Tere kas keegi oskab öelda kas audile on olemas siis säherdusi tagumisi amortte mille põhi töövahendiks oleks gaas või õli ja mida on võimalik veel
lisaks õhuga täita (kompressoriga) et tagaotsa tõsta vajadusel kui koormus suurem. või lumise teeolud et nii kergesti põhjpeale kinni ei jääks.
Tean et vähemalt opel astra (pikkap) on sellised olemas.
porter
huviline
Registreerunud 15.12.06
Kasutaja on eemal
postitati 12.01.07 18:18
Ja kust neid saada oleks võimalik ja mis hinnaks võiks olla?
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
postitati 12.01.07 18:21
vaata, su postituse paremal üleval nurgas on selline imelik kastike, kuhu on sisse kirjutatud tähed A, D, M, U ja U
osad kavalpead loevad seal välja sõna "muuda"
mida iganes see tähekombinatsioon ka tähendama ei peaks, igatahes on tal selline imeline funktsioon, et seda vajutades saad juba oma postitatud
teatele midagi lisada või ära võtta.
mitte ei pea sa loetud sekundite jooksul samasse kohta kahte postitust tegema.
porter
huviline
Registreerunud 15.12.06
Kasutaja on eemal
postitati 13.01.07 15:47
Olen lihtsalt suht vähe kasutanud seda lehekülge ja ei tea LIHTSALT kuida need asjad siin TÄPSELT käivad.
Omast arust pole mingi kavalpea lihtsalt esitasin küsimuse.
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 14.01.07 11:20
Kas asja nimi ei peaks olema Nivoo amort või õhk-amort?
Nivood on paljudele audidele peale pandud ka minu vana v8-le. Kapoti all on suur hüd-õli paak (koos roolivõimuga jne) sealt siis pumbatakse
amortidesse õli juurde. Aga 80 pole seda infot kuulnudki
porter
huviline
Registreerunud 15.12.06
Kasutaja on eemal
postitati 15.01.07 17:45
Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Kas asja nimi ei peaks olema Nivoo amort või õhk-amort?
Nivood on paljudele audidele peale pandud ka minu vana v8-le. Kapoti all on suur hüd-õli paak (koos roolivõimuga jne) sealt siis pumbatakse
amortidesse õli juurde. Aga 80 pole seda infot kuulnudki
Ma muidugi pidasin silmas selliseid lihtsalt kompressoriga pumbatavaid nagu krossika ziklitel Cz il näiteks sellise põhimõttega. Kuna sellel oopelil
mis ma nägin olid ventiili otsad küljes. Aga sellepärast oopelit ka ostma ei hakka.
Ja forsist küsisin et nemad audidele küll neid ei tea ja ei osand soovitada ka. Mõtsin et äkki siin keegi midagi teab.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.9% - SQL: 84.1%]