Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Probleem tagumise kojamehega (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 5582)
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 30.12.06 18:27 Tsiteeri
Probleem tagumise kojamehega

Nonii nimelt probleem siis tagumie kojamehega. Autoks A4 1998a Avant 2.5tdi. Täna uurisin seda. Kojamehe lülitit armatuuri poole lükata, siis aknapesu vedelikku ta pritsib, kuid kojamees ise ei käi. Milles võiks probleem olla, arvatvasti uus mootor ? Probleem nimelt kahe A4'ga (peres teine a4 veel, probleem sama).
Või tuleks otsida vigu kuskilt juhtmetest?

1) Mis maksab uus kojamehemootor?
2) Palju maksab uus tagumine kojamees`?

Nagu näha on minule sinna taha eriline pe*demajakas külge pandud(see oli juba ostes, ärge arvake, et ma ise selle olen sinna monteerinud :D): http://www.ozkpaintball.ee/auto/audi7.jpg

See küsimus küll ei käi siia teemasse, aga küsin ikkagi. Nimelt pesulasse minnes esimets korda mõtlesin, et peaks antenni ka maha keerama. No tee või tina, mina teda sealt maha ei saanud, lasin mõnel sõbral proovida, no ei liigu. Mis krdi moodi teda sealt kätte saab? Tundub, et ta kalab raadiomängimisel ka. Kord mängib perfecto siis aga hakkab tegema tõnk-tõnk-tõnk (mitte ei sahise, nagu kui paned lambi sageduse).

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 30.12.06 19:59 Tsiteeri

Alustada võiks tagaluugi juhtmete uurimisest

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.06 20:32 Tsiteeri

Miks kohe asja keeruliseks ajada!?

Võta pistik lahti (mootori küljest) ja vaata kas vool tuleb peale. Samas võid kontrollida ka kaitset, sest veel ja kojamehel on erinevad kaitsmed, kuna vesi pumbatakse eest peale...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.06 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karlpoiss
vandil on tagapalge pesuks eraldi paak koos pumbaga paremas tagumises taskus.Kui pump töötab peab töötama ka kojamees.Enda vandil oli juhtmetes häda.

Aga osadel on ees, alles eelmine nädal sai asjaga tegeletud.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mar2ko
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T AVANT

postitati 31.12.06 10:55 Tsiteeri

Mul kojamehega pea et sama probleem. Ainuke vahe on selles, et mul liigub kangi allhoidmise ajal ka kojamees. Kui kang lahti lasta siis jääb ka kojamees suvalisse kohta seisma. Sellel juhul vist viga kindlasti mootoris.
Seega küsiks teema algataja küsimuse uuesti üle. Kas keegi teab mis võib see mootor umbes maksta? :)

TO: leits - antenni ära keeramine on tõesti üpris keeruline. See alumiiniumkeere kipub oksüdeeruma mille tagajärjel anetnn hirmus kõvasti kinni kiilub. Endal tuli ka ikka tohutult jõudu rakendada, et seda küljest ära saada. Ausaltöelda enam ei ole viitsinud antenni küljest ära keerata kui pesulasse sõidan. Võibolla peaks mingit head vahendit sinna vahele määrima kui antenni ära keerad. :)
Raadio mängib samuti veidike kehvasti, sai korra antenn välja vahetatud, kuid see ei aidnud, pigem läks asi hullemaks(Antenn ostetud Forssist). Nüüd on maki küljes üks eraldi 15cm juhtmejupp pandud ja mängib ka paremini kui katusel olev antenn. Võimalik et kuskilt katuseantenni juhe mäda aga selle otsimine tundus liiga tüütu tegevus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.06 12:49 Tsiteeri

Hmnja, hakkan uurima järgmine nädal tagumist kojameest. Teisip. läheb tegemisse, suutsin nats rsk luugi ära mölkida. Aga anetenni kohta, ma ei tea mis ime moodi see lahti tuleb, täna üritasin keerata, no minu jõud peale ei hakka. Prooviks teist antenni, kas siis ka teeb mängides vahepeal tõnk tõnk tõnk. Nagu jumala lampi kaob levi ära. Antennil on afco see 190 eegune võimendi ka vahel.

edit: Mingit paaki ma küll ei leidnud sealt tagant :/
edit2: Siiski tahaks teada ka kojamehe hinda ning mootori hinda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Oll
huviline

Registreerunud 04.12.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW

postitati 02.01.07 10:46 Tsiteeri

ka minu autol oli saksast tuues sama jama - tagaluugi kojamees ei käinud - viga oli selles et aknapesuvesi läheb läbi kojamehe võlli ja lekkis võlli ja puksi vahele - võll oli puksi külge kinni paakunud. Võtsin kogu selle majanduse luugi küljest ära ja gruustangide vahel nõksutades ja õli vahele pritsides sain liikuma uuesti (mootori ja võlli vaheline liigend tuleb selleks ajaks muidugi lahti ühendada)- mootoril polnud viga midagi - juhe külge ja töötaski ta jälle.

"My wheel bolts require more torque than your Honda makes..."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.07 12:45 Tsiteeri

Keegi võiks nii mootori kui ka kojamehe selle varuosa nr'i äkki anda? Saaks ise forssist hinna kontrollida.

Lauri2
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80

postitati 04.01.07 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Keegi võiks nii mootori kui ka kojamehe selle varuosa nr'i äkki anda? Saaks ise forssist hinna kontrollida.

http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=261&unit=4E70DDEF on kogu kupatus. mootor on number 9 ehk kood 8L0955711B . hind ~113 $. forsi varuosapäringut misipärast ei leia üles.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
az
huviline

Registreerunud 18.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 16:35 Tsiteeri

passatil maksab mootor koos kogu kupatusega umbes 1500 eeku

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 14.03.08 11:56 Tsiteeri

äratan vana teema üles,

nimelt mul selline anomaalia, et tagumine akna pesu ei tööta. mootor ise on töökorras ja juhtmest tuleb ilusti 12v peale.
kui ma pumba juhtmeotsa ühendan, siis ei liiguta end pump, ning ka kojamees keeldub end liigutamast. kui pump lahti ühendada, siis kojamees töötab kenasti.
kaitse nr15(25A) mis peaks sellega tegelema on täiesti korras

kuskohast võiks asja edasi uurida, mul mõistus suht otsas juba

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Myx
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.09 16:49 Tsiteeri

Mul samasugune anomaalia. Oskab keegi nõu anda, kuskohas viga võib olla?
Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
äratan vana teema üles,

nimelt mul selline anomaalia, et tagumine akna pesu ei tööta. mootor ise on töökorras ja juhtmest tuleb ilusti 12v peale.
kui ma pumba juhtmeotsa ühendan, siis ei liiguta end pump, ning ka kojamees keeldub end liigutamast. kui pump lahti ühendada, siis kojamees töötab kenasti.
kaitse nr15(25A) mis peaks sellega tegelema on täiesti korras

kuskohast võiks asja edasi uurida, mul mõistus suht otsas juba

Pole eriline asjatundja.
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.09 17:28 Tsiteeri

Klaasipesu vedeliku pump võib kinni paakuda vabalt siis kui ta on pikemat aega kuival olnud ja ringi pole aetud. Endal üleelatud jama, kuigi esimese pumbaga. Võta pump küljest, keera käsitsi, kasvõi näpitsatega ringi, kuni hakkab kergemalt käima ja pane tagasi külge, peaks töötama.

Pakkuda töökorras C4 A6 eesmine, klaasipesuvedeliku pump. Kellel vaja, tulgu ja vedagu minema.

Myx
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.09 16:46 Tsiteeri

Pump on korras ja töötab, aga kui pistik järgi panna, ei tööta. Sai proovitud ka pirniga sama pistikut ja ei midagi. Kaitse sai üle vaadatud ja see on korras, vahetasin ka igaksjuhuks teise kaitsmega, ikka ei midagi. Sai ka testriga mõõdetud juhtmeotsadelt ja vool tuleb peale (natuke kõikus). Ise arvan, et kui pistik pumba järgi panna, tekib kuskil mingi lühis, aga kus, vot seda ei jaga lahti. Tegin ka nii, et lüliti juures oleva pistiku tõmbasin lahti ja vaatasin, et milline juhe on sama värvi, mis pumba pistiku juurde jõudis. Panin siis ühe juhtme otse sealt pumba külge ja teise massi, aga siis ka ei midagi.(aga selle katsetuse tulemuses pole täiesti kindel kuna juhe sai lihtsalt sisse kuidagi topitud ja pole ühenduse kvaliteedis kindel)

Pole eriline asjatundja.
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 13.04.09 18:32 Tsiteeri

Pump sai ka minu masinal eraldi kontrollitud, kui 12v lihtsalt selga lasin, siis pritsis üle toa mul kassi märjaks, kuid auto küljes ei tee midagi.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 13.04.09 19:47 Tsiteeri

Kui leiaks kuskilt mõne skeemi, kus Avandi tagumise kojamehe ja pesuvee pumba ahel peal oleks, oskaks ehk midagi arvata.
Ilma võiks ehk kontrollida, kas vool, mis pumba pistikusse jõuab, on ikka piisav, et näiteks mõni piduritule sisse sobiv pirn põlema panna vms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.04.09 14:43 Tsiteeri

Liitun teiega.
Täna hommikul sama lugu, et tagumisele klaasile vett ei pritsi, kuid kojamees töötas nii nagu pidi.
Vajutasin pritse nuppu ja ainult relee tegi plöksu, kuid ei pritsinud -sudisin ka korraks juhtmed üle, kuid ei midagi.
Viimase asjana andsin sörmenipsu vastu kojamehe/pritse kangi ja nagu völuväel on asi töökorras.
Proovige sama-ehk aitab.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juke1983
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: C5

postitati 20.04.09 19:51 Tsiteeri

Mul selline jama, et avandi tagumine pihusti (kus pesuvedelik välja tuleb) käib kojamehega koos kaasa. Ta peaks pritsima koguaeg otse klaasi keskele, kuid nädalake tagasi kiilus nagu kinni ning nüüd käib koos kojamehega kaasa. Tulemuseks siis see, et vett saab ainult üks pool klaasist.

Võtsin asja kösile ning hakkasin lammutama. Võtsin pritsu otsiku ära ning sain sealt ka mutri ära kuid kojameest ennast ei saanud. Sudidin ja mudisin kuid asja korda ei saanud. Ei julenud päris jõuga ka peale minna, kuna ei tea mis moodi kojamees seal kinni on. Arvasin et mutri eemaldamisel tuleb ära kuid ei saanud kuidagi. Viga vist kuidagi seespidine sest pihusti ots ise liigub. Äkki mingi sodi vaheleläinud vms.

Kui kellelgi sama probleem olnud siis andku aga teada. Huvitaks ka see, et kuidas see kojamees sealt siis ära käib? Kui saaks lahti siis saaks ka ehk ise asja korda.

kui Audi ehitaks ka laevu, siis seilaksin vaid nendega =)
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 20.04.09 20:03 Tsiteeri

Vat C5 kohta ei tea aga vanematel on kojamees on nuudi küljes kinni. Kui sa selle mutri ära keerasid ning mutri all oleva seibi eemaldasid, siis peab kojamehe vars ära tulema aga arvatavasti on tal hea mitu aastat aega olnud nuudi külge kinni roostetada. Seega maksab seda kupatust WD40 või mõne muu vastava vahendi abil leotada. Siis hakkad ettevaatlikult kojameest ära logistama ja saadki ta kätte.

Pihusti aga käib kojamehega kaasas ilmselt seetõttu, et on kojamehe võlli külge kinni jäänud - puhastamine võiks aidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 20.04.09 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wookie
Kui leiaks kuskilt mõne skeemi, kus Avandi tagumise kojamehe ja pesuvee pumba ahel peal oleks, oskaks ehk midagi arvata.
Ilma võiks ehk kontrollida, kas vool, mis pumba pistikusse jõuab, on ikka piisav, et näiteks mõni piduritule sisse sobiv pirn põlema panna vms.

Autodatas on muide C5 kõik el skeemid olemas. Ka tagaakna kojamees koos pumba ja muu juurdekuuluvaga. Kahjuks pole võimalust hetkel skeemi kuhugi panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juke1983
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.09 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wookie
Vat C5 kohta ei tea aga vanematel on kojamees on nuudi küljes kinni. Kui sa selle mutri ära keerasid ning mutri all oleva seibi eemaldasid, siis peab kojamehe vars ära tulema aga arvatavasti on tal hea mitu aastat aega olnud nuudi külge kinni roostetada. Seega maksab seda kupatust WD40 või mõne muu vastava vahendi abil leotada. Siis hakkad ettevaatlikult kojameest ära logistama ja saadki ta kätte.

Pihusti aga käib kojamehega kaasas ilmselt seetõttu, et on kojamehe võlli külge kinni jäänud - puhastamine võiks aidata.

Mutri võtsin ära aga seibi ei olnud. Kojamees ja metall olid ühe tasapinnalised. Proovisin ja loksutasin küll aga ei andnud järgi. Kui liigutasin siis käis kogu kupatus kaasa (sisemised osad). Loogiliselt võttes peaks see nii ära tulema jah. Eks lisan vähe määret ja loksutan veel. Iseasi kas kojamehe ära saamisest kasu on. Kui pole eks siis hakkan polstrit eemaldama ja mootori poolt küljest lähenema.

Nüüd vähemalt tean et kojamees ikka peaks nii ära tulema ;)

Myx
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.09 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Myx
Mul samasugune anomaalia. Oskab keegi nõu anda, kuskohas viga võib olla?
Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Äratan vana teema üles.

Nimelt mul selline anomaalia, et tagumine akna pesu ei tööta. Mootor ise on töökorras ja juhtmest tuleb ilusti 12v peale.
Kui ma pumba juhtmeotsa ühendan, siis ei liiguta end pump, ning ka kojamees keeldub end liigutamast. Kui pump lahti ühendada, siis kojamees töötab kenasti.
Kaitse nr15(25A) mis peaks sellega tegelema on täiesti korras.

Kuskohast võiks asja edasi uurida, mul mõistus suht otsas juba.

Tsitaat:
Algselt postitas: Myx
Pump on korras ja töötab, aga kui pistik järgi panna, ei tööta. Sai proovitud ka pirniga sama pistikut ja ei midagi. Kaitse sai üle vaadatud ja see on korras, vahetasin ka igaksjuhuks teise kaitsmega, ikka ei midagi. Sai ka testriga mõõdetud juhtmeotsadelt ja vool tuleb peale (natuke kõikus). Ise arvan, et kui pistik pumba järgi panna, tekib kuskil mingi lühis, aga kus, vot seda ei jaga lahti. Tegin ka nii, et lüliti juures oleva pistiku tõmbasin lahti ja vaatasin, et milline juhe on sama värvi, mis pumba pistiku juurde jõudis. Panin siis ühe juhtme otse sealt pumba külge ja teise massi, aga siis ka ei midagi.(aga selle katsetuse tulemuses pole täiesti kindel kuna juhe sai lihtsalt sisse kuidagi topitud ja pole ühenduse kvaliteedis kindel)

Mina pole ikka oma probleemile lahendust leidnud. Oskab keegi midagi pakkuda?

Pole eriline asjatundja.
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.04.09 09:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juke1983
Kui kellelgi sama probleem olnud siis andku aga teada. Huvitaks ka see, et kuidas see kojamees sealt siis ära käib? Kui saaks lahti siis saaks ka ehk ise asja korda.

Rain on minu teada selle pesuridüüsi seal oma Allroad'il ära vahetanud.

juke1983
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.09 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Rain on minu teada selle pesuridüüsi seal oma Allroad'il ära vahetanud.

Tänud. Proovin korra maipühade ajal ise ja kui asja ei saa siis vaatame edasi ;)

juke1983
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.09 08:51 Tsiteeri

Kukkusin siis lammutama seda kojameest, kuid ei midagi. Kojamees ise ära ei tulnud. Proovisin siis läheneda teisest küljest ja hakkasin polstrit lahti kiskuma et mootorile ligi pääseda. Pool polstrist oli juba lahti kuid siis jäin tupikusse, kusagilt ei osanud enam läheneda ja pidasin targemaks uuesti kokku panna enne kui täitsa ära lõhun. Lõpptulemus oli siis see, et keerasin pihustit niipalju vasakule, et pritsib otse kojamehe ette, et oleks vähem kuiva klaasi pühkimist :(

Teen sellega väikese pausi ning kui tuhin jälle peale tuleb või saan targemat nõu, siis asun jälle asja kallale. Siiani aga tuleb leppida oma enda oskamatusega (ja kartusega miskit ära lõhkuda)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.4% - SQL: 70.6%]