Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 1986 Pooltelg katki (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1733)
Miamimees
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:11 Tsiteeri
Audi 80 1986 Pooltelg katki

Juhtus õnnetus minu audil läks parmpoolne(juhipoolne) pooltelg katki... seest poolt vms... ja ei tea kust võtta samat, aga samas naabri hoovipeal on sama masin (aga ml on 1.8 tal on 1.6). tal on juhipoolne "juurtega väljas" aga teiselpool on korras, kas teinepoolne sobib minu oma asemele. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 11.01.07 18:14 Tsiteeri

peaks vist isegi sobima, võta naabrimehe pooltelg alt ja võrdle enda omaga, kui on sama siis jupid kokku ja sõitma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Miamimees
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:25 Tsiteeri

Nojah, ongi, olex teda kerge maha kiskuda, olex hea, aga 86a auto... ei tea kui hästi detailid lahti tulevad. pole elus kunagi seda teinud. aga tahax just teada, kas on mõtet lahti kiskuda, on ikka sama mõõtu. sest ma kuulsin et juba mm rikuba asja ära :(

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.01.07 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Miamimees
Nojah, ongi, olex teda kerge maha kiskuda,

No kui audi pooltelje maha võtmine on keeruline siis soovitaks siiski mõne pädevama kodaniku poole pöörduda.;) Täpset sobivust ei oska sulle nagunii keegi soovitada kuna asse on üsna omajagu erinevaid variante ja see missugune konkreetsel masinal on ei tarvitse ainult mootorist ja aastast sõltuda.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Miamimees
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 19:33 Tsiteeri

Eh jah, egas midagi, omme vaja näpud õlisex teha ja auto kanali peale "lykata" lihtsalt ma olex väga tänulik kui keegi teax mulle öelda kas audil on need pool teljeeld paremal ja vaskul samasugused, sest siis peax asi õieti toimima. tahax juba omme veits autot tuulutada. :P:P

Nobody
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.07 01:46 Tsiteeri

Pole lihtsamat asja kui audi pooltelje eemaldamine. Trumli juurest keerata suur polt lahti ning reduktori küljes 6 polti ja tuleb nagu lupsti. Sain isegi 81 aasta masinat need kätte väikse õlitamisega.

mootorratas 61'st aastast
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Miamimees
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.07 21:33 Tsiteeri

kõik korras, nägin sellist n**** et jube, kiskusin alguses endal lahti kogu jama, ja siis teiel (katkisel 80nel) panin nagu sisse(korra jooksid kuulid laiali, aga ohtra liivaga segamini toppisin sinna sisse) noh alguses oli kõik ilus, sõitsin 3-4km rahulikult ja kõik on ok, siis tekkist tahtmine natuke pedaali litsauda ja "KLÕPS" närvasin, autu kanali peale, konsulteerisin targematega(SAIN SÕIMATA) kokkuvõttex läxin kohalikku varuosade poodi ja otsin 900.- komplekti ja nyyd on asi korras. :P

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 1,8t man c5

postitati 15.01.07 04:42 Tsiteeri

tarkpea taskus liivaga segamini tagasi panna mõistlik tegu :D:D

audi on auto :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.8% - SQL: 82.2%]