Lehekülgi: 1 2 |
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.07 06:44
|
|
|
Kaskokindlustusest
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
peab vist ikka smartkey'ga 4matic mersu poole vaatama hakkama... siis saab rahulikumalt hingata. |
Kasko peale oled mõelnud, kasvõi minikasko?
|
|
|
arli
huviline
Registreerunud 11.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
postitati 22.02.07 06:34
|
|
|
Kaskokindlustusest
Kole värk kui maksta 38k aastas siis 130k maksad kindlustusele natuke rohkem kui kolme aastaga.....
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.07 06:49
|
|
|
Kaskokindlustusest
Oleneb mis riskid valid, kalliks teeb kaskomakse just liiklusavarii risk. Ehk siis teisisõnu tuntakse seda "superkasko" nime all. Kui minna
suvalisse kindlustusseltsi ja paluda teha pakkumine ainult varguse vastu, on need numbrid kõvasti väiksemad. Iseasi on see, et kui juba kasko teha,
siis tahaks ju kõike riske maandada.
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 22.02.07 07:21
|
|
|
Kaskokindlustusest
bmw 330ci 2000a superkasko oli 13,5k aastas ( hind autol 250k) mis jutt see
on et bemmil kallim kasko?
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
Tsitaat: | Algselt postitas: MaQQu
Kasko peale oled mõelnud, kasvõi minikasko? |
olen kyll, omavastutus ju ikka 15%. '98 a6'l 25k aasta(140k). 96a a8'le tehti pakkumine 38k aasta(130k) mis on kõvasti kallim kui uuel
länkkaril(500k). samas sõbral 04a viimane e-klass ja 16k aasta(350k), teisel 03a avensis ja kasko 8k aasta(250k)....paneb mõtlema.
audil ikka rõvedalt kallis kasko, aga bmw'l veel kallim. |
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
postitati 22.02.07 07:26
|
|
|
Kaskokindlustusest
mul näiteks competitioni minikasko aasta 2500.-EEK ja A6 Quattro 99.a.supetkasko aastamaks 10500.-EEK,ei ütleks et eriti kallis lõbu oleks aga saab
rahulikult magada vähemalt
|
|
|
bazarre
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Quattro 2,8 1999(sodi), Ford Focus08 STW Ghia
|
postitati 22.02.07 09:20
|
|
|
Kaskokindlustusest
Tsitaat: | Algselt postitas: Competition
mul näiteks competitioni minikasko aasta 2500.-EEK ja A6 Quattro 99.a.supetkasko aastamaks 10500.-EEK,ei ütleks et eriti kallis lõbu oleks aga saab
rahulikult magada vähemalt |
Kus nii odav veel on? Mul sama aasta ja ERGO pakkus 1800 kuus ning Salva 1070 kuu...mootor 2.8
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 22.02.07 09:56
|
|
|
Peale seesamite ja salvade soovitaks pakkumise võtta ka Hansa Varakindlustusest.
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.07 10:02
|
|
|
Mina ei soovita üldse kindlustusfirmasse kohale minna, palju mugavam on võrrelda erinevate kindlustuste pakkumisi läbi neti, näiteks E-kindlustuses
Sisesta netis 1 min jooksul oma masina andmed ja pakkumine arvutatakse kohe välja.
Seal lehel on kõik kindlustusfirmad esindatud ja minu kogemus näitab küll seda, et E-kindlustuse kaudu saab soodsama pakkumise kui otse
kindlustusfirmast. Lisaks siis muidugi saab kohe ka konkureerivate firmade pakkumised.
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 22.02.07 10:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cmp
Mina ei soovita üldse kindlustusfirmasse kohale minna, palju mugavam on võrrelda erinevate kindlustuste pakkumisi läbi neti, näiteks
E-kindlustuses:
http://www.e-kindlustus.ee/delfi/index.php?wmr=1172138287744
Sisesta netis 1 min jooksul oma masina andmed ja pakkumine arvutatakse kohe välja.
Seal lehel on kõik kindlustusfirmad esindatud ja minu kogemus näitab küll seda, et E-kindlustuse kaudu saab soodsama pakkumise kui otse
kindlustusfirmast. Lisaks siis muidugi saab kohe ka konkureerivate firmade pakkumised.11 |
Seal ei saa personaalseid pakkumisi (ka nende jaoks ei pea kohale minema, piisab maili kasutamisest), mis on üldjuhul ikkagi soodsamad aga pildi saab
sealt selgemaks küll. Kunagi lasin omale liikluskindlustust seal teha, saadeti jälle meeldetuletus ning poliis mailile.
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 22.02.07 10:19
|
|
|
hind ei tohi kindlasti olla ainuke mida selsti valimisel vaadata. Seesam - salva kui väiksed ja väetid meelitavad odava hinnaga kuid kahjujuhtumi
korral saad selle venitamise ja närvikulu nöol kõik tagasi ja rohkemgi veel. Natuke nõme kui ei suudeta kahe kuu juuksul otstustada kus ja kuidas
autot taastada+värvida. Ja kõigele lisaks valetavad otse näkku.
IF - kõige kiirem ja viisakam selts
|
|
|
|
jass
huviline
Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525
|
postitati 22.02.07 10:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Absolut
IF - kõige kiirem ja viisakam selts |
Selle üle võib muidugi vaielda. Minul ei õnnestunud IF kindlustusest kahjujuhtumi kohta rohkem kui aasta jooksul mingi vastust saada. Igati
vingerdavad kõrvale kahju kompenseerimisest.
Üldse on kindlustamine Eestis suhteliselt nutune teema, kuna Eesti kindlustusfirmad on üliahned. Kui välismaal on tavaline, et kindlustusfirmad
maksavad kindlustajatelt saadud rahast ca 90 - 95 % kahjude katteks tagasi, siis Eestis makstakse tagasi vaevalt pool saadud rahast. Ülejäänud osa
jäetakse tegevuskuludeks ja kasumiks.
Eks sellepärast Hansapank kindlustusturule tuligi, et kasumlikkus on ülikõrge.
Kliendi seisukohast jälle on asi mage - kindlustusmaksed on kõrged ja kindlustusjuhtumi korral võib kahju ikkagi kompenseerimata jääda või siis
venitatakse senikaua, kuni klient lõpuks nõustub kasvõi mingi osa rahast kätte saama.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.02.07 12:00
|
|
|
Minu arvates on kaskokindlustus üks paras katuse maksmine. Paari aasta kindlustusega maksad rohkem ära kui ühe keskmise avarii tagajärgede
likvideerimine maksma läheks. Juhul kui üldse juhtub midagi enda süül. Kui ostan kallima auto, siis arvestan ka sõites sellega, et remont on kallis.
Ja kui juhtub - so what, eks võtan siis laenu ja lasen korda teha. KUI JUHTUB.
Ei poolda kindlustusseltside nuumamist. Vereimejad. Naljakas vaadata, kuidas mõned tuttavad iga kuu poole palgast kaskosse ja liisingusse tambivad.
Mille nimel?
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 22.02.07 12:14
|
|
|
Eks kindlustus on natuke sarnane loteriiga - kuniks vaja ei ole/ ei võida, seni on mõttetu tampida raha sinna.
Teisest küljest tuleb arvestada sellega, kuidas auto igapäevane kasutaja selle autoga ringi käib: mina pole 10a pidevalt roolis olles veel ühtegi
kõksu teinud, ei näe ka põhjust maksta. Samas tean vendi, kes 2-3x aastas omal süül kuskile ära rihivad (oo jumal - anna neile natukenegi sõiduoskust
) ja neile on kasko nagu ruskias silmaauku.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.07 12:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Naljakas vaadata, kuidas mõned tuttavad iga kuu poole palgast kaskosse ja liisingusse tambivad. Mille nimel? |
Usu, on väga palju inimesi, kes tekitavad sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusi, pääsedes ise vaid ca 3000 omavastutuse osaga.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.07 12:43
|
|
|
Seesamist soovitan isikliku kogemuse põhjal suure kaarega eemale hoida.Hullemaid peedistajaid ja ajudeni***jaid pole veel kohanud.Ja lõpptulemus oli
ikka 0.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.07 12:49
|
|
|
Usu, on väga palju inimesi, kes tekitavad sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusi, pääsedes ise vaid ca 3000 omavastutuse osaga.
|
Võibolla nad ei peaks siis sõitma autodega, millele annab sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusid teha? Paraku eestlane peab ju end lõhki laenama ja
üle jõu elama...
Edit @ 22.02.07 15:45
Minu jaoks on sellised kindlustused enda vastutusest vabaks ostmise maiguga.
Ok, kraapisid viimase raha kokku, laenasid veel natuke juurde ja ostsid endale üle jõu käivalt kalli auto (et kõik näeks, et ikka edukas oled, noh).
Juhtus, et olid liiga uljas ja keerasid selle üle katuse. Raha taastamiseks enam pole. Ok, ole mees, müü vrakk maha ja osta odavam auto asemele.
Käed-jalad otsas, küll teenid jälle, et soovi korral kunagi uuem ja parem osta. Kui ei, siis milleks üldse autot pidada, ühistransport liigub ju ilma
igasuguse riskita.
Kogu elu ei saa riskivabaks osta. Kui ma lähen Black Jack'i mängima ja diiler võtab endale ässa, siis ma ei kindlusta kunagi oma panust, kuigi see
oleks mõistlik. Mida kuradit ma sinna kasiinosse siis üldse ronisin, kui ma valmis kaotama pole?
Kindlustamist pean ma mõistlikuks ainult endast sõltuvate inimeste kasuks. Kui naise-laste-vanemate elud minu sissetulekutest sõltuma peaks ja võib
juhtuda, et ühel päeval mind enam ei ole, siis vot seda riski ma tõesti võtta ei tahaks, et nemad lageda teava alla kolima peaksid.
|
|
|
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 22.02.07 12:56
|
|
|
Tekkis selline küsimus, et kas keegi on kokku puutunud kasko kindlustuse tegemisega väljaspool Eestit, näiteks Soomes? Nimelt Eestis on üldiselt
võimatu saada superkaskot unikaalsetele (eksklusiivsed mudelid, haruldased ja forseeritud/tuunitud jne), autodele, mis on paarikümne aasta vanused.
Kui saadki läbi meeletu surumise pakkumise, siis selle hind on meelega nii haigelt kõrgeks aetud, et sa mingil juhul seda kindlustust ei võtaks. Olen
kuulnud, et Soomes pidavat see asi tunduvalt arenenum olema?
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 22.02.07 13:00
|
|
|
|
Võibolla nad ei peaks siis sõitma autodega, millele annab sadadesse tuhandetesse ulatuvaid kahjusid teha? Paraku eestlane peab ju end lõhki laenama ja
üle jõu elama... |
Usu mind, väga lahe oli saada A200 eest peale Mailise tekitatud jama 135k.
Sama ka S2 puhul, kuid summa oli kahjuks väiksem. Ca. 60% auto tegelikust väärtusest.
Peale neid juhtumeid leian mina, et kindlustus ON odav...
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.07 13:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Sama ka S2 puhul, kuid summa oli kahjuks väiksem. Ca. 60% auto tegelikust väärtusest.
Peale neid juhtumeid leian mina, et kindlustus ON odav... |
Tavaline inimene ei oska/julge/viitsi sel moel nihverdada, et talle pärast õnnetust kindlustusest mingi kasu tõuseks. Kui hästi läheb, saab kulud
tasa.
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 22.02.07 16:42
|
|
|
Mõttekuse otsustagu igaüks ise oma rahakoti ja unerahu järgi, aga näiteks tean ühte liising masinat mille 3 aastase kasutusaja jooksul väikeste
koksude remont läks kindlustusele sama palju maksma kui nad selle 3 aasta jooksul rentnikult maksetena said. Rentnikule puhasvõit kuna liisingauto
peab kaskoga niikuinii olema. 
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 22.02.07 18:12
|
|
|
Aga mis saab siis,kui migi narkar tuleb öösel,silmad punnis, sinu auto jääb talle loomulikult ette??Pistab tule otsa,lõhub kõik klaasid,rebib istme
naha noaga nagu kass katki?Teeb kõik maatasa?Kui naine paneb mingi kerge kõksu?Kui rekka alt sulle(tegelikult ,kust iganes) kivi rahe tuleb?
Mina maksan ja olen rahul.Alguses tundus mullegi,et mõttetu,aga eelmisega sõitsin nii,et iga olukorra peale oli j... püksis.Nüüd magan rahulikult ja
kui keegi peakski oma oskamatust parklas,või kus iganes, näitama siis ...Vähem muresid!
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 22.02.07 18:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi-äss
bmw 330ci 2000a superkasko oli 13,5k aastas ( hind autol 250k) mis jutt see
on et bemmil kallim kasko? |
sõbra e38 750'i (150k äkki)aasta kasko oli 45k. nüüd vist tsipa odavam, aga võrreldes a8 ja s-klassiga oli mersu kõige odavam, siis audi ja siis
buumer. (pole ühelgi tuttaval väikest rullnokka, ilmselt a4 kasko ka räigelt odavam kui a8 oma )
mulle ei mahu lihtsalt see pähe, kuda on 10a vana a8 kasko kallim kui tutikal länkkaril mida on väga lihtne varastada ja mida ka väga palju tehakse.
venemaal ei kehti ükski eesti kasko länkkaril 
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 22.02.07 18:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audihoolik
Seesamist soovitan isikliku kogemuse põhjal suure kaarega eemale hoida.Hullemaid peedistajaid ja ajudeni***jaid pole veel kohanud.Ja lõpptulemus oli
ikka 0. |
mullgi oli seesam, 2kuud tagasi käisin kahjukäsitleja juures, olin kannataja rollis( küljepeegel, suunatuli, väiksemad värvikahjustused) siiamaani ei
kippu ega kõppu, kuu tagasi vahetasin ka kindlustus firmat
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 22.02.07 19:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Peale neid juhtumeid leian mina, et kindlustus ON odav... |
Tavaline inimene ei oska/julge/viitsi sel moel nihverdada, et talle pärast õnnetust kindlustusest mingi kasu tõuseks. Kui hästi läheb, saab kulud
tasa. |
nihverdada ???
Black, mina olen aus inimene ja maksin kindlustusmakseid vastavalt auto hinnale, mitte ei tegelenud kellegi petmisega.
Btw, kui S2 mulle tagasi pakuti, pidasin nõu ka kindlustusinimestega.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |