Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: A4 1997 turbo rõhk kadunud --- KORRAS (Vastuseid: 65 | Vaatamisi: 6237)
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 01.02.07 12:27 Tsiteeri
A4 1997 turbo rõhk kadunud --- KORRAS

Vabandust panin teema algul valesse kohta :(
Auto: Audi a4 1,8 Turbo (chipitud)
tean, et selliseid teemasid palju aga siiski küsimus just a4 kohta. Sümtomid: auto seisis garaazis 3 päeva puutumata (enne seda oli kõik super), täna oli esimene sõit. Käisin Tln.. algul mõtlesin, et lihtsalt libe aga hiljem poole tee peal sai kuiva maa peal proovitud. Rõhk enam üle 0,3 bar ei tõuse. Korra Tln tõusis normi 1,2 umbes.. aga nüüd on vaikus. Äkki oskab keegi aidata, mida üle vaadata. Või äkki pean midagi täpsustama, et aitaks aru saada???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 01.02.07 12:46 Tsiteeri

kusjuures...
mul ei mõõda selle tarbesõiduki juures rõhku nagu mittte miski millel oleks visuaalne väljund ja igasugune veamälu on ka tühi

aga kummitab kohati sama tunne et nagu ei käiks edasi norm... ma ei tea kas see on perssetunne, mis petab v ongi kohati asi lahja...

lisaks kummitab viga mis lööb välja haruharva... kõikuvad tühikäigu pöörded... seda siis temp 60 ja 80 vahel, elik kuna sellest veamällu midagi ei jää ja seda temp jagub ka loetud minutiteks ning viga ei avaldu alati on pmst võimatu jõuda jälile mis segab... lisaks avaldub see kõikumine vaid juhul kui masin sõidab, käik lükata vaba peale ja siis pidurdada... kui ei pidurda siis ei ole probleemi... paigalseistes on samuti asi tahe...

ehk siis, paraku ei saa aidata aga jälgin huviga teema arengut.

asjaarmastajana oskan vaid arvata, et kuna turbo rõhku juhib ECU, siis paneb ta vahest segast ja laseb osa vussu otse airboxi tagasi....

ammu juba plaan muidugi akujuhtme eemaldamisega nullida ecut aga... laiskus ei luba lumesajus teha sellist ilu... lisaks kummitab mõte sellest, et kas signa ja immo sellest mite lolliks ei võiks minna lõbusalt ehk lihtsalt mõeldes, kas see akujuhtme mahavõtmine ei tekita selle käruga rohkem probleeme kui kasu.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 01.02.07 15:28 Tsiteeri

Äkki on by-pass`i otsat see peenike voolik lahti vupsanud. Mul juhtus nii ja siis samuti üle 0.3 rõhk ei läinud.
By-pass klapp sul originaal või oled midagi paremat sinna pannud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 16:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audivend
Äkki on by-pass`i otsat see peenike voolik lahti vupsanud. Mul juhtus nii ja siis samuti üle 0.3 rõhk ei läinud.
By-pass klapp sul originaal või oled midagi paremat sinna pannud?

originaal on. Äkki sa saad mulle pilti näidata, et kus see asub. Ja kui kellelgi veel ideesid siis ootan neid terve õhtu. Mul kodus all korrusel autoremonditöökoda nii et saan enamus asju kohe kontrollida. Kuna aga mu isa nädal aega ei ole siis pean ise hakkama saama.

Tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 16:23 Tsiteeri

aga kui mul rõhku näitab 0,3 kas siis turbo on ikka terve.. äkki turbo katki :(

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 01.02.07 16:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi97
aga kui mul rõhku näitab 0,3 kas siis turbo on ikka terve.. äkki turbo katki :(

Proovi gaasi anda ja turbo lõdvikut katsuda;) Siis peaks see päris jäigaks minema. Võid ju ka lõdviku lahti keerata ja selle tiiviku lõtku kontrollida seal sees...piki lõtku vist ei tohi esineda.

vaata et laupäevaks korda saad;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 16:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi97Äkki sa saad mulle pilti näidata, et kus see asub.

Siin pildil siis nr 14: http://www.elcats.ru/audi/img.asp?mdl=156&unit=2FF077D6
Istub siis ühe otsaga turbosse mineva lõdviku peal ning teine ots suundub turbost väljuva otsa peale.
Nr 16 on siis see voolik mida kontrollida soovitati, kas on ikka by-passi küljes või mitte. Samuti võid sisselaske küljes kõik vaakumvoolikud üle kontrollida, kipuvad ajajooksul lihtsalt otsa omadega saama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 17:19 Tsiteeri

selge lähen alla ja hakkan uurima.. aga pm ikkagi kuidas aru saan kas turbtsik äkki katki pole??

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 19:14 Tsiteeri

nii lammutustöö käib.. äkki keegi oskab suunata- et vaatan ma õigeid asju või et mida vaadata.. ega ma olen suht loll veel auto teemal.. ma panen mõned pildid, et mis toimub:

http://img231.imageshack.us/img231/1697/29307894rt4.jpg

http://img66.imageshack.us/img66/5098/50436219uw8.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/3891/33gv7.jpg

http://img66.imageshack.us/img66/1673/82166686ws5.jpg

http://img66.imageshack.us/img66/7078/55yl0.jpg

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 19:20 Tsiteeri

Ma tegin enda omal nii, et vaata seesama toru mis sealt by-passi pealt tuleb läheb sisselaske kolde peale... võta sealt asi lahti ja ime sellest torust ja pane keel otsale ette... kas peab rõhku ja hoiab keelt vastas või mitte... samamoodi võiksid teha kõikide teiste väikeste torudega mis sisselaske küljes on.
Jah mind on ka enne lolliks sõimatud, et idioot imed seal torusid ja asju... kuid minuarust lihtsaim tee likvideerida vaakumvoolikute viga. Kui toru peab on kõik korras, kui mitte on leke ja vaja kontrollida milles täpselt jne... by-passi peale mineval torul võib viga olla nii torus kui bu-passis endas, muudel torudel vist peaks viga ainult torudes olema... kui vaakumit imedes ei pea siis lekib kuskilt. Sõbra 200-l nt lekkis see toru mis oli salongis aju ja plastiktoru vahel... et viga võib olla kustahes.
VAG-COMi pole? et vaataks mis aju asjast arvab?

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 19:39 Tsiteeri

ei ole jah vag-com i.. kahjuks :( ma proovin imeda ja teha neid asju kui sa seletad lollide keeles mulle neid asju nagu bu-pass jms.. ja kust t'pselt midagi tegema peab.. sry kui segan:(

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 19:42 Tsiteeri

by-pass on see sinu lingitud kolmanda pildi peal, seal teiste torude vahel ja peenike toru jookseb peale.

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 19:57 Tsiteeri

see vasakpoolne ots on nii k]vasti kinni, et ma seda lahti k[ll ei saa.. parem *sisselaske kollektori k[ljes* tuli kergelt 'ra

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
see vasakpoolne ots on nii k]vasti kinni, et ma seda lahti k[ll ei saa.. parem *sisselaske kollektori k[ljes* tuli kergelt 'ra

Mis vasakpoolne ots? sisselaske küljest ma ütlesingi, et võta otsad maha...

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 20:07 Tsiteeri

aa ma teen sisselaske k[ljes ainult lahti ja imen ja siis keel vastu ja vaatan kas hoiab..

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 20:38 Tsiteeri

kas mootor peab k'ima voi seisma

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
kas mootor peab k'ima voi seisma

Seisma ikka :P sellel ei ole testimise hetkel mitte mingi tähtsust... las ta olla nii nagu ta on :D

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:04 Tsiteeri

sa ikka m]tled seda otsa.. ma tahan ikka kindel olla.. sry et lollid k[ssad

http://img166.imageshack.us/img166/1851/50436219uw8sr8.jpg

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:11 Tsiteeri

imesin seda ja imesin [hte teist mis oli sisselaske k[ljes.. kurat seal polekski nagu midagi.. nagu t[hi toru.. see mis korval aga on see on hea.. keele tombab kinni ikka.. by passi oma ime palju tahad vaakumit seal pole

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:13 Tsiteeri

Tundub, et see by-passi peale läheb jah... salongi poolses otsas peaks samasuguseid voolikuid veel olema, ka need vaata üle.

EDIT:
By-pass tuksis ühesõnaga, otsi taskust üks 500.- ja asu revali poole teele :P miskit alla 500.- ta maksab.

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:19 Tsiteeri

selge.. jah sealne vaakum on ikka 0 mis 0 k]rval on super vaakum.. aga voolik ei saa ollla, kas on kindlalt by-pass. Ja by pass on see kuhu sisse see voolik laheb.. kas seal sees on mingi klapp vms siis..

ei tea kas mujalt seda ei saa tellida ja huvitav palju revalis selle vahetamine maksta voib.. mul vist motekam see ise 'ra vahetada

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:27 Tsiteeri

Ei voolik ise võib ka tegelt olla jah, sellejaoks on vaja siis by-passi otsast ta lahti saada ikkagi ning testida teda ennast.
500.- pole nagu suur summa ju? kusjuures suuremalt jaolt soovitatakse üleüldse metallist by-passi peale üle minna mille hind on suht 4x, kuid kuna sul masin stock seades ei näe ma sellel suurt mõtet.

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Ei voolik ise võib ka tegelt olla jah, sellejaoks on vaja siis by-passi otsast ta lahti saada ikkagi ning testida teda ennast.
500.- pole nagu suur summa ju? kusjuures suuremalt jaolt soovitatakse üleüldse metallist by-passi peale üle minna mille hind on suht 4x, kuid kuna sul masin stock seades ei näe ma sellel suurt mõtet.

ega rahast kahju pole.. hea et niigi h'sti l'ks et turbo nahkas pole.. no p'ris stock ta pole.. on ikkagi chipitud.. rohk peaks olema 1,3 aga on hetkel 0,3

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ranz

ega rahast kahju pole.. hea et niigi h'sti l'ks et turbo nahkas pole.. no p'ris stock ta pole.. on ikkagi chipitud.. rohk peaks olema 1,3 aga on hetkel 0,3

Ülerõhust on ikka jutt jah?
Nüüd peaks uurima kas sel masinal on ka nii, et sobib kasutada audi TT by-pass klappi... mul tuttavad ostsid kohe omale revalist neid mitu tükki, et kui kellegil vaja saab kiirelt kohe müüa, et kui ma nüüd laupäeval haapsallu peaksin tulema saaksin sulle uue tuua kohapeale ära :) (loomulikult kui viga ikka on klapis mitte torus endas)

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:42 Tsiteeri

jah 1.3 bari n'itas turbo kell enne *AUTOHAI :D* probleeme...ja klapi saan mis hinnaga su k'est... toru ma tahaks ka katsetada aga ei julge t]mmata kovasti.. seal miski plekk julla otsas.. saaks seda lahti kangutada siis annaks j'rele

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.7% - SQL: 73.3%]