Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Arco AR-is velgede värvimine (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 4229)
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 23.01.07 21:44 Tsiteeri
Arco AR-is velgede värvimine

Tere.

Teema järgmine: Soetasin omale just uued veljed ning plaan oleks need Sauel Arco AR-s üle värvida. Paraku on arvamused kohast täiesti seinast seina. Osad kiidavad ja soovitavad , teised aga laidavad jne. Otsin nimelt inimest kes oleks antud teenust kasutanud. Tuleks ja vaataks tehtud tööd ka reaalselt :) Kes seal värvida lasknud palun kontakteeruge. Ehk saaks kokku ja vahetaks muljeid (samas võiks keegi ka tehtud velgedest kvaliteetseid pilte üles riputada). :cool: Olen suht pedant ja seega peab tulemus jääma ideaalne!

Kõike paremat!

Kiro

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 24.01.07 08:11 Tsiteeri

Kunagi olen kokku puutunud sellise asutusega nagu www.kavor.ee ja tehti päris hästi arvestades seda mida neilt nõudsin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 24.01.07 08:41 Tsiteeri

Mina olen seal pritsinud a värvinud kaks ringi velgi. Esimestega oli väga rahul (hõbedased), tõesti kenad. Teine partii olid valged ja nendega nii rahul polnud ja lasin ühe lausa uuesti teha - puhastamine oli puudulik ning seetõttu pulbervärvi kvaliteet väga poorne/halb. Ja lõpuni väga rahule ikka ei jäänud, kuid selle raha eest muidugi hea.

Üldjoontes annaks hinde 4 või 4- ja manitseks neid korralikumalt puhastama ja kui kvaliteet ei kõlba, lasta ringi teha. Värv ise seisab v hästi peal ja selle kohapealt pole midagi kobiseda. Värvi tooni saad valida RAL tabelist ise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.07 11:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reimo
Kunagi olen kokku puutunud sellise asutusega nagu www.kavor.ee ja tehti päris hästi arvestades seda mida neilt nõudsin.

kuidas seal hinnad on? Paraku kodukas neil ikka "TASEMEL" ja informatsioon lausa vohab :cool:

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Mina olen seal pritsinud a värvinud kaks ringi velgi. Esimestega oli väga rahul (hõbedased), tõesti kenad. Teine partii olid valged ja nendega nii rahul polnud ja lasin ühe lausa uuesti teha - puhastamine oli puudulik ning seetõttu pulbervärvi kvaliteet väga poorne/halb. Ja lõpuni väga rahule ikka ei jäänud, kuid selle raha eest muidugi hea.

Üldjoontes annaks hinde 4 või 4- ja manitseks neid korralikumalt puhastama ja kui kvaliteet ei kõlba, lasta ringi teha. Värv ise seisab v hästi peal ja selle kohapealt pole midagi kobiseda. Värvi tooni saad valida RAL tabelist ise.

arvan ,et riskin siis ja vaatab mis saab :)

Kui veljed tehtud siis lisan ka pilte velgedest enne ja pärast. Velgede värvimine paljude jaoks vägagi aktuaalne teema ja siis saab ise otsustada mis antud teenusest arvata!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mutjuki
huviline

Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q5

postitati 24.01.07 17:01 Tsiteeri

Tere

Olen isiklikult nendega kokku puutunud ja lasknud eelmise aasta suvel ühed 15" veljed üle värvida (halliks või hõbedaks, kes mis värvi näeb). Kasutavad nad Scania veljevärvi. Mina isklikult jäin väga rahule, võttes arvesse seda, et velje hinnaks oli kas 200 või 300 krooni (enam ausõna ei mäleta) ja seal sees oli ka liivaprits. Oli veel vist niimoodi, et üks õhtu viisin ja järgmisel sain juba kätte.
Kiro, kui sul on ikka veel see nägemise soov, siis võin selle autoga homme linna tulla. Hea võrdlusmoment on ka olemas, ette pandi mulle peale avariiremonti uus lakiga velg ja ülejäänud on Sauel värvitud. Suurt erinevust ei ole, kuid kui uurima hakata, siis on erinevusest aru saada. Auto seisab mul hommikust õhtul kaheksani Rahumäe teel, nii et kui soov siis võta ühendust.

Tarmo
56247705

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.07 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mutjuki
Tere

Olen isiklikult nendega kokku puutunud ja lasknud eelmise aasta suvel ühed 15" veljed üle värvida (halliks või hõbedaks, kes mis värvi näeb). Kasutavad nad Scania veljevärvi. Mina isklikult jäin väga rahule, võttes arvesse seda, et velje hinnaks oli kas 200 või 300 krooni (enam ausõna ei mäleta) ja seal sees oli ka liivaprits. Oli veel vist niimoodi, et üks õhtu viisin ja järgmisel sain juba kätte.
Kiro, kui sul on ikka veel see nägemise soov, siis võin selle autoga homme linna tulla. Hea võrdlusmoment on ka olemas, ette pandi mulle peale avariiremonti uus lakiga velg ja ülejäänud on Sauel värvitud. Suurt erinevust ei ole, kuid kui uurima hakata, siis on erinevusest aru saada. Auto seisab mul hommikust õhtul kaheksani Rahumäe teel, nii et kui soov siis võta ühendust.

Tarmo
56247705

Homme pole aega tulla aga reedel hüppaks küll läbi kui auto samadel aegadel seal seisab ;) ! helistan sulle reedel. Viskaks pilgu peale küll siis süda rahul. ;)

Mutjuki
huviline

Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q5

postitati 25.01.07 05:56 Tsiteeri

Parem oleks küll täna, kuna ei tea päris kindlalt, kas homme tulen tööle ja kui tulen siis kas selle autoga. Samas peale kella 17.00 võin tulla ka ise sulle Tallinna piires neid näitama.

Tarmo

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 17.05.07 13:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reimo

mäletad sa ka hinda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 17.05.07 16:14 Tsiteeri

Ausalt ei mäleta.Kuna see oli nüüdseks juba suht ammu.
Mul on olemas veel telef.nr.kes seal sellega tegeles siis kui mul oli huvi selle vastu.Proovi ehk ta töötab veel seal.
Nimeks tal siis Jaanus 51 62 426.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 18.05.07 08:47 Tsiteeri

a see ARCO nüüd ka mustamäe teel,ILMARISE hoovis

AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 23.03.09 09:51 Tsiteeri

Tänase info põhjal sauel see Arco enam velgi liivapritsiga ei puhasta!

Pulbervärvimist teevad ikka.

Hetkel otsingi uut kohta kus 17" valukad liivapritsiga puhastada ja lasta värvida - kes teab mõnda head kohta võiks sellest siin kirjutada või mind informeerida.

Arco eeliseks oli muidugi hind ja töö kvaliteet oli ka täiesti OK - velje liivaprits ja värvimine ~300.- EEKu. tk

Tsitaat:
Algselt postitas: arvi
a see ARCO nüüd ka mustamäe teel,ILMARISE hoovis

On kellegil selle mustamäe Arco kontakte?

Edit: Leidsin juba lahenduse siit teemast - LINK

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 23.03.09 15:08 Tsiteeri

Velgi saab pulbervärvida Tammeris. Neil alles üsna uus pulbervärvimise kamber ja tehnika. Põhitööks neil peamiselt metallfassaadide ja -konstruktsioonide valmistamine + (pulber)värvimine, aga teevad ka velgi kui vaja.
Liivapritsi teenuse suhtes ma pole kindel, selle soovitan seal enne üle täpsustada!

Arcoga on see jama juba vähemalt aasta, et liivapritsi pole :(

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.9% - SQL: 64.1%]