Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:BOSE sound (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2880)
Marek1
huviline

Registreerunud 20.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2012 & VW Passat 2011

postitati 24.12.06 13:46 Tsiteeri
K:BOSE sound

Küsimus: Kas BOSE sound-i juurde peaks ka kuuluma originaal subbar?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 15:16 Tsiteeri

Eip, täis bose sound võib piirduda ainult võimendatud kõlaritega, ehk maki taga ühtki kõlarit pole.
Ühes A4-s leidsin ka variandi, kus tagaaknalaual olid pandud elemendid mängima ainult madalat otsa, aga otseselt woofer see siiski ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 24.12.06 16:01 Tsiteeri

Mulle isiklikult tundub, nagu mul oleks usppar autos, midagi põntsub. Vaatasin sinna taha kus on tavaliselt cd box vms. Seal ei paistnud midagi. Kus see originaal võimendi asub? Kuskil istmeall äkki koos suppariga? Samuto bose (nüüd siis juba pioneer makiga).

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 23:27 Tsiteeri

Osadel variantidel on võimud iga kõlari küljes... täis bosel peaks siiski olema eraldi võim pagassis, sedaanil üleval tagaaknalaua all kohe, universaalil ei tea...

tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,4Q 2004

postitati 25.12.06 09:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Mulle isiklikult tundub, nagu mul oleks usppar autos, midagi põntsub. Vaatasin sinna taha kus on tavaliselt cd box vms. Seal ei paistnud midagi. Kus see originaal võimendi asub? Kuskil istmeall äkki koos suppariga? Samuto bose (nüüd siis juba pioneer makiga).

http://www.bose.de/DE/de/Images/Audi_A4_Avant_(B5)_Baujahr_1995-2001_DE_tcm44-6208.pdf

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Marek1
huviline

Registreerunud 20.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.06 11:18 Tsiteeri

Ma pole eriti taibu saksa keeles aga ma saan nagu aru, et ikka peab olema subbar. Ainult ma ei saa aru kummal pool see olema peab. Sest vasakul pool on need tööriistad ja paremal on mingi karbike kuhu lähevad sisse mingid juhtmed pistikuga ja seal peal on BOSE kiri. Kas siis see sama asi ongi subbar ja pildi järgi on seal veel mingi equ kah ju veel kuskil. Ma arvasin, et see karp ongi equ.
http://www.bose.de/DE/de/Images/Syst_A6_Avant_C5_d_BJ1997-2005_150dpi_tcm44-8348.pdf
Äkki mingi saksa keelt jagav mees suudab selle teksti sealt ära tõlkida ja selgitada kus siis see subbar asub.

Tänud ette.
Marek

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 25.12.06 11:24 Tsiteeri

C5 kere sedaanil asub suppar paremal pool pagasnikus, samal pool asub ka võimendi, kuid et selleni pääseda tuleb polster eemaldada

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 25.12.06 12:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak
C5 kere sedaanil asub suppar paremal pool pagasnikus, samal pool asub ka võimendi, kuid et selleni pääseda tuleb polster eemaldada

Samas kohas asub ka B6-l, suppar on rohkem tagaukse pool ning võimendi ( mis on välimuselt väga suur ) asub pagassi luugi pool rohkem. B5-l ( RS4-l ) oli suppar vasakus nurgas, tagaistme taga kohe ning võimendi seal samas.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
siim76
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5´05

postitati 25.12.06 13:55 Tsiteeri

Siin siis väike tõlge, niipalju kui ma aru sain.

Kaks 4 cm kõrgsagedus ja kaks 16,5 cm madalsagedus kõlli esiustes. Kaks 4 cm kõrgsagedus ja kaks 16,5 cm madalsagedus kõlli tagaustes. Kaks 11.5 cm bassikõlarit üheksaliitrises kastis, mis asub paremal pool pagassis.
Seal ka Audio Elektronik digi võim basside jaoks ja Bose digi signaali muundur ( kui ma nüüd õieti aru sain) ja 5 kanaliga equalizer parima heli saavutamiseks kompodes, mis on kõik eelreguleeritud parimat heli silmas pidades.
Veel mingi jutt mingite kompode lisamisest mis võivad kahjustada heli kvaliteeti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.06 15:01 Tsiteeri

Hmm ma ei saa nüüd aru. A4 joonisel on öeldud, et taga ustes 16cm ja eest 11.5cm? Ma mingi tuttavaga omal arutasin, kes neil audidel vahetand kõlareid ütles, et raudselt on ustes kõik 13cm. Mis kostate selle peale?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 27.12.06 20:07 Tsiteeri

BMW-del on kõik kõlarid küll 13cm.

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.06 13:06 Tsiteeri

Oskab keegi öelda kuda on siis, äkki kegei 98a avante teinud? Jooniselt tundub et taga 16 ja ees 13?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.12.06 13:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Oskab keegi öelda kuda on siis, äkki kegei 98a avante teinud? Jooniselt tundub et taga 16 ja ees 13?

11.5 on ju ees joonise järgi.

Tsitaat:
Kaks 11.5 cm bassikõlarit üheksaliitrises kastis

Köh-köh, häbiplekk, mitte subwoofer. :P Arvutikõllidele paras.
2x11.5" elementi 90L kastis on subwoofer.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riffkin
huviline

Registreerunud 29.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT Quattro 225

postitati 28.12.06 15:00 Tsiteeri

Oma a4 vandilt mäletan niipalju, et visuaalselt olid sellised nagu antud joonisel näha

http://www.bose.de/DE/de/Images/Audi_A4_Avant_(B5)_Baujahr_1995-2001_DE_tcm44-6208.pdf

Ehk see esimene on tõesti üsna väike ja 11,5 võiks see mõõt olla küll. Vaata kasvõi visuaalselt mõne bose kõlari katet ja saad aru kui väike see ikka tegelikult on. Tagumine oli oluliselt suurem (kuid minu arust üldiselt nõrgem). Avandil oli see subbakas (bassreflex) vasakul e. juhipool pagassis küljepaneeli taga. See alumine metalne osa pildil on siis bose võimendi (tagakülg) mis on selle musta subbaka plastikkorpuse sees. Tegu siis kinnise kastiga. Aga subbaka häält see asi muidugi just eriti ei tee, vähemalt minu jaoks oli asi ikka väga nõrk (kusjuures ma ei pea ennast eriliseks tümpsu fanaatikuks ehk see pole kõige olulisem asi).
Kokkuvõttes kannatas esimesed otse mõnele teisele headunitile järgi panna, aga tagumised ja bassreflex on ikka üsna jamad asjad.

Marek1
huviline

Registreerunud 20.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.06 15:26 Tsiteeri

Tegelt ikka on olemas jah ja sain mingi hääle ikka kah kätte sealt. Lihtsalt sai muudetud settinguid mis sai leitud tänu ICE-le ja nüüd veits parem.

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 10.03.07 23:13 Tsiteeri

Kuidas kindlaks teha, kas üldse või mis tüüpi Bose sound on paigaldatud?

carpediem
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: a4 1,8TQ 132kw <-- A80 1.8i 66kw

postitati 11.03.07 10:38 Tsiteeri

you can't miss it:)
bose logod igal pool:)
http://www.bose.de/DE/de/automotive-systems/model-list-with-illustrations/audi.jsp

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]