Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kaskokindlustusest (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 3832)
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.07 06:44 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
peab vist ikka smartkey'ga 4matic mersu poole vaatama hakkama... siis saab rahulikumalt hingata.

Kasko peale oled mõelnud, kasvõi minikasko?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arli
huviline

Registreerunud 11.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.07 07:03 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
Tsitaat:
peab vist ikka smartkey'ga 4matic mersu poole vaatama hakkama... siis saab rahulikumalt hingata.

just tahtsin sama küsida ;)

kuigi ega audide puhul ei saa isegi mini kaskot odava rahaga - kui just mingi täiesti tavaline ilma lisadeta audi ei ole. näitena võin tuua 91 aasta 90 coupe millel oli helehall nahksisu + automaat + must kerevärv + puittekoor + kont jne .. minikasko eest küsiti 5000.- aastas! samas tavalise b3 kerega 80 eest taheti 1000.- aastas!

summad erinevad aga igal juhul oleks mõistlik seda kasko asja kaaluda .. eriti kui tegemist on audiga :)

www.ohutuspartner.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 22.02.07 06:34 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

Kole värk kui maksta 38k aastas siis 130k maksad kindlustusele natuke rohkem kui kolme aastaga.....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 06:49 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

Oleneb mis riskid valid, kalliks teeb kaskomakse just liiklusavarii risk. Ehk siis teisisõnu tuntakse seda "superkasko" nime all. Kui minna suvalisse kindlustusseltsi ja paluda teha pakkumine ainult varguse vastu, on need numbrid kõvasti väiksemad. Iseasi on see, et kui juba kasko teha, siis tahaks ju kõike riske maandada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 22.02.07 07:21 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

bmw 330ci 2000a superkasko oli 13,5k aastas:) ( hind autol 250k) mis jutt see on et bemmil kallim kasko?

Tsitaat:
Tsitaat:

olen kyll, omavastutus ju ikka 15%. '98 a6'l 25k aasta(140k). 96a a8'le tehti pakkumine 38k aasta(130k) mis on kõvasti kallim kui uuel länkkaril(500k). samas sõbral 04a viimane e-klass ja 16k aasta(350k), teisel 03a avensis ja kasko 8k aasta(250k)....paneb mõtlema.

audil ikka rõvedalt kallis kasko, aga bmw'l veel kallim.

Competition
huviline

Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.

postitati 22.02.07 07:26 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

mul näiteks competitioni minikasko aasta 2500.-EEK ja A6 Quattro 99.a.supetkasko aastamaks 10500.-EEK,ei ütleks et eriti kallis lõbu oleks aga saab rahulikult magada vähemalt:)

bazarre
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2,8 1999(sodi), Ford Focus08 STW Ghia

postitati 22.02.07 09:20 Tsiteeri
Kaskokindlustusest

Tsitaat:
Algselt postitas: Competition
mul näiteks competitioni minikasko aasta 2500.-EEK ja A6 Quattro 99.a.supetkasko aastamaks 10500.-EEK,ei ütleks et eriti kallis lõbu oleks aga saab rahulikult magada vähemalt:)

Kus nii odav veel on? Mul sama aasta ja ERGO pakkus 1800 kuus ning Salva 1070 kuu...mootor 2.8

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 22.02.07 09:56 Tsiteeri

Peale seesamite ja salvade soovitaks pakkumise võtta ka Hansa Varakindlustusest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 10:02 Tsiteeri

Mina ei soovita üldse kindlustusfirmasse kohale minna, palju mugavam on võrrelda erinevate kindlustuste pakkumisi läbi neti, näiteks E-kindlustuses
Sisesta netis 1 min jooksul oma masina andmed ja pakkumine arvutatakse kohe välja.
Seal lehel on kõik kindlustusfirmad esindatud ja minu kogemus näitab küll seda, et E-kindlustuse kaudu saab soodsama pakkumise kui otse kindlustusfirmast. Lisaks siis muidugi saab kohe ka konkureerivate firmade pakkumised.

tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 22.02.07 10:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
Mina ei soovita üldse kindlustusfirmasse kohale minna, palju mugavam on võrrelda erinevate kindlustuste pakkumisi läbi neti, näiteks E-kindlustuses:
http://www.e-kindlustus.ee/delfi/index.php?wmr=1172138287744

Sisesta netis 1 min jooksul oma masina andmed ja pakkumine arvutatakse kohe välja.

Seal lehel on kõik kindlustusfirmad esindatud ja minu kogemus näitab küll seda, et E-kindlustuse kaudu saab soodsama pakkumise kui otse kindlustusfirmast. Lisaks siis muidugi saab kohe ka konkureerivate firmade pakkumised.11

Seal ei saa personaalseid pakkumisi (ka nende jaoks ei pea kohale minema, piisab maili kasutamisest), mis on üldjuhul ikkagi soodsamad aga pildi saab sealt selgemaks küll. Kunagi lasin omale liikluskindlustust seal teha, saadeti jälle meeldetuletus ning poliis mailile.

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 22.02.07 10:19 Tsiteeri

hind ei tohi kindlasti olla ainuke mida selsti valimisel vaadata. Seesam - salva kui väiksed ja väetid meelitavad odava hinnaga kuid kahjujuhtumi korral saad selle venitamise ja närvikulu nöol kõik tagasi ja rohkemgi veel. Natuke nõme kui ei suudeta kahe kuu juuksul otstustada kus ja kuidas autot taastada+värvida. Ja kõigele lisaks valetavad otse näkku.

IF - kõige kiirem ja viisakam selts

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jass
huviline

Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525

postitati 22.02.07 10:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Absolut

IF - kõige kiirem ja viisakam selts

Selle üle võib muidugi vaielda. Minul ei õnnestunud IF kindlustusest kahjujuhtumi kohta rohkem kui aasta jooksul mingi vastust saada. Igati vingerdavad kõrvale kahju kompenseerimisest.

Üldse on kindlustamine Eestis suhteliselt nutune teema, kuna Eesti kindlustusfirmad on üliahned. Kui välismaal on tavaline, et kindlustusfirmad maksavad kindlustajatelt saadud rahast ca 90 - 95 % kahjude katteks tagasi, siis Eestis makstakse tagasi vaevalt pool saadud rahast. Ülejäänud osa jäetakse tegevuskuludeks ja kasumiks.
Eks sellepärast Hansapank kindlustusturule tuligi, et kasumlikkus on ülikõrge.
Kliendi seisukohast jälle on asi mage - kindlustusmaksed on kõrged ja kindlustusjuhtumi korral võib kahju ikkagi kompenseerimata jääda või siis venitatakse senikaua, kuni klient lõpuks nõustub kasvõi mingi osa rahast kätte saama.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.02.07 12:00 Tsiteeri

Minu arvates on kaskokindlustus üks paras katuse maksmine. Paari aasta kindlustusega maksad rohkem ära kui ühe keskmise avarii tagajärgede likvideerimine maksma läheks. Juhul kui üldse juhtub midagi enda süül. Kui ostan kallima auto, siis arvestan ka sõites sellega, et remont on kallis. Ja kui juhtub - so what, eks võtan siis laenu ja lasen korda teha. KUI JUHTUB.

Ei poolda kindlustusseltside nuumamist. Vereimejad. Naljakas vaadata, kuidas mõned tuttavad iga kuu poole palgast kaskosse ja liisingusse tambivad. Mille nimel?

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 22.02.07 12:14 Tsiteeri

Eks kindlustus on natuke sarnane loteriiga - kuniks vaja ei ole/ ei võida, seni on mõttetu tampida raha sinna.
Teisest küljest tuleb arvestada sellega, kuidas auto igapäevane kasutaja selle autoga ringi käib: mina pole 10a pidevalt roolis olles veel ühtegi kõksu teinud, ei näe ka põhjust maksta. Samas tean vendi, kes 2-3x aastas omal süül kuskile ära rihivad (oo jumal - anna neile natukenegi sõiduoskust :D) ja neile on kasko nagu ruskias silmaauku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 12:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Naljakas vaadata, kuidas mõned tuttavad iga kuu poole palgast kaskosse ja liisingusse tambivad. Mille nimel?

Usu, on väga palju inimesi, kes tekitavad sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusi, pääsedes ise vaid ca 3000 omavastutuse osaga.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 12:43 Tsiteeri

Seesamist soovitan isikliku kogemuse põhjal suure kaarega eemale hoida.Hullemaid peedistajaid ja ajudeni***jaid pole veel kohanud.Ja lõpptulemus oli ikka 0.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 12:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Usu, on väga palju inimesi, kes tekitavad sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusi, pääsedes ise vaid ca 3000 omavastutuse osaga.

Võibolla nad ei peaks siis sõitma autodega, millele annab sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusid teha? Paraku eestlane peab ju end lõhki laenama ja üle jõu elama...

Edit @ 22.02.07 15:45

Minu jaoks on sellised kindlustused enda vastutusest vabaks ostmise maiguga.

Ok, kraapisid viimase raha kokku, laenasid veel natuke juurde ja ostsid endale üle jõu käivalt kalli auto (et kõik näeks, et ikka edukas oled, noh). Juhtus, et olid liiga uljas ja keerasid selle üle katuse. Raha taastamiseks enam pole. Ok, ole mees, müü vrakk maha ja osta odavam auto asemele. Käed-jalad otsas, küll teenid jälle, et soovi korral kunagi uuem ja parem osta. Kui ei, siis milleks üldse autot pidada, ühistransport liigub ju ilma igasuguse riskita.

Kogu elu ei saa riskivabaks osta. Kui ma lähen Black Jack'i mängima ja diiler võtab endale ässa, siis ma ei kindlusta kunagi oma panust, kuigi see oleks mõistlik. Mida kuradit ma sinna kasiinosse siis üldse ronisin, kui ma valmis kaotama pole?

Kindlustamist pean ma mõistlikuks ainult endast sõltuvate inimeste kasuks. Kui naise-laste-vanemate elud minu sissetulekutest sõltuma peaks ja võib juhtuda, et ühel päeval mind enam ei ole, siis vot seda riski ma tõesti võtta ei tahaks, et nemad lageda teava alla kolima peaksid.

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 22.02.07 12:56 Tsiteeri

Tekkis selline küsimus, et kas keegi on kokku puutunud kasko kindlustuse tegemisega väljaspool Eestit, näiteks Soomes? Nimelt Eestis on üldiselt võimatu saada superkaskot unikaalsetele (eksklusiivsed mudelid, haruldased ja forseeritud/tuunitud jne), autodele, mis on paarikümne aasta vanused. Kui saadki läbi meeletu surumise pakkumise, siis selle hind on meelega nii haigelt kõrgeks aetud, et sa mingil juhul seda kindlustust ei võtaks. Olen kuulnud, et Soomes pidavat see asi tunduvalt arenenum olema?

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 22.02.07 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Võibolla nad ei peaks siis sõitma autodega, millele annab sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusid teha? Paraku eestlane peab ju end lõhki laenama ja üle jõu elama...

Usu mind, väga lahe oli saada A200 eest peale Mailise tekitatud jama 135k.

Sama ka S2 puhul, kuid summa oli kahjuks väiksem. Ca. 60% auto tegelikust väärtusest.

Peale neid juhtumeid leian mina, et kindlustus ON odav...

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 13:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiireaudi

Sama ka S2 puhul, kuid summa oli kahjuks väiksem. Ca. 60% auto tegelikust väärtusest.

Tavaline inimene ei oska/julge/viitsi sel moel nihverdada, et talle pärast õnnetust kindlustusest mingi kasu tõuseks. Kui hästi läheb, saab kulud tasa.

Konrad
klubiliige

Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider

postitati 22.02.07 16:42 Tsiteeri

Mõttekuse otsustagu igaüks ise oma rahakoti ja unerahu järgi, aga näiteks tean ühte liising masinat mille 3 aastase kasutusaja jooksul väikeste koksude remont läks kindlustusele sama palju maksma kui nad selle 3 aasta jooksul rentnikult maksetena said. Rentnikule puhasvõit kuna liisingauto peab kaskoga niikuinii olema. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 22.02.07 18:12 Tsiteeri

Aga mis saab siis,kui migi narkar tuleb öösel,silmad punnis, sinu auto jääb talle loomulikult ette??Pistab tule otsa,lõhub kõik klaasid,rebib istme naha noaga nagu kass katki?Teeb kõik maatasa?Kui naine paneb mingi kerge kõksu?Kui rekka alt sulle(tegelikult ,kust iganes) kivi rahe tuleb?

Mina maksan ja olen rahul.Alguses tundus mullegi,et mõttetu,aga eelmisega sõitsin nii,et iga olukorra peale oli j... püksis.Nüüd magan rahulikult ja kui keegi peakski oma oskamatust parklas,või kus iganes, näitama siis ...Vähem muresid!:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 22.02.07 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
bmw 330ci 2000a superkasko oli 13,5k aastas:) ( hind autol 250k) mis jutt see on et bemmil kallim kasko?

sõbra e38 750'i (150k äkki)aasta kasko oli 45k. nüüd vist tsipa odavam, aga võrreldes a8 ja s-klassiga oli mersu kõige odavam, siis audi ja siis buumer. (pole ühelgi tuttaval väikest rullnokka, ilmselt a4 kasko ka räigelt odavam kui a8 oma :))

mulle ei mahu lihtsalt see pähe, kuda on 10a vana a8 kasko kallim kui tutikal länkkaril mida on väga lihtne varastada ja mida ka väga palju tehakse. venemaal ei kehti ükski eesti kasko länkkaril :)

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 22.02.07 18:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik
Seesamist soovitan isikliku kogemuse põhjal suure kaarega eemale hoida.Hullemaid peedistajaid ja ajudeni***jaid pole veel kohanud.Ja lõpptulemus oli ikka 0.

mullgi oli seesam, 2kuud tagasi käisin kahjukäsitleja juures, olin kannataja rollis( küljepeegel, suunatuli, väiksemad värvikahjustused) siiamaani ei kippu ega kõppu, kuu tagasi vahetasin ka kindlustus firmat:D

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 22.02.07 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: kiireaudi

Tavaline inimene ei oska/julge/viitsi sel moel nihverdada, et talle pärast õnnetust kindlustusest mingi kasu tõuseks. Kui hästi läheb, saab kulud tasa.

:o nihverdada ???

Black, mina olen aus inimene ja maksin kindlustusmakseid vastavalt auto hinnale, mitte ei tegelenud kellegi petmisega.

Btw, kui S2 mulle tagasi pakuti, pidasin nõu ka kindlustusinimestega.

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 40.0% - SQL: 60.0%]