Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 100 c3 2.0E süüde ja segu (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1375)
kristooma
huviline

Registreerunud 04.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.07 18:30 Tsiteeri
audi 100 c3 2.0E süüde ja segu

Tere

Probleem järgmine, autol pöörded tyhikäigul ujuvad, st 800 pealt 1000 peale ja tagasi . kui segukruvi keerata siis läheb mingis asendis normaalseks aga siis peale mõne km sõitmist hakkab puterdama, nagu yks silinder ei töötaks korralikult. keerasin tagasi sinna asendisse segukruvi kus ujus ja keerasin tyhikäigu tuure juurde. aga see vist ei ole ka päris õige lahendus . kas keegi oskab nõu anda kuidas õieti selle segukruvi paika saaks keerata , mille järgi ja samuti ka syyte, ehk siis mis asendis jagaja peaks olema ja kuidas panna õieti paika need asjad, mingeid syytekellasid ei ole mul aga olen kuulnud et syyte saab kuidagi ilma kellata ka paika panna ja samuti peaks vist sellel segukruvil olema mingi asend või midagi. kui keegi teab palun aidake, jube närvidele käib see keeramine koguaeg ja ega see vist hea ka ei ole autole kui nii umbes keerata ja proovida koguaeg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 04.01.07 23:57 Tsiteeri

Mul enamvähem sama mure.
Tühikäiku ära eriti õhuklapi piirajast reguleeri, sest seal allpool on mingi tühikäigu lüliti ja kui "üle" selle lüliti läheb, siis ei pruugi külma ilmaga käivituda vms. Kust teda reguleerima peab, eitea.

Kui diagnostik mulle selle tühikäigu lüliti ära seletas ja ma enam gaasisiibrist tühikäiku ei regullinud, kadus mul see pöörete hüppamine ka ära. Aga ikka liiga madal on(500rpm) ja siibrist juurde keerata ei anna-lülitab lüliti ära ja pöörded tõusevad hüppeliselt.

Küsiks siis üle:
1)Kust saab tühikäiku reguleerida?
2)Kas segu saab lahjemaks pritsepea pealt vastupäeva keerates? Kas see vähendaks kütusekulu ka?
3)Kas see on õigustatud, et süüdet keerata varasemaks, et madalalt oleks parem tõmme?(tõestatud)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.4% - SQL: 85.6%]