Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 25.01.07 13:48
|
|
|
Piljard Tartus kolmapäeval, 31. jaanuaril, kell 20:00, Trehv'is
Kuu lõpp on käes ja võiks jälle kord "sisetingimustes" kokku saada. Seekordse ürituse aktsiooniks on piljard, lisaks võib niisama
istuda ja süüa-juua-jutustada.
Narva mnt. alguses on vist Tartu ainus arvestatava laudade hulgaga piljardikõrts, nimeks "Trehv". Helistan sinna
ja panen 4 lauda kinni esialgu. Kui me aga viimase aja traditsioone järgime, siis tuleks kinni panna vist kõik lauad
Seal on olemas 8 piljardilauda ja 2 snookerilauda (mis on 99% ajast vabad, kuna kõrtsis endas reeglitest keegi midagi ei tea ja fänne on Eestis vist
vähe). Küll aga on reeglid ülilihtsad ja vabalt saab mängida ka üle 2 inimese korraga, kuna mäng käib punktide, mitte viimase kuuli peale. Snooker aga
nõuab tunduvalt täpsemat silma ja kätt.
Kas saame ka seekord üle 15 inimese kokku?
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.07 14:46
|
|
|
Poleoluline, selle tsiteerimise oleks võinud vabalt ära ka jätta, arvestades, et sama jutt vaid paar rida ülevalpool olemas on
Tegelikult võiks korraldada ka mingi tulemisest teavitamise, kas siia teemasse või U2U abil. Lihtsalt, et jälle laudadest puudu ei jääks pärast...
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 25.01.07 14:57
|
|
|
Minupuhul sõltub kõik õpetajannast....
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 26.01.07 16:21
|
|
|
palju hetkel tulijaid on?
teaks ka arvestada kas tulla läbi või mitte
|
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
postitati 26.01.07 17:42
|
|
|
Üritan kohal olla
|
|
|
röövlind
huviline
Registreerunud 15.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8 C5
|
postitati 26.01.07 21:12
|
|
|
Kui lund ei saja,siis olen kohal ja kui sajab pean maakonna teid lahti hoidma. Loodame,et ilm on minu poolt..Rahaliselt,kui suure summaga arvestada võib!
PURE POWER
|
|
|
|
duman
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,6; 100 C4 2,3
|
postitati 27.01.07 14:14
|
|
|
1 eek 1 minut ise tead kaua mängid... ma käin pidevalt seal ja 1 snookrimäng tavaliselt 30-.... min olenevalt vere alkoholisisaldusest jne
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.07 13:59
|
|
|
Et siis kolmap. munade auku ajamine?
See toimetustihedus näitab klubi elujõulisust
Üritan jõuda...
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 29.01.07 05:07
|
|
|
peaks ka ikka läbi astuma, laupäeval jäi see üritus kuidagi lühikeseks
|
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: 4xQ
|
postitati 29.01.07 09:19
|
|
|
aga mul on teine vahetus
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.07 15:22
|
|
|
Vaadake et te siis kõik kohal olete homme õhtul
Meil on broneeritud üks laud saalis (söögi-ja-istumise-laud) ja lubati, et kella 20ks peaks meil kaks lauda käes olema. Kui piisavalt inimesi tuleb,
siis ei pidavat olema probleemi järgneva poole tunni jooksul veel 2 laua omandamisega. Lisaks on snookerilauad muidugi peaaegu alati vabad.
Võtke siis osalustasu kaasa soovitavalt 60kr. või rohkem "Järgmise Tartu ürituse fond" on hetkel 250.- krooni (ja
arvestades plaane võiks fond pigem kasvada kui kahaneda, eksju )
Ühisfinantseerimise alla võiks esialgu panna piljardi kuni kella 22:00-ni ja mõned ringid suupisteid. Kui melu kestab, siis sujuvalt vaatame.
Imelikud inimesed seal "Trehv"-is, telefonile ei vasta mitte kunagi ja piljardilaudade ettebroneerimist kardavad kui tuld. Igatahes väga koom
oli situatsioon kui lõpuks kohale läksin:
- Tere, sooviks üheks õhtuks neli piljardilauda broneerida.
- Me ei broneeri.
- Mis mõttes?
- Kust ma tean, et te tulete?
- No teeme kirjaliku broneerimise, panen allkirja alla.
- Me piljardilaudu ikka ei broneeri.
- Aga ma teen praegu ettemaksu, siis on ikka kindel, et me tuleme.
- Ettemaksuga ka mitte?
- Kuidas me ajame mängijad mingi kell laua tagant ära? Äkki on puupüsti rahvast täis? Nii ikka ei saa.
- Aga pange silt laua peale enne, et alates "20:00 broneeritud".
- ?
- ...
P.S. kas keegi viitsib tulla juba koos minuga 19:30 kohale? On lõbusam lauajärjekorras tiksuda ja saab ajaviiteks esimese laua peal juba toksida.
|
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.07 15:28
|
|
|
Kas mujal ei ole piisavalt laudu kuhu asja ümber saaks mängida ja kus oleks kliendisõbralikum suhtumine ?!?
|
|
|
Riimak
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Gooooooolf / Riisirakett
|
postitati 30.01.07 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KevadlillekeP.S. kas keegi viitsib tulla juba koos minuga 19:30 kohale? On lõbusam lauajärjekorras
tiksuda ja saab ajaviiteks esimese laua peal juba toksida. |
ma saan töölt juba kell 6 lahti, seega minugipoolest võin sulle seltsiks tulla ootama seda õiget momenti mil laud vabaneb. nii v naa ei jõua hotellist
eriti läbi käija (loe: ei ole viitsimist joosta).
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.07 11:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: poleoluline
Kas mujal ei ole piisavalt laudu kuhu asja ümber saaks mängida ja kus oleks kliendisõbralikum suhtumine ?!? | Mulle tundus, et neil
juhtus elus esimest korda, et keegi tahtis piljardilaudu broneerida Nii
hämmeldunud nägusid pole tükk aega näinud. Teenindajaneiu jooksis taharuumi mingit sama hämmeldunud naisterahvast kutsuma jne.
Üldine teeninduse tase (kui ma olen õhtuti sinna lihtsalt kohale läinud ja mänginud) on täitsa okei, sõltuvalt teenindajast. Ma ise ei viitsinud
otsida ja ümber mängida üritust, sest kui aus olla, siis lambist ma ei tea Tartus ühtegi teist kohta, kus oleks rohkem kui kaks piljardilauda.
|
|
|
|