sirekas
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 11.01.07 18:58
|
|
|
salong ei lähe soojaks
auto läks ennem väga hästi seest soojaks aga nüüd puhub ainult leiget õhku.kui pöördeid koha peal juurde anda, hakkab uuesti sooja puhuma.tühikäigul
läheb jahedaks.
nüüd vahetasin termostaati kuid ei muutunud midagi.
milles võib point olla?
audi 200 turbo quattro
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 11.01.07 19:08
|
|
|
Kui soojendusradikas vana, siis ilmselt mittevajalikku kraami täis ja soojale "ei jätku rohkem ruumi". Läbipesu võib, aga ei pruugi aidata, samas
võib peale pesu lekkima hakata.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
kaurs
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3,0tdi quattro
|
postitati 11.01.07 19:16
|
|
|
läbipesu aitab kyll,aga mitte väga pikaks ajax.
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.07 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sirekas
kui pöördeid koha peal juurde anda, hakkab uuesti sooja puhuma.tühikäigul läheb jahedaks.
|
Kõlab rohkem nagu nadi veepumba järgi või nii. Või on mingi sodi ees, mida tühikäigul pump ei suuda läbi lüüa.
Vedeliku tase on ikka normis?
|
|
|
|
sirekas
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.07 20:05
|
|
|
mul on kogu aeg tosool sees olnud ja täna vahetasin termostaati oli tosool täiesti puhas
|
|
|
sirekas
huviline
Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.07 20:07
|
|
|
mul on kogu aeg tosool sees olnud ja täna vahetasin termostaati oli tosool täiesti puhas
|
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro
|
postitati 11.01.07 20:12
|
|
|
Endal läbielatud etapp. Soovitan soojalt, et vaheta soojendusradikas ja kõik jälle OK. Läbi pesta pole mõtet, sest võib hakata lekkima ja siis on
klaasid jahutusvedelikku täis ja lähevad uduseks ning seda jampsi klaasidelt maha pesta... Kindlasti teeksid selle asemel midagi kasulikumat.
Veepumba variandi jätaks tahaplaanile.
|
|
|
Tampz
huviline
Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.07 15:40
|
|
|
Endal oli sama probleem tühikäigu soojaga, aga 3x õhutamist ja 1L jahutusvedelikku mahtus juurde ja probleem lahendatud
Selle salongiradika vahetusega saadud tulemus võibki lihtsalt tulla sellest, et süsteemi on samaaegselt ka õhutatud!
Alustagem ikkagi lihtsamatest asjadest 
edu
|
|
|
porter
huviline
Registreerunud 15.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.07 17:55
|
|
|
Kui vee pumba labad väga õhtul siis see peaks ka väljenduma selles et sooja mootoriga tühigäigul käies peaks temeratuur tõusma tavalisest kõrgemale
või isegi keema minema. Kuna vesi ei käi piisavalt ringi.
Kui arvad et salongi radikas umbes siis ühenda MÕLEMAD lõdvikud võimalusel lahti ja vala trehtli või mingi muu asja abil mis iganes leiutad soendus
radikasse keevat äädika vett.(segu ca. pudel ja 3l vett) siis loputa tavalise veega ohtralt üle ja ning õhuta lõdvikute külg panemisel radikas.
see võib kül peeti asja keerata aga sellel juhul ainult salongi radika ja kaotada pole eriti midagi kui ei aita.
|
|
|
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.07 17:43
|
|
|
Välistaks samuti veepumba probleemi. Kuna olen pidanud juba viit erinevat Audit ja kõiki pikemat aega, on tulnud ka kõikidel välja vahetada veepump.
Vähemasti minu poolt seni nähtud Audi veepumpade nn. tiivikud on olnud korralikud ja malmist või mis iganes sulamist ja nendega ei saaks minuarust
seal küll midagi juhtuda. Samas olen aga näinud ka paari japsi veepumpa, mille tiiviku labadest on oksüdeerumise tulemusel järgi jäänud vaid sirge
plekk. Loomulikult ei suudagi tühipaljas plekk jahutusvedelikku ringi ajada. Need on minu kogemused mis loomulikult ei pretendeeri absoluutsele tõele.
|
|
|