Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: bensu näidiku juures olev nupp (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1587)
narkokoer
huviline

Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant

postitati 24.01.07 22:40 Tsiteeri
bensu näidiku juures olev nupp

mul siis selline küsimus et enal on audi 80 avant ja mul bensu näidiku all on taoline nupp mida keerata saab nagu spidoka nullija

olen seda nuppu keerand ühele ja teisele poole aga see ei tee midagi ise arvasin et see on bensu näisiku regullimiseks nimelt mul bena näidik töötab millal ise tahab kord tõuseb siis langeb on kellegil veel siukest asja olnud ja oskab keegi selle nupu koha pealt aidata

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.07 05:11 Tsiteeri

minu teada on see teema kusgil juba läbi jooksnud, aga vajuta seda nuppu, siis paneb paika. mul kah näidik näitab ni kuidas ise tahab. (keerata pole vaja)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 25.01.07 09:54 Tsiteeri

No vajutades see nupp küll midagi ei muuda ,aga keerates annab bensu näidiku seierit liigutada( nullida) küll , juhul kui ta juba rumalusest puruks pole vajutatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4 - V6 - 110 KW

postitati 25.01.07 17:10 Tsiteeri

Mul ka paneb nupule vajutamine näidiku õieti näitama - asi ilmselt selles, et vajutamisega lükkab näidiku tagant lahtitulnud külmjoote uuesti kõvasti kokku mõneks ajaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jaanson
huviline

Registreerunud 09.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 ja A4q

postitati 25.01.07 17:29 Tsiteeri

mul ka üks küsimus selle nupu kohta. Kas see nupp ongi armatuuri klaasiga peaaegu samas tasapinnas või peab olema sama väljaulatuvalt (ca,1 cm), kui odomeetri nullimise ja armatuuri valgustugevuse reg. nupud.

tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 25.01.07 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jaanson
mul ka üks küsimus selle nupu kohta. Kas see nupp ongi armatuuri klaasiga peaaegu samas tasapinnas või peab olema sama väljaulatuvalt (ca,1 cm), kui odomeetri nullimise ja armatuuri valgustugevuse reg. nupud.

Jah originaalis ongi see bensiininäiduki reguleerimise nupp peaaegu samas tasapinnas armatuuri klaasiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RacerX
huviline

Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6

postitati 25.01.07 18:21 Tsiteeri

no aga kas siis peab seda keerama või vajutama?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 25.01.07 18:52 Tsiteeri

Keerama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.07 20:36 Tsiteeri

mina pean vajutama et õieti näitaks:)

reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4 - V6 - 110 KW

postitati 25.01.07 21:06 Tsiteeri

Keerama peab siis kui näidik lihtsalt stabiilselt ühele poole valetab. Sealt saad siis lihtsalt õigele poole paika keerata. Vajutamist võid proovida siis kui sul näidik kord täis paaki näitab ja kord tühja (kuigi tead, et paak ei saa tühi olla). Sellisel juhul ei saa näidik jootekohast ühendust ja vajutamine aitab seda ehk natuke parandada.
Üldiselt see nupp vist ikka keeramiseks mõeldud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 25.01.07 21:25 Tsiteeri

kui seda nuppu tõmmata ja hoida peaks taha jääma valge tolmu jutt millest nuuskur tuvastab koka! hii hii hii
ära pahanda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.07 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reemet16
Mul ka paneb nupule vajutamine näidiku õieti näitama - asi ilmselt selles, et vajutamisega lükkab näidiku tagant lahtitulnud külmjoote uuesti kõvasti kokku mõneks ajaks.

See ei pea paika... vaevalt sa plastiknupuga joote koha uuesti kokku surud. Ei oska küll otseselt öelda mis seal vajutades muutub sest see nupp on mõeldud siiski seieri täpseks paika keeramiseks.

Raxx
huviline

Registreerunud 17.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 1992

postitati 26.01.07 07:01 Tsiteeri

sealt saab näidiku õigeks panna.võtad selle nupu eest ära ja sinna all on kuuskant paned sinna kuuskant võtme sissse ja keerad näidiku paikkavõtme jämedust kahjuks ei mäleta

narkokoer
huviline

Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant

postitati 27.01.07 14:40 Tsiteeri

ma proovisin kõikke lükata tõmmata keerata korra näitab ja siis jälle kõmm null täiesti miinustes kogu aeg ja püsivalt

nii kui sõitma hakkad enam ei näitta kohapeal kui natuke tsuksid siis mingi hetke näitab aga see tõuseb väga pika aja peale õigesse paikka ja siis hakkab kohe langema

ma olen juba korra tee äärde jäänd :D

aga seda nuppu ma eest pole proovind võtta ja seal midagi keerata 6 kandiga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
frosto
huviline

Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.11 15:08 Tsiteeri

Endal sai ka silmajärgi paika keeratud pensunäiduk.Autoks on B4 92a 2,3.
Kirjutan siis enda juhtumist ka.
Sõitsin siis Tallinnast Tapale koju ja üks hetk hakkas auto turtsuma,vaatasin,et nagu kütet on aga hakkas aina tihemini turtsuma.Näidik näitas punase ja esimese valge kriipsu keskele
Jõudsin vaevu koju jätsin asja tol hetkel sinna paika ja paar päeva hiljem siis võtsin paagist pumbad ja asjad välja ja oi üllatust,pm paak oli täiesti kuival.Puhastasin tiba ja ladusin kõik kokku tagasi.Tõin kankuga tanklast kütet ,et saaks autoga tankima minna.Lasin paagi täiesti kurguni ja timmisin seieri paika.
Viimanekord sõitsin siis viimase punaseni(prooviks) ja veel turtsuma ei hakand.Seega asi peaks ok olema.
Nüüd aga sellised küsimused,et mix Kompuuter märku ei and,et pena otsasaama hakkab?
Ja teiseks veel,kas seda koput annab kuidagi sättida ka kuna kütuse lõppedes näitas veel koguni 210km sõita kuigi nii,ei old ja kui lasin viimati viimase punaseni siis näitas samuti 220km sõita.
Kõik kaabeldus pagassis oli terve ja oksüdeermisest pold jälgegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AKommer
huviline

Registreerunud 19.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0 171KW Quattro S-Line Plus

postitati 13.02.11 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raxx
sealt saab näidiku õigeks panna.võtad selle nupu eest ära ja sinna all on kuuskant paned sinna kuuskant võtme sissse ja keerad näidiku paikkavõtme jämedust kahjuks ei mäleta

Õige jutt. Kui niisama seda keerata siis ei tee ta midagi sest see pealmine nupp käib ainult ringi seal, aga kui nupu ära võtad pealt saab seda ka tavalise kruvikeerajaga paika keerata.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]