Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|
postitati 19.12.06 15:48
|
|
|
Küsimus kojameeste ja maki kohta
Ehk pole hullu, et kahte eri teemat ei teinud.
Auto: c4 100 avant 92.a.
1. Kas sellel autol on see juhe olemas, mille kaudu saaks makk kiiruse järgi helitugevust seada?
2. Ostsin boschi uuekooli kojamehed. Miskipärast jätab juhipoolne vasakul nurgast silmade kõrguselt kolmnurga kujulise osa pühkimata. Asja uurides
selgus, et ei suru vastu just sellel kohal. Sõbra teise firma kojamehi omal autol proovides sama jama. Kojamehed peaks õiged olema, autopartneri müüja
ise otsis need välja. Kas kellegil on sama jama olnud? Mis aitaks?
Hannes
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
postitati 19.12.06 16:21
|
|
|
1. Maki taha seda juhet ei tohiks tulla. Spidoka tagant / käigukasti küljest saab võtta kiirusesignaali.
Edit: Võibolla tuleb - ise kohanud ei ole.
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 19.12.06 17:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hannespoiss
Ehk pole hullu, et kahte eri teemat ei teinud.
Auto: c4 100 avant 92.a.
2. Ostsin boschi uuekooli kojamehed. Miskipärast jätab juhipoolne vasakul nurgast silmade kõrguselt kolmnurga kujulise osa pühkimata. Asja uurides
selgus, et ei suru vastu just sellel kohal. Sõbra teise firma kojamehi omal autol proovides sama jama. Kojamehed peaks õiged olema, autopartneri müüja
ise otsis need välja. Kas kellegil on sama jama olnud? Mis aitaks?
Hannes |
Mul oli autol sama jama peale boschi ilma raamita kojameeste paigaldust. Kui kojamehed ülemises asendis seisma jätta, siis olid otsad ainult vastu
klaasi. Uurimise tulemusel avastasin, et kojamehe vars oli kudagi imelikult alt otsast kõverdunud. Üritasin teda vähe sirutada, aga see selline loll
materjal. Ja tulemus oli, et see murdus. Õnneks olin enne romulas käinud ja soetanud teise varre. Aga see oli kõrval istuja poolne. Aga panin selle
külge ja töötab väga hästi. Lihtsalt kapoti ei saa avada, kui kojamehed on ülemses asendis seisma jäänud.
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.06 19:45
|
|
|
No mul pole seda tehasemakki peal, ostes oli autos tyhi auk maki kohal. Esimese hooga sai miski panasonic sisse(iseenesest hea makk, aga sinise
valgustusega. Sooviks punast nüüd ja hea oleks kui see kiiruse järgi voluumi sätiks) Kas sa selle juhtme värvi ei oska öelda? Ehk audil miski kindel
värv selle jaoks. Ehk tehase maki tyyp sõltub ka tehase kõllide arvust, mul neid 8 peal ilma supakata(Nokia kraam)
To villu157
Et peaks uue varre sebima? Mul oli sealt varre kinnituse juurest lõtk sees, pingutasin siis vähe peale ja asi vähe paranes, kuid mure ei lahenenud.
Eks proovin natu painutada ise, enne muidugi olles muretsenud varuks kojamehe varre. Vedru küll ei tundu väsinud, ilus puhas paistab. Vars paistab
igati korralik. Kas neid vedrusid eraldi ka müüakse?
Hannes
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.06 19:57
|
|
|
No mul pole seda tehasemakki peal, ostes oli autos tyhi auk maki kohal. Esimese hooga sai miski panasonic sisse(iseenesest hea makk, aga sinise
valgustusega. Sooviks punast nüüd ja hea oleks kui see kiiruse järgi voluumi sätiks) Kas sa selle juhtme värvi ei oska öelda? Ehk audil miski kindel
värv selle jaoks. Ehk tehase maki tyyp sõltub ka tehase kõllide arvust, mul neid 8 peal ilma supakata(Nokia kraam) |
Värvi ei mäleta kuid usun, et kui ta on ühendatud on ta ühendatud, keegi vast neid seal ehk niisama lahti pole ratsinud. Praeguse makiga mängivad kõik
kõlarid? 8 kõlarit ehk siis mõtled igas ukses kaks, kõrge ja madal?
Teise maki ostul vaata siis ikka seda ka, et temal see kiirustundlikkus peal oleks, ilma selleta pole kasu, et signaal pistikuni tuleb.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 19.12.06 20:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
värv selle jaoks. Ehk tehase maki tyyp sõltub ka tehase kõllide arvust, mul neid 8 peal ilma supakata(Nokia kraam) |
Värvi ei mäleta kuid usun, et kui ta on ühendatud on ta ühendatud, keegi vast neid seal ehk niisama lahti pole ratsinud. Praeguse makiga mängivad kõik
kõlarid? 8 kõlarit ehk siis mõtled igas ukses kaks, kõrge ja madal?
Teise maki ostul vaata siis ikka seda ka, et temal see kiirustundlikkus peal oleks, ilma selleta pole kasu, et signaal pistikuni tuleb.
|
Mäletamistmööda oli juhtme värv valge/sinine.
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.06 20:49
|
|
|
Tsitaat: | Värvi ei mäleta kuid usun, et kui ta on ühendatud on ta ühendatud, keegi vast neid seal ehk niisama lahti pole ratsinud.
Praeguse makiga mängivad kõik kõlarid? 8 kõlarit ehk siis mõtled igas ukses kaks, kõrge ja madal?
|
No praegu ongi üks VDO Dayton CD2203 makk sihikul, millel see asi(kiiruse suurenedes tugevnev helivaljudus) olemas. Kõik kõllid mängivad, kuigi
tagaustes on originaal kõlarid vahetatud pioneeride vastu. Taga tweeterid ikka töötavad. Homme tsekin välja, mis värvi juhtmed seal ripakil. Samas ehk
keegi oskab öelda, et kas see ikka on väärt makk? Või kui lendaks näiteks RAI tuningusse sisse, kas nad siis seal oskaks öelda, et autol see juhe
olemas? Ja ma ei loe kuskilt välja seda tootekirjeldusest, et kas võimu ikka RCA out on sel VDO makil? Kuna mul võim hetkel RCA pistikutega taga, siis
ei tahaks midagi ümber ehitada.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.12.06 08:06
|
|
|
2.8-l on kiirusejuhe kindlalt orig maki taga olemas. Sellele VDO-le ma eelistaks pigem siis juba mõnda blaukarit. 3000+ eegu eest selles makis küll
minu arvates midagi ei ole. Väliselt ka paras Star Trek.
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.07 08:47
|
|
|
Kojamehe sain tööle nii, et vart tuli hoopis sirgemaks painutada - nüüd töötab ilusasti. Maki jätan siiski vana alles - kuna suutsin natu autot
lõhkuda siis läks raha sinna
Tänud vastajatele
TEEMA VÕIB LUKKU PANNA!
Hannes
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 19.01.07 08:55
|
|
|
Kojamehe sain tööle nii, et vart tuli hoopis sirgemaks painutada - nüüd töötab ilusasti...
Hannes |
Kuidas sa painutasid? Mul sama jama.. kojamehed uued bochid.
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.07 08:58
|
|
|
lasin kojamehed käima ja kui olid püsti asendis siis süüde välja. Oli kohe näha, et pole keskelt vastu klaasi. Algul painutasin peale - siis läks
ainult hullemaks. Siis painutasin vart eemale ja oligi korras. Ole ainult ettevaatlik, et ära ei murra - ehkki mulle need eriti rabedad ei tundunud.
Loodan et aitab
Hannes
|
|
|