Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas A6 ongi selline..(käivitamine) (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 4058)
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 avant 2,5TDI -94a

postitati 02.03.07 15:19 Tsiteeri
Kas A6 ongi selline..(käivitamine)

Mure siis selline.Kui auto seisab paar tundi (enne mootor töösoe)siis ei taha üldse käima minna. Küünlaid veel ei anna aga käima ka ei lähe. Ketra pool minutit enne kui käima läheb. Selle anduri ma vahetasin ära mis annab küünaldele märku , aga kasu ei midagi. Siit kuskilt lugesin et se pidigi nende audide viga olema. Autoks siis A6 2.5tdi 103kw 94a.
Kas ei olegi muud lahendust kui sellele andurile lüliti vahele ja peab ise küünlaid hakkama andma?
Tänud kõigile kes viitsivad vastata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.03.07 15:46 Tsiteeri

Lase eelsüütenurk natuke varajasemaks keerata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sults
huviline

Registreerunud 17.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2.5TDI 103 kw AEL Quattro

postitati 02.03.07 16:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Lase eelsüütenurk natuke varajasemaks keerata.
Aga kuidas see mõjub pikas perspektiivis mootorile?Kas küttekulu ka suureneb?Kuidas co ja tahmasus on,ja mida arvavad klapid?
Paremini jakergemini käivitub kindlasti!
Kuidas mõjub minekule?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.07 13:02 Tsiteeri

kui mootor on töösoe ja sa käivitad seda kohe peale seda kui seisma paned, kas siis läheb matsust käima? Kuidas külmaga on? Selline mulje jääb et kütus vajub ära :P

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 03.03.07 14:02 Tsiteeri

mul oli sama probleem... külmalt sain käima aga kui soojaks sõitsid ja sis tahtsid uuesti käima panna võisid ennast lolliks kedrata... viga oli lihtne, süüde oli lihtsalt valeks läinud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.07 19:34 Tsiteeri

Kui mootor on töösoe siis läheb ikka kohe matsust käima. Probleem just siis kui on paar tundi seisnud.
Küte ei vaju maha sest , kui ma võtan temperatuuri andurilt juhtme maha siis annab küünlaid ja siis on paugupill.

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 04.03.07 02:13 Tsiteeri

äkki siis temp andur kalab.

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.07 03:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
äkki siis temp andur kalab.

Temperatuuri anduri just vahetasin ära,kasu ei midagi
maksis 105.-

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 04.03.07 08:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aigar52
... Siit kuskilt lugesin et se pidigi nende audide viga olema. ...

Huvitav, mul siis erand kinnitab reeglit? Pole enda massinal säärast probleemi veel täheldanud. Hommikuti on vähe pikema kummiga, aga päeval paugupill. Ka siis kui seisnud paar tundi ja küünlaid ei küsi.

jan76
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2.5 tdi 120kw

postitati 06.03.07 13:01 Tsiteeri

Mul on täpselt sama jama: kui on seisnud 2-4 tundi, siis tuleb 10-15 sekundit käiata. Pikemal või lühemal seismisel käivitub korralikult. Eelmine kevad lasin Revalis uurida - vahetati andureid ja midagi ka rihmaga mässati (märgid olid vist valesti, täpselt ei mäleta) - ja tundus, et sai korda. Tegelikult läksid ilmad juba soojaks ja probleem kadus. Sel talvel on 2-4 tunniseid pause vähem ja eriti ei häiri aga lahendust ootan huviga :)

Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.9TDI 81 kW, B4 2,0 85 kW, B3 1,9E 83kW

postitati 06.03.07 20:19 Tsiteeri

Mul oli sama probleem enne, kui viisin korralisse hooldusesse ja siis selgus, et hammasrihm oli vana ja süüde tänu sellele pea hamba jagu vale!! Nüüd kõik OK!

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 07.03.07 07:13 Tsiteeri

Vana rihm ei saa momenti valeks ajada, kui see pole totaalselt väljaveninud.

waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 07.03.07 10:51 Tsiteeri

Ühe A6-ga sellise analoogse murega kokku puutunud, ok külmast peast polnud ka just paugupill, aga peale mõnetunnist seismist ikka asi püstihull- lahenduseks sai pumba remont :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.07 16:24 Tsiteeri

Mina tegin nüüd enda trakale lüliti vahele. Panen ise lülitist küünlaid ja siis ei ole mingit ketramist,kohe paugu pill.
Hammasrihmas ei tohiks viga olla,see on mingi 20000 tagasi vahetatud. Ja ma arvan et pumbas ka viga ei ole,sestkui ma ikka küünlaid annan siis kohe käivitub.

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 07.03.07 18:40 Tsiteeri

Nu vot mehel nupp nokib :cool: Olen ise ka vaadanud et kui ilm ei ole ei siga ei kägu siis tahab natuke pikemat käivitust, aga mitte pool minutit. Selle traktori mudeli eripära :P
Aga mõningate fordi mudelitel on see lahendatud nii et annab isegi suvel mõneks ajaks eelsüüte küünlad ja käivitub matsust. Proovisin ühte suht uut fordi mudelit ja kui küünlaid ära ei oodanud siis käivitus oli ka suht pikk(südasuvel).
Veel olen seda katsetanud, et kui küünlaid ei anna siis lasen starteriga mõned ringid, süüde välja ja siis uuesti, käivitub kohe ;)

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.07 21:53 Tsiteeri

Hõõh, paistab et teie traktoritel on bemmi ridakuuese mootori tõbi ehk lihtsalt öeldes kulunud kõrgsurvepump. Külmaga on kütus paks ja plunzer surub käivituskogused pihustitest läbi. Soojaga on küte vedel ja surve jääb lahjaks eriti TDi mootoril, kuna pihustid nõuavad ikka tublid 170-190bar. Küünlad aitavad käivitada. Bemmidel on selline asi väga suur peavalu kuna 6silindrilisel mootoril teeb kõrgsurvepumba plunzer 1,5korda rohkem tööd kui 4sil-sel. 5sil-ne jääb 4 ja 6se vahele :P Põhimõtteliselt probleemist jagu saada aitab pumba rikkamaks "kolkimine". Minek läheb paremaks, janu suuremaks ja probleem peaks ära kaduma :P

renxxfrencenz
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.07 15:42 Tsiteeri

mul selline jama et käima ei lähe yldse ja öeldi diagnostis et kõrgsurvepump läbi, aga probeelmiks võiks võtta samad asjad mis teil siin ette tulnud, et vahest läheb käima ja vahest ei. nyyd muidugi ei läinud yldse:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.07 11:00 Tsiteeri

Variant oleks küünalde relee temp andurile mingi takk vahele panna.

renxxfrencenz
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.07 04:40 Tsiteeri

Lasin kõrgsruvepumba uue panna, peale seda natuke raske käivitub siis kui auto on sõitnud mingi aeg ja siis käivitan, nagu yleval postitustes mõnel oli.

Külmalt kohe läheb käima, enne seda pumba vahetust tehti nukkvõllide ja jubinate vahetus.
Kas peaks mõtlema et mingi jama on, et ta nii teeb?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 19.08.07 18:44 Tsiteeri

mul sarnane probleem,kuigi ei pea päris nii pikalt käivitama.Käisin diagnostis,avastati et kõrgsurve pumba kaan omadega pees.See maksvat mingi 6k.Kui selle jaoks raha kunagi üle jääb ja ära vahetan,eks siis annan teada,kas käivitumine paremaks läks või mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 22.08.07 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
mul sarnane probleem,kuigi ei pea päris nii pikalt käivitama.Käisin diagnostis,avastati et kõrgsurve pumba kaan omadega pees.See maksvat mingi 6k.Kui selle jaoks raha kunagi üle jääb ja ära vahetan,eks siis annan teada,kas käivitumine paremaks läks või mitte.

Kõrgsurve kaan sai siis ära parantatud aga käivitamist ei mõjutanud see grammigi:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
renxxfrencenz
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 16:05 Tsiteeri

Mul vahetatud kõrgsurvepump ja nõrgad eelsüüteküünlad, aga samamoodi väike viivitus sees käivitamisel. ei saa kohe mitte aru millest tulnud, et peale pumba vahetust see selliseks ka läks.

Võibolla siis läks süüde valeks kui midagi seal tehti

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 36.8% - SQL: 63.2%]