Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tagadifri õli vahetus (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 3225)
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 03.03.07 09:01 Tsiteeri
Tagadifri õli vahetus

Kas & kui tihti peaks tagadifri õli kontrollima.
Mis õli sinna käib.

Või ei pea ültse kontrollima nagu nendel asjadel millel sünnist surmani üks & seesama õli sees ???

Tahaks enad äsja soetatud Quattro'l ära kontrollida kuna lukku juurest paistab õline & ei teagi kas seal selle tõttu ültse midagi on, võibolla on juba tühjaks jooksnud.
Minu meelest on hääl ka natuke liiga vali, et kui õli ikka sees oleks siis peaks nagu ikka vaiksem olema aga ega mul enne pole quattroga tegmist olnud ka, päris vaikne ta kindlasti pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 03.03.07 18:48 Tsiteeri

Kui lekib siis tasub kontrollida. Siit küsimus kuidas sa seda tiffri häält kuulad, kuuled? Kui juba häält teeb nii, et seda sõidu ajal selgelt kuuleb, et tiffrist tuleb siis oleks vist aeg remondi peale mõtlema kakata.

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.07 16:15 Tsiteeri

No kunagi on lekinud, kuna difer seukse kuivanud õli/tolmu massiga koos.
Seega nüüd ei tea kas on korda tehtud & differ puhastamata jäätud või on õli välja tulnud & difer kuiv.

Häält kuulen jah sõidu ajal salongi ära, rahulikult sõites isegi rohkem kui mootori häält :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 04.03.07 16:17 Tsiteeri

Lase välja ja pane uus sisse. Käib iga sillaõli sinna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.07 11:31 Tsiteeri
Sai järgi vaadatud siis...

Põhimõteliselt oli õli normis.
Vähemalt küljepeal asuva korgini, see vist ikka on ju mõõduks ???

See et silla häält toas kuulda on võib olla tingitud ka sellest et mul praegu autost põrandamatid väljas :P

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.07 10:14 Tsiteeri

Seda kui tihti nüüd vahetada diffri õli ....olen ka ise palju mõelnud´ja selget sotti pole saanud. Enda jaoks võtsin sellise skaala mootoris vahetan 8000 km tagant ja diffrid 20 000 km. Loodan, et õige. Kuigi olen kohanud ka selliseid mehaanikuid, kes suure suuga räägivad, et manuaalis jne oin need õli eluaegsed . Minu arust on selline jutt jama. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 18.03.07 16:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Seda kui tihti nüüd vahetada diffri õli ....olen ka ise palju mõelnud´ja selget sotti pole saanud. Enda jaoks võtsin sellise skaala mootoris vahetan 8000 km tagant ja diffrid 20 000 km. Loodan, et õige. Kuigi olen kohanud ka selliseid mehaanikuid, kes suure suuga räägivad, et manuaalis jne oin need õli eluaegsed . Minu arust on selline jutt jama. :D
20 000 km mina arvan et nii tihti vahetada pole küll mõtet. Pole tegelt üldse kuulnud, et autol tagadifris õli peaks vahetama. Väljaarvatud väga vanad ja suure läbisõiduga autod. MB automaatkastis tuleb õli vahetada 100000 km järel ja uutel BMW del ei vahetata üldse õli. Mina küll ei näe difri õli vahetusel mõtet. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 18.03.07 16:14 Tsiteeri

Kui difri õli korraliku paned, siis 100 000km pole küll asja seda enam nokkida.

12.301@181km/h
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.9% - SQL: 74.1%]