Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Õli temperatuuri näidik (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1491)
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 avant 2,5TDI -94a

postitati 14.02.07 16:49 Tsiteeri
Õli temperatuuri näidik

A6 -94a 2,5tdi 103 kw armatuuris on selline näidik mis peab näitama õli temperatuuri aga see on kogu aeg nullis.Tundub et andur on läbi ,aga kust seda andurit otsida ja mis ta ka maksta võiks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 15.02.07 01:38 Tsiteeri

Õli temperatuuri näidik on ehk sul samas kohas kus ka Audi 100-l. Selle detaili küljest kus on ka õlifilter tuleks ehk teda otsida. Minul meenutab see nagu imepisikest süüteküünalt või midagi sarnast. Mul endal seisis see sama seier samuti 0-llis- jäi peale autoostmist üks kord silma lihtsalt. Üks juhe rippus seal läheduses lihtsalt üle ja lähemal vaatusel selgus, et selle koha peal kus oleks pidanud olema andur oli keermestatud anduripesale "pime" ette keeratud. A100 õlitemperatuuri anduri ülaosas on tal ühe juhtme jaoks klemmi koht olemas ... Tallinnas Forss-is maksis enda autole too jubin mingi 65 eek kui ma hästi mäletan nii et tasub uurida :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Pikkpoizz
huviline

Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.

postitati 15.02.07 07:03 Tsiteeri

Kusjuures mul sama mure 2.5 dislaga. ÕliTemp seier ple 2 kuu jooksul liigutanud.Kust viga otsida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Matu
huviline

Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6

postitati 15.02.07 08:17 Tsiteeri

arvan,et väljas natuke külm ka võibolla ehk sellepärast ei näita,vähemasti mul küll nii kui tep.tõuseb on kõik ok!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 avant 2,5TDI -94a

postitati 15.02.07 12:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Matu
arvan,et väljas natuke külm ka võibolla ehk sellepärast ei näita,vähemasti mul küll nii kui tep.tõuseb on kõik ok!

Ma arvan et külmas küll asi ei ole. Ta ei töötand mul suvel ka. Eks ma pean mõnipäev selle suure töö ette võtma ja mootori põhja plaadi maha võtma,eks siis näeb neid andureid seal filtri juures

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-A4-
huviline

Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDi

postitati 20.05.10 07:38 Tsiteeri

Mul selline teema selle näidikuga,et kui on nullis ja kui paar korda koputada selle pihta siis viskab seieri kohe üles.Kas siis näidik ise on väsinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
POLT1
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4. 1.9 TDI 66kw Avant

postitati 29.07.11 08:13 Tsiteeri

Sooviks teada kus asub A4 1.9 TDI 66 kw (AHU) õlitemperatuuri andur. Vahepeal viskad näidik temperatuuri 120 kraadi peale siis jälle 90 jne. Kas vigane õlitempi andur saab ka mõjutada turbo tööd, sest vahepeal kaob turbo tagant ära ja ka tihti peale käivitust hakkab eelsüüte tuli(spiraal) vilkuma ja lõpetab selle kui auto uuesti käivitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]