rainisar
huviline
Registreerunud 14.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4
|
postitati 21.01.07 17:30
|
|
|
o: kiiresti vaja b4 süütelukku.
kiiresti vaja süütelukku b4 le,
asi järgmine...
autot käivitama hakates jäi süüde sisse, ei saa seda enam võtmest keerata, s.t võti keerab, kuid süüde on koguaeg sees, iseloomulikud nn. astmed võtit
keerates puuduvad, võti keerab kergelt.
võibolla olen ma valel teel, soovin asjalikku nõuannet.
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
|
rainisar
huviline
Registreerunud 14.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.07 19:09
|
|
|
ahah
et see kuhu need juhtmed siis tulevad jah, selline valge jublakas ve.?
oot aga mis on minu lahendus,
seda ise ju ei vaheta ex, vaja elektriku abi ja kust ma seda pooli saaksin.
aga korrasolekus võtit keerates olid tunda sellised astmed ...noh et kui süüde sees siis oli tunda selline üleminek, nüüd aga võti väga lihtsalt
keerab?
|
|
|
regi
huviline
Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 1,9 TDI Automaat
|
postitati 21.01.07 19:11
|
|
|
Sul ei ole vaja mitte süütelukku vaid lüliti plokki mida süütelukk keerab, mul praegu sama lugu võtsin ta maha ja homme lähen ja vaatan kust uue saab.
Juurde pääsemiseks on vaja maha võtta armatuurlaud ja sealtkaudu pääseb sellele asjale juurde, see plokk kinnitub kahe stopper poldiga, mis on punase
lakiga stoperdatud, süüteluku korpuse külge (Vähemalt minul oli, mul on A6) Luure andmetel maksab B osana ca 300 EEK ja A osana ca 500 EEK
|
|
|
rainisar
huviline
Registreerunud 14.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.07 19:16
|
|
|
tänks
eks ma ta siis kerin maha, armatuuri küll ei viitsi lahti kakkuda!!
aga muidu tänud!
|
|
|
ponkskar
huviline
Registreerunud 20.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.02.07 19:25
|
|
|
Süüteluku tagune on puru. Mul oli 2004 sügisel Audi B3-l see puru, ostsin Forsist uue ja see kestis vast 1-2kuud ja taas nässus. Siis ostsin Revalist
ja väga OK. 2006 suvel ostsin B4-a ja paar kuud hiljem taas sama süüteluku põhja jama. Nüüd ostsin kohe Revalist.Ostke Revalist orginaal.
Aga seda vahetada ei ole keeruline. Kelladebloki pead eest ära võtma, sest seal süütelukutagune kahe väikse kruviga kinni ja muudmoodi ei pääse neile
ligi.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 08.02.07 20:02
|
|
|
Suhteline ... lukupõhi on pea igal pool 1 minu meelest ... vahet pole kes seda müüb .... põhimõtteliselt läks mul suvel süüteluku kara koos põhjaga
.... põhi on ikka sitax odavam kui pärast veel lisaks sellele lukusüdamiku kara ostmine, nii et kui võti hakkab raskelt keerama siis on kasulik tõesti
kellaploki taha vaadata ja siis edasi 
XZN M16
|
|
|
|