leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant
|
postitati 29.11.06 19:11
|
|
|
Peegli soendused?
Selline küsimus, et mis moodi ma teada saan kas mul peeglitel soenudsed on? Autoks a4 98a 2.5tdi ... kui ikka vahepeal oli külm väljas, siis nagu
laksust küll puhtaks ei löönd neid peegleid.
Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 29.11.06 19:43
|
|
|
ega ta neid laksust ei löögi puhtaks kui ta nii teeks siis lööks ta need
laksust kildudeks ka 
aga üldjuhul kui on el peeglid siis on ka soojendusega kuigi soojendus ei pruugi peeglitel alati töötada
aga vihmase ilmaga peaks näha küll olema kui hommikul autosse lähed ja peegli klaasid märjad on siis lükka soojendus sisse ja vaata kas kuivavad ära

|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 29.11.06 20:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: leits
Selline küsimus, et mis moodi ma teada saan kas mul peeglitel soenudsed on? Autoks a4 98a 2.5tdi ... kui ikka vahepeal oli külm väljas, siis nagu
laksust küll puhtaks ei löönd neid peegleid. |
keera peegli alt kaan maha ja vaata kas juhtmed lähevad klaasi külge. paari-kolme minutiga peaks klaasid olema juba väga kuumad(50-60 kraadi), keegi
pani kunagi lingi ka selle kohta.
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.06 18:17
|
|
|
tänud vastanutele, homme uurin täpsemalt järgi
|
|
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.06 18:51
|
|
|
Nojah proovisin mingi päev, tundub et nad ei tööta mul, kuigi MINU ARVATES on nad mul olemas. Panin soenduse põhja samuti ka tagaklaasi soendus sisse,
aga klaasid soojaks ei lähe ?Oskate soovitada, kust viga otsima hakata?
e:Keegi tark väitis, et ka kylmamootoriga, peaksid 2-3min'ga peeglid soojad olema, aga mul külmad, mis külmad. Mingit moodi sai tehasest järgi uurid,
kas nad üldse lisades on olemas VIN koodi järgi, ehk keegi annab vajaliku lingi selle jaoks / maili ? Kuid ma arvan, et suht uus auto 98a, et peaks
olema, vanadel b4'del isegi ju on.
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
|
tsooru
huviline
Registreerunud 14.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 21.12.06 07:39
|
|
|
Minul jälle selline küsimus teadjatele.
Kui oma A4 ostsin siis küljepeeglid olid ilma soojenduseta ja ilmselt ka originaalid sest mõlema klaasid olid korralikult servadest pruuniks tõmmanud
(peeglid muidu el. ja ilma soojenduseta). Õnnestus siis juhipoolne esimeste külmadega ära lõhkuda ja klaasi eest ära võttes selgus, et peegli
korpusesse tulid kaks juhet millel klemmid küljes ja mis niisama tühjalt seisid. Et kas need võiksid olla soojenduse juhtmed ja kui neile soojendusega
peegel külge pookida tea kas hakkab äkki tõõle ka. Hirmus huvitav oleks teada.
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 21.12.06 08:00
|
|
|
Lülita tagaklaasisoojendus sisse ja mõõda testriga pinget klemmidel Osadel
autodel oli peeglisoojendus temperatuurist sõltuv (ma ei tea, kas neil, millel näidikute vahel välistemperatuuri andur oli, või millistel) ja üle +5C
ei rakendunud.
Kui pinge olemas, siis pane aga küttega klaasid külge.
P.S. Kui sul juhtmed olemas, aga peeglid kütteta, siis kindlasti ei ole tegu originaalklaasidega.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4  Coupe 
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 21.12.06 09:10
|
|
|
Soojendusega peeglile läheb jah 2 juhet külge ja soojendus peaks sisse lülituma koos tagaklaasi soojendusega ja töötma peaks nad igal ajal olenematta
aastaajast 
|
|
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.06 10:02
|
|
|
Krt netist uurides, nagu olid peeglisoojendused lisadeks märgitud ostes :S Keegi ei mäleta seda VIN koodi järgi asja, et sisestad selle ja audi mehed
saadavad mingi info, mis lisad autol on vms? Hmm kuda moodi see peegliklaas ära käib? Uuriks kas mingeid juhtmeid l2heb sinna alla või mitte, vihmase
ilmaga on suht kehva. Kui tagaklaasi soojendus sisse lükata ja katsuda peeglit peaks ta soe olema?
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 21.12.06 13:45
|
|
|
Lase peegel ühte nurka lõpuni välja.Peegli taga on kinnitus nelja "naksuga" need painutad kruvikaga aidates (olen saanud ka ilma) eemale ja klaas
käes.Soojendusega peegliklaasil peab olema 2 pistiku vastet kui neid ei ole siis ei ole ka soojendusega klaas.Peegli sisse peaks tulema kaks juhet mis
lähevad klaasi külge.Ja peegli klaasid peavad minema suht soojaks seistes isegi vesi hakkab aurama klaasil.Mõnedel isenditel läheb soojaks klaasipesu
düüsid, kui need on juba tehase poolt pandud- kolm soojendust ühe lülituse all niiöelda.
|
|
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.06 18:23
|