joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro
|
postitati 01.12.06 17:03
|
|
|
B4 esiustesse kõlarid?
Kas keegi on paigaldanud või plaanib paigaldada A80 B4 esiustesse kõlareid 6" x 9". Kas mahuvad ära? Foorumis pakutakse küll 6", aga ovaal mängib
paremini.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 01.12.06 17:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: joe80
aga ovaal mängib paremini. |
Milles see väljendub?
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 01.12.06 17:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: joe80
Kas keegi on paigaldanud või plaanib paigaldada A80 B4 esiustesse kõlareid 6" x 9". Kas mahuvad ära? Foorumis pakutakse küll 6", aga ovaal mängib
paremini. |
Millest sa järeldad seda, et ovaal paremini mängib ?
Mina soovitaks pigem installida komponendid ...mängivad tunduvalt paremini ja puhtamalt kui ovaalid.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.06 17:17
|
|
|
Oma kogemustest võin öelda, et vähemalt taga aknalaua sees mängis 40w ovaal kõvemini ja paremat bassi, kui 50w ümar(makiks mõlematel sama 4x50 Sony)
|
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.06 17:31
|
|
|
Tänud Priitpoiss! Kompnent on vist tõesti parem valik. Ei tulnud ise selle pealegi.
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 02.12.06 00:07
|
|
|
Ise, vaatamata teiste hoiatustele, panin ka 16cm ümarad kõllid esiustesse. Nats kahetsen ka (vahepeal mõtlen, et kui ma enda või kasvõi teiste
vigadest kunagi õpiks, siis ma oleks juba väga tark mees). Heli tundub muidu kvaliteetne janii, aga ukse sees on igasugu juhtmeid ja trosse ja polster
ise ka nõrgast materialist ja lihtsalt suurem kõlar hakkab bassiga neid kõiki plärisema panema.....ja siis helikvaliteet juba langeb. Iseasi, kui Sul
woofer ja eest tuleks ainult kõrgemad sagedused.
Ovaalidel on juba massi niipalju, et nad lõhuvad uksepolstri uste paugutamisega suht varsti pooleks.
|
|
|
Tampz
huviline
Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
jk.
|
postitati 30.12.06 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
Ise, vaatamata teiste hoiatustele, panin ka 16cm ümarad kõllid esiustesse. Nats kahetsen ka (vahepeal mõtlen, et kui ma enda või kasvõi teiste
vigadest kunagi õpiks, siis ma oleks juba väga tark mees). Heli tundub muidu kvaliteetne janii, aga ukse sees on igasugu juhtmeid ja trosse ja polster
ise ka nõrgast materialist ja lihtsalt suurem kõlar hakkab bassiga neid kõiki plärisema panema.....ja siis helikvaliteet juba langeb. Iseasi, kui Sul
woofer ja eest tuleks ainult kõrgemad sagedused.
|
Mul oli sama probleem, aga nad mängisid liiga madalale lihtsalt. Peale woofri paigaldamist keerasin võimendist kompodesse minevad madalamad helid ära
ja ei plärisenud enam midagi. Pigimatil on ka muidugi oma osa.
|
|
|