Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: V8 3,6 1992.a automaatkasti õlivahetus,kas keegi pole siis õli vahetand... (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2760)
Olaf
huviline

Registreerunud 23.12.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8

postitati 17.03.07 21:43 Tsiteeri

Seda võid ise teha küll. Töö selline, et auto üles tõstukil või aitab ka kanal. Esmalt X toru lahti lambda ka lahti päästa või lihtsam jätta see koos toruga rippu. siis õli punn ära, õli välja mingisse 5-sesse kanistrisse mis ka läbi paistab - see selleks et pärast kallad poole samasuguse koguse umbest sisse tagasi uut õli. Sul peab lisaks olemas olema ka autom kasti õlimõõte varras. Kui õli väljas siis põhja küljest toru lahti, siis põhi alt ära siis omakorda filter lahti päästa ja uus panna, sellel ka üks kummirõngas, põhja tihend ka uus panna ja põhi ilusti ära puhastada ja seal sees olevaid magneteid mitte ära kaotada. Siis ülejäänud kama uuesti tagasi panna ja hakata õli valama. Kui sul õli tase oli enne sooja kasti õliga täpselt keset varda märke siis kalla kolmveerand suht julge õli kogust kohe sisse ja siis lase tühikäigul töötada nii 10 minti et õli valguks igale poole, siis käigud kohapeal läbi käia ja õli tuleks soojaks ajada ning siis saaks selle lõpuks ka õigele pasemele, mis peab asendis P olema tühikäigul töötava mootoriga ja enne seda korra kõik käigud läbi käia. Õli tase PEAB olema min ja max kriipsu vahelise ala keskel.

Neid osasid kindlalt vaja.

018321371 TIHEND
018325433B õLIFILTER autom.k/kast
018325443 TIHEND

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 17.03.07 21:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaupc
sooviksin vahetada automaatkasti õli v8,1992.3,6.kas on mõtet ise teha voi lasta teha. võib- olla teab keegi kus sellist tööd tehakse ja mis hinna eest.aitüma.

Edit by lorrap: Muutsin teema pealkirja teema kohta infot andvaks. Katsu tulevikus pealkirju paremini sõnastada.

kas keegi pole siis automaatkasti õli vahetanud???

Kui oled Rakvere mees ja ise ei viitsi teha,siis soovitan sõmerul Pikaremis lasta teha. Üks mehaanik seal audi fänn, jägab seda hästi ja teeb korralikult. Ise lasin ka seal kõik teha. Neil seal kõik õlid jne ka olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
unimyts.
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi V8 3,6 Quattro

postitati 12.05.07 17:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Olaf
Seda võid ise teha küll. Töö selline, et auto üles tõstukil või aitab ka kanal. Esmalt X toru lahti lambda ka lahti päästa või lihtsam jätta see koos toruga rippu. siis õli punn ära, õli välja mingisse 5-sesse kanistrisse mis ka läbi paistab - see selleks et pärast kallad poole samasuguse koguse umbest sisse tagasi uut õli. Sul peab lisaks olemas olema ka autom kasti õlimõõte varras. Kui õli väljas siis põhja küljest toru lahti, siis põhi alt ära siis omakorda filter lahti päästa ja uus panna, sellel ka üks kummirõngas, põhja tihend ka uus panna ja põhi ilusti ära puhastada ja seal sees olevaid magneteid mitte ära kaotada. Siis ülejäänud kama uuesti tagasi panna ja hakata õli valama. Kui sul õli tase oli enne sooja kasti õliga täpselt keset varda märke siis kalla kolmveerand suht julge õli kogust kohe sisse ja siis lase tühikäigul töötada nii 10 minti et õli valguks igale poole, siis käigud kohapeal läbi käia ja õli tuleks soojaks ajada ning siis saaks selle lõpuks ka õigele pasemele, mis peab asendis P olema tühikäigul töötava mootoriga ja enne seda korra kõik käigud läbi käia. Õli tase PEAB olema min ja max kriipsu vahelise ala keskel.

Neid osasid kindlalt vaja.

018321371 TIHEND
018325433B õLIFILTER autom.k/kast
018325443 TIHEND

Aga tekkis küsimus selle kohta et kust sa selle õlivarda võtad?Mina isiklikult enda autol sellist asja küll ei leidnud,oli ainult kork toru otsas ja asja edasi uurides selgus et õli koguse vaatamine on ainult servise rida...kas ma eksin?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mig
huviline

Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD

postitati 12.05.07 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga tekkis küsimus selle kohta et kust sa selle õlivarda võtad?Mina isiklikult enda autol sellist asja küll ei leidnud,oli ainult kork toru otsas ja asja edasi uurides selgus et õli koguse vaatamine on ainult servise rida...kas ma eksin?

jah, talinas selleks Reval reeglina ja 5k võta kaasa.
mõistlik on seal omada piisavalt õli. mul ntx ei old, loodan, et ei mõjunud pahasti...

mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
unimyts.
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.07 09:00 Tsiteeri

Ja nüüd seisangi dilemma ees..on küll hea ja ilus auto aga olen harjunud ka asju ise tegema ja sellega seoses oleks vaja ikkagi mul seda õlivarrast,kui keegi seda omab siis äkki saaks kontakti,
53328440

Minu arvamus on selline et teenindusse ma küll seda viit kilo jätta ei taha niikaua kui mul endal käed otsas on!

raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.07 09:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Darkdog
Tsitaat:
Algselt postitas: kaupc
sooviksin vahetada automaatkasti õli v8,1992.3,6.kas on mõtet ise teha voi lasta teha. võib- olla teab keegi kus sellist tööd tehakse ja mis hinna eest.aitüma.

Edit by lorrap: Muutsin teema pealkirja teema kohta infot andvaks. Katsu tulevikus pealkirju paremini sõnastada.

kas keegi pole siis automaatkasti õli vahetanud???

Kui oled Rakvere mees ja ise ei viitsi teha,siis soovitan sõmerul Pikaremis lasta teha. Üks mehaanik seal paadund audi fänn, jägab seda hästi ja teeb korralikult. Ise lasin ka seal kõik teha. Neil seal kõik õlid jne ka olemas.

Seal on ainult tohutud järjekorrad :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 19.05.07 09:26 Tsiteeri

Tsitaat:

Ei eksi. Õlivarrast seal polegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mig
huviline

Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.07 11:24 Tsiteeri

krms küll. äkkikeegi nihverdaks välja selle õlivarda.
üks traat ei saa ju ometi nii keeruline olla, et keegi seda ei oma ja alati peab 5k Revalisse jätma.

on kellelgi äkki olemas see "traat"?
omistaks isegi sellise replica, millega siis "õlivahetuses" käia. sest mul ntx endal ei ole tõstukit ja tahtmist seda paku otsas teha :)

mig
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 19.05.07 12:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mig
...ja alati peab 5k Revalisse jätma.

Ei pea alati ju Revalisse minema. :) Saab ka palju odavamalt.
Läbi elatud teema. Mina käisin kunagi Taketis, summat enam ei mäleta aga igati normaalsed inimesed- ja hinnad.

Taket Servis.
Tallinn, Tuuliku tee 2, tel. 5133049.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 19.05.07 20:24 Tsiteeri

Mina ostsin romulast esimese ettejuhtuva automaatkasti õlivarda (tegelikult võib väga edukalt kasutada ka mootori õlivarrast) ja jätsin meelde õlitaseme enne vahetust. Pärast sama palju sisse ja ok.
Üritatakse lihtsast asjast mingit kosmoseteadust teha samas pole kasti õli vahetamine millegi poolest keerulisem kui mootoriõli vahetamine. Vana välja nii palju kui saab, uus filter ja uus õli sisse. Soovitatakse millegipärast jahtunud kasti puhul teha.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
unimyts.
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.07 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo
Tsitaat:
...ja alati peab 5k Revalisse jätma.

Ei pea alati ju Revalisse minema. :) Saab ka palju odavamalt.
Läbi elatud teema. Mina käisin kunagi Taketis, summat enam ei mäleta aga igati normaalsed inimesed- ja hinnad.

Taket Servis.
Tallinn, Tuuliku tee 2, tel. 5133049.

Taketis käisin küsimas,saadeti kuu peale,sest sellel isendil(v8)on seal subuti ajamaha võtta ja siis pole neil seda õlimõõtevarrast ja kui läbi suure palun sõna olidi nõus ikkagi tegema oli hinnaks 5 kilo raha!Aga tegemiseks ikkagi ei läinud kuna neil oli pikk järjekord ja töömees arvas et ei taha ikkagi niipalju vaeva näha,milleks servised üldse olemas on kui sellise tööees ära kohkuvad?

mig
huviline

Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.07 19:15 Tsiteeri

kui sul on V8, siis anna teada, mis see tase peab olema ja saame mehed õnnelikuks :) cm pihku ja mõõda oma pulk ülevalt ära. mul ntx kast jookseb alt mingist jahutuse toru vahelt ja kohe kuidagi ei taha seda näppida. Revalis pandi õli peale, aga sellest on aega möödas. muidu mõte jummala hea, tõesti pole keeruline :)

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Mina ostsin romulast esimese ettejuhtuva automaatkasti õlivarda (tegelikult võib väga edukalt kasutada ka mootori õlivarrast) ja jätsin meelde õlitaseme enne vahetust. Pärast sama palju sisse ja ok.
Üritatakse lihtsast asjast mingit kosmoseteadust teha samas pole kasti õli vahetamine millegi poolest keerulisem kui mootoriõli vahetamine. Vana välja nii palju kui saab, uus filter ja uus õli sisse. Soovitatakse millegipärast jahtunud kasti puhul teha.

mig
unimyts.
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.07 07:50 Tsiteeri

Tsitaat:
kui sul on V8, siis anna teada, mis see tase peab olema ja saame mehed õnnelikuks :) cm pihku ja mõõda oma pulk ülevalt ära. mul ntx kast jookseb alt mingist jahutuse toru vahelt ja kohe kuidagi ei taha seda näppida. Revalis pandi õli peale, aga sellest on aega möödas. muidu mõte jummala hea, tõesti pole keeruline :)

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

ma nüüd ei saanud täpselt aru kellele see postitus oli aga õlivarda kohapealt,minul on see olemas,läksin suure vihaga forssi ja tellisin ära,320EEKi ja õlivarras olemas!
kui keegi mõõta tahab siis võin laenata!

ats666
huviline

Registreerunud 25.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,0 TDI Q

postitati 03.07.07 10:24 Tsiteeri

Kui keegi soovib siis mul üks õlivarras üle:D
Võin sümboolse tasu eest ära müüa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]