Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: o: kiiresti vaja b4 süütelukku. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1338)
rainisar
huviline

Registreerunud 14.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4

postitati 21.01.07 17:30 Tsiteeri
o: kiiresti vaja b4 süütelukku.

kiiresti vaja süütelukku b4 le,

asi järgmine...
autot käivitama hakates jäi süüde sisse, ei saa seda enam võtmest keerata, s.t võti keerab, kuid süüde on koguaeg sees, iseloomulikud nn. astmed võtit keerates puuduvad, võti keerab kergelt.

võibolla olen ma valel teel, soovin asjalikku nõuannet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 1,8t man c5

postitati 21.01.07 18:37 Tsiteeri

kas asi mitte süüte luku taguses ei ole??? ma usun küll;)

audi on auto :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rainisar
huviline

Registreerunud 14.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.07 19:09 Tsiteeri
ahah

et see kuhu need juhtmed siis tulevad jah, selline valge jublakas ve.?

oot aga mis on minu lahendus,
seda ise ju ei vaheta ex, vaja elektriku abi ja kust ma seda pooli saaksin.

aga korrasolekus võtit keerates olid tunda sellised astmed ...noh et kui süüde sees siis oli tunda selline üleminek, nüüd aga võti väga lihtsalt keerab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
regi
huviline

Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1,9 TDI Automaat

postitati 21.01.07 19:11 Tsiteeri

Sul ei ole vaja mitte süütelukku vaid lüliti plokki mida süütelukk keerab, mul praegu sama lugu võtsin ta maha ja homme lähen ja vaatan kust uue saab. Juurde pääsemiseks on vaja maha võtta armatuurlaud ja sealtkaudu pääseb sellele asjale juurde, see plokk kinnitub kahe stopper poldiga, mis on punase lakiga stoperdatud, süüteluku korpuse külge (Vähemalt minul oli, mul on A6) Luure andmetel maksab B osana ca 300 EEK ja A osana ca 500 EEK

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rainisar
huviline

Registreerunud 14.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.07 19:16 Tsiteeri
tänks

eks ma ta siis kerin maha, armatuuri küll ei viitsi lahti kakkuda!!

aga muidu tänud!

ponkskar
huviline

Registreerunud 20.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.07 19:25 Tsiteeri

Süüteluku tagune on puru. Mul oli 2004 sügisel Audi B3-l see puru, ostsin Forsist uue ja see kestis vast 1-2kuud ja taas nässus. Siis ostsin Revalist ja väga OK. 2006 suvel ostsin B4-a ja paar kuud hiljem taas sama süüteluku põhja jama. Nüüd ostsin kohe Revalist.Ostke Revalist orginaal.
Aga seda vahetada ei ole keeruline. Kelladebloki pead eest ära võtma, sest seal süütelukutagune kahe väikse kruviga kinni ja muudmoodi ei pääse neile ligi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 08.02.07 20:02 Tsiteeri

Suhteline ... lukupõhi on pea igal pool 1 minu meelest ... vahet pole kes seda müüb .... põhimõtteliselt läks mul suvel süüteluku kara koos põhjaga .... põhi on ikka sitax odavam kui pärast veel lisaks sellele lukusüdamiku kara ostmine, nii et kui võti hakkab raskelt keerama siis on kasulik tõesti kellaploki taha vaadata ja siis edasi :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.4% - SQL: 78.6%]