Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Uus kellablokk peale - mis siis võib valesti näitma hakata? (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1058)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 14.01.07 11:25 Tsiteeri
Uus kellablokk peale - mis siis võib valesti näitma hakata?

Algatuseks siis nimetaksin et mul on Audi 100 2,0 85 Kw AAD mootoriga. Kuna sellel isendil pole kompuutrit aga on pikkade kellade variant siis kuna tekkis hea pakkumine ühe doonor S4 Avant 1993 a kellablokk koos rooli juures asetsevate kangideblokiga kätte saada. Igaks juhuks vaatasin endal järgi , et kas mu enda kellabloki taga asuvas tühimikus leidub juhtmepuntras selline pitik (pruun) mis kompuga ühildub ja ei leidnud. Nüüd siis küsimus. Kui on tavaline 2,0 masin millel pole comput, siis kui keeruline on ühildada seda uute kelladega. Põhifunktsioonid hakkavad kindlasti tööle nagu (spido, odomeeter, õlirõhk ja õlitemp, ja jahutusvedeliku temp ning lisatulukesed armaturil. Aga 1 asi mis mulle kahtlust tekitab on Tahhomeeter ... kuna tegemist on S4 kelladega ja minul on 4 pütane 2,0 siis palju tahhokas villast hakkab panema. Samas kui pole kompujuhtmeid, kuidas saada neid funktsioone tööle mis lisades näidatud on , keskmine kütekulu jne .... ja ka muud funktsioonid ... ühesõnaga küsimus selline et kas keegi on aretanud 4 pütasele masinale s4 kellasid ja mis jamad sellega kaasnevad .... siis mõtlen kas tasub või ei :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Pikkpoizz
huviline

Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.

postitati 14.01.07 11:29 Tsiteeri

Kellade kohta ei tea ma öelda, aga minu b4 2.0 85 kw on kompu peal. S.t et sinu masinale peaks saama kuidagi ka vast kompu yhendada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 14.01.07 11:39 Tsiteeri

Uuri seda kasutaja Kaaku käest, ta on selle protsessi oma autoga läbi teinud. (Audi 100 - 1991 - Kaaku, seal on sellest natuke juttu).

Ja ilmselt on sul tegu ikka audi 100 mitte 1000 nagu su postituse alguses kirjas on ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 32.5% - SQL: 67.5%]