootoril midagi viga on kuna suvel tehtud kap remondi käikus said absoluutselt kõik tihendid vahetatud .... ka radikas läbi pestud ja uus vedelik sisse oandud .... soojaks läheb ka ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.07 10:43 Tsiteeri

XZN M16
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.6% - SQL: 83.4%]