Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 jama ABS-iga (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1237)
Mario555
huviline

Registreerunud 02.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 + audi A6

postitati 11.12.06 00:48 Tsiteeri
A8 jama ABS-iga

Rooli keerates hakkab miskipätast ABS-i mootor tööle ja vahetevahel süttib ka kompuutris ABS tuli + piduritetuli ning sel hetkel siis ABS ei tööta. Kui autol süüde välja keerata ja auto uuesti käivitada siis kaob ka ABS tuli ning kõik töötab korralikult kui välja arvata rooli keeramisel ABS-i mootori töötamisest tekkiv ragin.
Teine probleem on selline, et kui kohapealt hakata ära minema või siis seisma jääma jääks ratas nagu kuskile kinni. Tundub et juhipoolne esimene ratas, aga pole väga kindel. Nagu mingi jõnksu taha jääks, aga läheb sellest siis üle ja sõites on kõik korras kuni järjekordse khapealt äraminekuga.
Käisin autoga ka diagnostikas VW esinduses, kuna minu kodukandis Audi esindus puudub, aga seal ütles aparaat et kõk korras, kuid kui aparaat järgi pandi läks kohe kompuutris piduri ja ABS-i tuli põlema. Ei tea kas see oli kokkusattumus või mis iganes.
Kas keegi aitaks leida probleemile lahendust, asi juba nii hulluks läinud, tunne nagu miskit kukuks kohe alt ära. Kui ma õigesti mäletan siis see kinni jäämine tekkis vit natuke pärast velgede vahetust. Ehk panin siis talveks väiksemad veljed(16")
Suur tänu kõigile vastajaile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mario555
huviline

Registreerunud 02.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 09:56 Tsiteeri

kas tõesti keegi ei oska öedla mis seda põhjustada võib?:(

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 12.12.06 21:22 Tsiteeri

Oleks abiks, kui täpsustaksid oma auto tootmisaastat.

Mõne ABS anduri juhe on puru, kui räägid rooli välja keeramisest. Kompuuter tavaliselt sellistele asjadele pihta ei saa kui andur annab kohapeal seistes korralikult ühendust.
Variant näiteks, et anduri juhe on oma kinnitustest lahti tulnud ja velg on selle lihtsalt läbi söönud mingile poole rooli põhja keerates.
Mis see ragistamine võib tähendada on see, et poolteljel olev hammastik on omadega s*tta täis ja andur ei suuda sellelt enam korralikult "inffi lugeda".
See mida sa kirjeldasid kohalt ära minnes takerdumise kohta viitab koledat moodi sellele, et su a8 vahemikust 94-97, on mul õigus? Ja see takerdumine peaks tulema just esirataste poolt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario555
huviline

Registreerunud 02.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 22:10 Tsiteeri

auto siis audi A8 2.8 esivedu ja tootmisaasta 96. takerdumine tuleb jah juhipoolse esiratta juurest.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 12.12.06 23:05 Tsiteeri

andur võib paigast ära ka olla (pesast välja liikunud)

Mario555
huviline

Registreerunud 02.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.06 15:21 Tsiteeri

aga millest see kinni jäämine (takerdumine)

sanzho
huviline

Registreerunud 24.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 13.12.06 16:57 Tsiteeri

Mul oli sama asi, auto pole küll a8, mul coupe aga tunne oli samasugune et esisild jääb kuhugile kinni ja pidi nagu midagi alt ära kukkuma. Mul oli asi väga ära kulunud pidurites. Vahetatud sai klotsid ja kettad ning siis kadu see "hüppamine, kinni jämine" ära. Võid lasta pidureid uurida ehk on kasu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]