Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K. Mida arvata radika hermeetikust? (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1661)
janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.07 09:29 Tsiteeri
K. Mida arvata radika hermeetikust?

Kas tasub kergelt lekkivat radikat hermeetikuga "remontida"? Eelmisel autol see õnnestus. Ega Audi ses suhtes kapriissem pole?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 12.02.07 09:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janar103
Kas tasub kergelt lekkivat radikat hermeetikuga "remontida"? Eelmisel autol see õnnestus. Ega Audi ses suhtes kapriissem pole?

see on täiesti joppamise asi. mina olen ka ühe radika pidama saanud ja ühe ka tõmbas umbe nii et aitas ainult vahetus. Tasub proovida aga enne uuri välja palju juba ka us radikas makab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 12.02.07 10:12 Tsiteeri

Käi kaarega mööda.
Osta uus radikas.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5 S6

postitati 12.02.07 10:26 Tsiteeri

ei ole probleemi, vaata üle, mis massa uus, sis pane mingi normaalse asutuse herm sisse ja vaata, kas jääb pidama, mul oli calil selline "tuleproov" ja pold essugi kasu, võtsin radika lõpuks ikke maha ja sai põlve otsas ää parandatud, sest mitte metalli vahelt vaid plastikus oli pragu, kust voolas, aga põhiline see, et kui maha võtad, sis lase kindlasti veesärgi puhastusvahend läbi sealt mingi 2x. saad katlakivist jne kakast lahti ja sellest mõttetust germeetikust kahhh, mis essugi tööd pole teind muud kui miskit äää ummistand. olen samas näinud, et mõnel vennal on õnnestunud saada radikas vms pidama sellise asjaga...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 12.02.07 18:00 Tsiteeri

Olen ise ka hermeetikuga kokku puutunud. Ütleme nii et mikropraod võtab ta tõesti kinni aga tuleb tõdeda et kui radikas lekkib ja veel eriti plastmass on kuskilt järgi on andnud siis on see märk et asi on vana ... nende külmadega mis siin viimasel ajal on olnud tulevad radiaatori vead (kui neid on) eriti hästi ilmsiks. Mina kaldun arvama et hermeetik on umbes sama mis rehvi parandusvaht esimese kummiboxini. Kui ikka asi hakkab mõrasid sisse ajama siis tuleb kaaluda uue poole ... ma arvan et mingi 2-3 k vahele peaksid need jääma .... ja kui osta siis kindlasti uus ... :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 12.02.07 18:16 Tsiteeri

Varsti teed uue postituse : sooja ei tule, külm õhk ainult soojendusest, milles viga. Öeldi, et käi suure kaarega mööda.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 12.02.07 19:07 Tsiteeri

mu vanal b4 jal lekkis radikas täiega.panin mingit suvalist tanklast ostetud pulbrit sisse aga võtsin soojendus radika otsad lahti ja panin toru vahele,lasin motol käia paar tundi ja lasin vana vedeliku välja,uus sisse ja pidas lõpuni:D

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 05:50 Tsiteeri

Aitäh!

narkokoer
huviline

Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant

postitati 14.02.07 14:02 Tsiteeri

ma seda viga ei teeks toppisn ka hiljaaegu seda jama sisse ja nüüd kööga salongiradikaga ei aita muu kui uus asemele ja see ei oel odav lõbu aga ega uus radikas ka odav ei ole

aga kui seda jama sisse kalllad siis vaata et miski õhutus või vahe kraan kinni oleks vähemalt nii mulel öeldi remonditöökojas kuna mina selle ära unustasin siis nii ta läks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.07 15:29 Tsiteeri

Kui kiiresti see salongiradikas ummistub? Kohe, päeva-paari pärast? Iseenesest imelik, et miks neid hermeetikuid siis üldse toodetakse, kui nad sellist jama põhjustavad.

axm
huviline

Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, A6

postitati 14.02.07 17:40 Tsiteeri

Ise soovitan lekkimise korral sellist varianti, et kui näete kust lekib, siis võite proovida seda parandavat vedelikku, kui ei näe, ei soovita ka proovida. Ja päris jooksvat pragu sellega kinni saada on muidugi ka raske. Kui tegemist salongiradikaga, siis selle soovitan isiklikult küll vahetada, nendel enamjaolt see plastosa annab lihtsalt aja tõttu oma otsad ja seda need vedelikud juba 100% garantiiga kindlalt ei paranda.:)

narkokoer
huviline

Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant

postitati 14.02.07 18:05 Tsiteeri

mul oli suht laksust alguses oli kõik korras läks salong soojaks ainult puhur töötas 4 astmel ostsin ka radika parandus möllu panin sisse ja kohe peärast sisse panemist enam ei soojenend salong.lasin kohe mootori veest tühjaks ja uus peale lasin käia ja jälle tühjaks aga ei midagi nüüd ta vaeseke seisab töökojas ja ootab tervendavat süsti :( aga see ei pruugi juhtuda sinu masinaga sest nii palju kui ma poest küsisin siis see oli tõhus vahend mida kõige rohkem osteti aga kus juures see pani mu radika lekke ka kohe kinni aga pani kinni ka palju vajalikku
:P

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 14.02.07 18:29 Tsiteeri

nu ma ei ta kohe.tõesti ple sis kannatust paar tundi ja toru voolikute vahele panna:D:D:D

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.07 11:15 Tsiteeri

Nii. Nüüdseks siis Valvoline´i radikaparanduse vedelik sees. Nädala jooksul pole probleeme tekkinud. Kui peale 100 km läbimist veel immitses, siis u 350 km järel jäi pidama ja praegu toimib suurepäraselt. Ka läheb salong ilusti soojaks. Igaks juhuks sülitan kolm korda üle vasaku õla.
Praeguseks olen läbinud u 1000 km. Ka ei juhtunud öise 25 kraadise külmaga midagi. Ehk ei juhtugi.

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.07 09:30 Tsiteeri

Öösel ligi 30 miinust. Toimib ilusti.

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.07 06:32 Tsiteeri

Nädalavahetuse mega külm tegi jälle liiga. Külmalt niriseb samast kohast, kust enne. Soojalt peab. Närvide säästmiseks läheb radikas vahetusse.
Loo moraal: hermeetik teeb oma tööd päris hästi, aga pakase vastu ikka ei saa.

madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 26.03.07 19:08 Tsiteeri

mina kyll seda ermeetikut ei kasutaks...mul oli kunagi honda...sellel ummistas kyll kõik kohad ära...mina ennem vahetan radika ära või midagi muud kui vaja kui kasutan seda...ma olen tinutanud ka radikaid...ei ole erilist mõttet...kui yks asi on kutu siis on kutu...radikas kyll võib maksta palju aga vähemalt on kindel...ma olen oma isendile kõik asjad uued ostnud...pole mõttet osta kuluvaid asju romulast...isegi b varuosad ei ole kõige paremad ikka...orginaal on ikka õige staff...kallis aga kindel...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]