Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mure ülevoolu voolikutega.. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2987)
uunox
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD

postitati 12.02.07 08:28 Tsiteeri
Mure ülevoolu voolikutega..

Hommikust,

abi/ nõu vaja sellisel teemal:

2,4D-l on huvitav anomaalia - peale uute pihustite ülevooluvoolikute panemist on umbes kuu aega rahulik ja siis hakkavad kõik pihustite juurest otstest ühtlaselt lekkima. Nagu voolik oleks jäigaks läinud ega suudaks enam kütust kinni pidada. Torustik umbes ei ole, seega liigset survet ei saaks nagu olla. Voolik ise on Gatesi oma, just selleks otstarbeks ette nähtud, mida vist pea kõik autopoed müüvad. Selliseid vahetusi olen praeguseks teinud kaks, mõlemad lõppenud samamoodi.

Tekib kellelgi mõni idee ehk selle suhtes? Ise olen juba mõelnud väikeste vedruklambite peale (tiguklambrid sinna ei mahu)..

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.07 19:47 Tsiteeri

kas iga pihusti peal hakkab lekkima? mul oli näiteks kunagi ühe pihustiga selline jama et panin uued voolikud, sai nädal aega sõita ja oli üks pihusti märg, avastasin siis et selle tila-torukese vahelt peksab kütust välja. sai uus pihustikorpus pandud ja oli probleem kadunud. Nii ja selle vooliku kohta veel üks soovitus et seda oleks mõistlik Würth'ist võtta, spets voolik kõige peenema auguga, õli ja kuumusekindel... ise olen masinate juures juba aastaid seda Würth'i oma kasutanud, kestab väga edukalt :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 21.02.07 20:58 Tsiteeri

olen ka viimasel ajal tähele pannud et ei kesta need voolikud kuigi kaua kui tuleb jälle uute vastu vahetada

ostsin Hydroscandist ja peaks ka olema spetsiaalne ülevoolu voolik aga kuidagi kahtlaselt kergelt läheb see juba uuest peast sinna ülevoolu otsikute külge :( aga noh mul praegu seda voolikut veel jagub nii et hetkel pole hullu :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mehhaanik
huviline

Registreerunud 28.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2* AUDI A6 C6 Avant 2,7TDI, AUDI 100 C4 2,3E

postitati 28.02.07 20:38 Tsiteeri

Mul vana 1,6 diisel ja sellel oli sma viga.Sain mingid silikoonvoolikud, mis kütust läbi ei lasknud, aga huviraval kombel diisli lõhn tuli hullult läbi.Ükkord sai süda täis ja viskasin nad minema, asemele panin aga FESTO suruõhuvooliku, 6mm.Peab ainult see pehmem polüuretaanvoolik olema, tähis PU, ja enne otsa surumist tuleb veidi tsäksiga soojendada.Mul on nüüd juba vist 4 aastat käinud, ei mingit muret lõhna,lekkimise,sooja ega külmaga.

Jaks
huviline

Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant

postitati 28.02.07 21:01 Tsiteeri

Neid ülevoolu voolikuid müüakse üldjuhul kahte mõõtu.
Ehk siis 3,2 ja 4,0 mm.
Aga kahjuks on vaja saada 3,2 mm sise avaga voolikuid ja neid igaltpoolt ei saa..
Need teised jah ei kesta kuigi kaua.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.07 21:59 Tsiteeri

Würthist saab 3,2mm, ma ostsin endale haltuura tegemiseks 10m rulli :P Poes oli kohapeal olemas kohe

uunox
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD

postitati 17.04.07 19:20 Tsiteeri

Sorry, olin vahepeal kaugemal...

Taas üks ring ära vahetatud, sel korral leiti poest veidi teistsugune voolik - sellel pole niite sees ja senini on enamvähem vaikus. Küll aga ühendasin mõttes täppe joonega ja jõudsin hoopis sellise asjani:

- voolikud hakkavad ruttu lekkima, enamvähem, aga mitte päris ühtlaselt
- kapoti all on kahtlane klõbin teemal pump/pihustid
- käega pihusteid katsudes on tunda 1 ja 2 silindri pihustitel lausa töötamisel teravat lööki, need on ka need, mis on tasapisi hakanud jälle immitsema
- ülejäänud on kuivad ja katsumise järgi nii tugevat lööki töötamisel ei ole

mõte siis selline, et äkki ei lase pihusti piisavalt kütet läbi või on muidu minekul, seepärast tagasivoolus surve tõuseb ja pehmed voolikud hakkavadki läbi andma...?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.4% - SQL: 73.6%]