Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 CABRIOLET
postitati 08.01.07 02:38
Temp. näidiku proble
Nagu ikka, kui ostad miski aparaadi, siis ilmnevad vead alles kuu peale selle ostmist
Avastasisn siis teiste vigade seas ka selle, et temperatuuri näidik algul hakkab ilusti tõusma kuni norm temp.-ni ja siis üheltmaalt lasgub alla
tagasi. Mitte küll päris algasendisse, kuid suht 50 peale küll...
Milles viga, kas temp andur paneb näkku? Sooja ilusti puhub ja sellege probleemi pole...
Masinaks siis B4 2,0 85kW
grudge
huviline
Registreerunud 22.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Toyota Avensis 2,0
postitati 08.01.07 06:50
Tevist, minul tegi sama jama ja viga ei olnud anduris vaid termostaat tahtis vahetust ja nüüd kõik korras (A4 1,8)
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
postitati 08.01.07 07:41
Tsitaat:
Algselt postitas: grudge
Tevist, minul tegi sama jama ja viga ei olnud anduris vaid termostaat tahtis vahetust ja nüüd kõik korras (A4 1,8)
probleem võibki olla kas kellas või siis anduris aga olen enamvähem kindel et tavaliselt on asi ikkagi anuris. mu b4 igatahes oli selles asi. mootori
küljes asub siis see suur must tosooli vaheflants seal on kokku 2 andurit sinine 2 otsaga on siis aju andur ja hall 3 otsaga siis kella andur.
Vincento
huviline
Registreerunud 18.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 Avant
postitati 10.01.07 15:53
Tsitaat:
Algselt postitas: syo
Tsitaat:
Algselt postitas: grudge
probleem võibki olla kas kellas või siis anduris aga olen enamvähem kindel et tavaliselt on asi ikkagi anuris. mu b4 igatahes oli selles asi. mootori
küljes asub siis see suur must tosooli vaheflants seal on kokku 2 andurit sinine 2 otsaga on siis aju andur ja hall 3 otsaga siis kella andur.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.4% - SQL: 77.6%]